Joe Warners dekselmodell kroppsblogg 11

Joe Warner (@JoeWarnerMF) er assisterende redaktør avMenns FitnessBlad. Hans oppgave er enkel: å komme i dekkmodellform på bare 12 uker.

Her på MF Vi er store fans av sammensatte heiser. Vi elsker squats, deadlifts, pull-ups og presser - både på benken og overhead. Fordi disse store, multifunksjonsløftene gir deg mulighet til å flytte mest vekt, blir musklene dine grundig testet. Dette tvinger frigjørelsen av flere veksthormoner, som testosteron, som forteller at kroppen din skal vokse seg større, sterkere og slankere. Men det betyr ikke at isolasjon, eller single-joint, øvelser bør utelukkes til fordel for bare å gjøre disse store løftene. Faktisk har mye av treningen min de siste par månedene vært sentrert på isolasjonsflyt. Hvorfor? Glad du spurte.Større, sterkere"For å oppnå maksimal stimulering og søppel alle muskelfibrene for å vokse dem større, er isolasjonsbevegelser ofte den eneste måten å gå", sier Nick Mitchell, grunnlegger avUltimate Performance , hvor mitt kroppsoppdrag for skjermmodellen har skjedd. «De er mindre beskattet på ditt sentralnervesystem enn store sammensatte bevegelser, slik at du kan gå virkelig til byen med mengden volum du løfter i en økt. Denne tilnærmingen gir seg til supersets og gigantiske sett der målet er å indusere den største blodstrømmen som er mulig for å stimulere hypertrofi eller muskelmassevekst. En del av trening min har nylig vært basert på isolasjonsoverskudd eller til og med tri-sett, som er forskjellige øvelser utført tilbake til rygg uten hvile. Her er en del av en trening jeg gjorde i forrige uke. Det er et dobbelt tri-sett med en kort hvile halvveis gjennom når du går fra å trene dine biceps til triceps. Et raskt varslingsvarsel: startlys. Dette vil gi deg den største muskelbrenningen armene dine noensinne har hatt. Men du får også den største pumpen du noensinne har hatt.Nick Mitchells Arms Agony1A Sittende predikantlinje krøll, reps: 101B Sittet hammerkrøll, reps: 121C Sittet kabelkrølle, reps: Til failureRest: 30sec2A Lice triceps forlengelse, reps: 102B Triceps dip, reps: 122C Kabeltrykk, reps: Til failureRest: 1min Gjenta for totalt fire sett. Etter det endelige, fryktelige sett, lag et protein shake. Lykke til med å løfte det til munnen din.For mer trening og trening råd, fåMenns Fitness Blad. Abonner nå, og vi gir degFem problemer for £ 5. Og ikke glem å sjekke utdenne videoen avMF lag trening medMitchell ogCharles Poliquin.

Dekkmodelltilskudd

Som en del av min forseglingsmodelltransformasjonsutfordring, gjør Nick Mitchell meg til å ta et utvalg av kosttilskudd. Jeg skal forklare årsakene bak en annen hver uke.Hva? Java-StimHvorfor? Dette er et pre-treningstilskudd med koffein og aminosyrer for å få deg mentalt og fysisk forberedt for økten din, men uten å gi deg den kollisjonen etter trening.Poliquin Performance kosttilskudd kan kjøpes fra upfitness.co.uk/store
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar