Joe Warner's cover model body blog 12

Innhold

Joe Warner (@JoeWarnerMF) er assisterende redaktør avMenns FitnessBlad. Hans oppgave er enkel: å komme i dekkmodellform på bare 12 uker.

I dag er den nest siste dagen i mitt 12-ukers kroppsomsetningsprogram for Menns Fitness magasin under veiledning av Ultimate Performance grunnleggeren Nick Mitchell. Og i dag er det en førsteårsdag. La meg forklare.

 

For det første gikk jeg til UP Mayfair for min siste treningsøkt. Bortsett fra at jeg egentlig ikke trente. Mitchell fikk meg til å fjerne min topp og bruke den beste delen av 20 minutter til å bøye og pose. Heldigvis er jeg på fornavn med de fleste av deres klienter, som alle har vært svært støttende til Drift Deksel Modell Kropp, så det var ingen sniggering - bare ros og beste ønsker for photoshoot i morgen. Likevel var det ganske uhyggelig. Mitchell har hatt meg til å posere hjemme foran speilet hver kveld, slik at jeg kan få stillingen min så god som mulig for den endelige skytingen, men å gjøre det offentlig er ikke noe jeg er komfortabel med.

Mitchell hadde liten sympati. «Du må kunne kontrollere hver muskel slik at du kan få dem til å se så godt ut som mulig foran kameraet,» sa han. 'Det er ikke bra trening så hardt i tre måneder da ikke å kunne bøye og spenne musklene dine på en måte som gjør dem så gode som mulig.'

Golden touchNår det var gjort, gikk jeg for å få en spraybrun. Der. Jeg sa det. Jeg hadde alltid scoffed på folk som hadde falsk tans - selv om jeg er fra Essex. Men Mitchell insisterte på dette fordi jo mer solbrent du er, desto bedre reflekterer lysene på skyten av mine nye muskler for å gi maksimal definisjon.

Desperat å ikke ende opp med å se ut som et avkom av a Hollyoaks ekstra og et tegn fra SimpsonsJeg går over til Agua SpaSanderson hotellet i sentrale London for å bli bronzed av James Read. Han er en av de beste i bransjen, hvis nummer er det første anropet til A-listers som har 20 minutter til å se ut som om de nettopp har tilbrakt to uker på Middelhavet. Lese viste meg noen av stjernene han sprayer regelmessig, men han ville gå Gaga hvis jeg fortalte deg det.

For å unngå at jeg ser ut som om jeg har vært Tangoed, bruker han sprayen i lag, bygger dem opp for å få min solbrune til å virke så naturlig som mulig. Som jeg hadde håpet gjorde han en god jobb.

Endelig pizza puslespillet Til slutt bestilte jeg en takeaway pizza. Leverandøren kom fram, jeg betalte ham og tok boksen. Dette er ikke en første selvsagt - jeg pleide å gjøre dette omtrent en gang i uken. Men jeg kommer ikke til å spise denne deilige pizzaen i en annen 18 timer. Akkurat nå sitter det på kjøleskapet mitt, før jeg legger det i kjøleskapet. Det kommer til å bli frokost klokka 6 i morgen, dagen for skytingen. Jeg lar Mitchell forklar denne galskapen.

'De siste par dagene jeg har hatt Joe på en null-karbo diett som, kombinert med en høy rep-trening med liten hvile mellom settene, har tømt alt glykogenet fra muskelcellene, sier han. Så så ser han litt sliten og flatt ut. Men dagen før og om morgenen på skytingen er han på et veldig høyt carb diett, som hovedsakelig kommer fra søte poteter, for å oversvømme sine muskelceller med energi, slik at de pumper opp og ser store og magre ut. Pizza før skytingen vil da gi mer karbohydrater, fett, protein og natrium som hans muskler vil suge opp, slik at han ser den største og smaleste han noensinne har.

Lys, kamera, handlingDet har vært en ganske merkelig dag så langt, og jeg håper fra nå til morgendagens skudd, det blir ikke mer merkelige instruksjoner fra Mitchell. Så jeg skal spise litt mer søtpotetmos - jeg er aldri spiser denne oransje mulch igjen etter i dag - drikk litt vann og ta det rolig så jeg er full av energi i morgen. Se opp for neste ukes sluttblogg når jeg fyller på hvordan skytingen gikk.

Takk for at du leser bloggene mine og for alle de svært positive kommentarene på Menns Fitness Facebook side og min Twitter mate. De har spilt meg på og gjort en stor forskjell i å komme gjennom det som har vært den tøffeste fysiske utfordringen jeg noen gang har gjort. Og til slutt, takk til Nick Mitchell og hans lag på UP Fitness. Ved å få meg til å se mer ut som en dekselmodell enn en tynnfet journalist, har de virkelig bevist at de er de beste i bransjen. For mer trening og trening råd, fåMenns Fitness Blad. Abonner nå, og vi gir degFem problemer for £ 5. Og ikke glem å sjekke utdenne videoen avMF lag trening medMitchell ogCharles Poliquin.

 

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar