Jo Pavey er den nye europeiske mesteren i 10.000m - 11 måneder etter fødsel

Innhold

Den britiske atleten og mamma-of-two Jo Pavey, 40, er blitt den eldste europeiske mesteren i historien ved å bli europeisk mester i 10.000m i Zürich på tirsdag kveld. Festen er enda mer imponerende i betraktning at hun fødte sin andre baby bare 11 måneder siden.

I det som er bundet til å inspirere respekt fra mødre over hele landet, er vinneren Jos første store tittel, etter hennes bronsemedalje i 5.000m i Glasgow Commonwealth Games for 11 dager siden - som viser at alder og moderskap ikke er noen barriere for sport suksess. I det som ble ansett som det perfekte taktiske løp, lå Jo inn bak Frankrikes Clemence Calvin - 16 år hennes junior - da hun brøt av med to runder å gå, før de stormet foran den franske løperen etter at klokken markerte ett runde for å vinne 32 minutter 22,39 sekunder.

LES MERE: PREGNANT OLYMPIAN GUDDESS RUNER 800 MÅLER PÅ RETT OVER 2 MINUTTERMed tanke på at hun fortsatt ammer i april og ikke kunne delta i noen viktige treningsleirer tidligere i sesongen, er gevinsten en fantastisk belønning for mamma-to-to.Pavey fortalte BBC Sport: "Jeg kan bare ikke tro det. Jeg fant det ganske langt - jeg tenkte, er dette den rette hendelsen?Jeg er veldig begeistret. Jeg prøvde å gjøre en kontrollert siste runde, men da jeg kom hjem rett, trodde jeg, bare gi alt du har, så du ikke angre noe.Hvilke mål har du oppnådd etter å ha blitt mor? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar