Jenny Frost: "Jeg gikk inn i AutoPilot når mine babyer var på sykehus"

Innhold

Jenny Frost forteller Mor & Baby om at hennes tvillingpiger er på sykehus før de presenterer Big Heart Awards i forbindelse med MegaBloks.

Å levere sine tvillingsjenter i 34 uker gravid var en "veldig skummelt tid", sier Jenny Frost da hun forbereder seg på å presentere Mother & Baby Big Heart Awards.Snakkes med oss ​​utelukkende før Big Heart Awards, sa ex-Atomic Kitten-stjernen: "Det er en veldig skummelt tid som mor når du føder dine babyer for tidlig.Jeg var veldig heldig, det var ingen komplikasjoner, og jentene måtte bare holde seg på sykehuset i en uke, tvillingene trengte å holde seg i den spesielle omsorgs babyenheten bare for varme, de fôret alene og de trengte ikke noen hjelp puster eller noe sånt, så det var rent bare for å holde dem varme fordi de var små, sa hun."Jeg gikk inn i autopilot, så jeg tok det med i mitt skritt, men ser tilbake i ettertid nå var det en veldig vanskelig tid, men som foreldre finner du at du gjør det, når det går tøft, tar du bare på med det. '

Snakk om hvem hun kunne stole på i løpet av den tiden, sa Jenny: "Det var ikke alltid så enkelt som det var for meg, jeg hadde et godt støttesystem - mannen min var fantastisk med min lille gutt hjemme og min mor-in- loven kom over og hjalp, men ikke alle er heldige nok til å få hjelpen rundt dem.Og det virker som Jennys ektemann Vicente er fortsatt en stor kilde til støtte. «Han er bare fantastisk,» sier hun. «Han lar meg sove om morgenen, han står opp med jentene, han gjør mer enn sin rettferdige andel, han er virkelig hands-on og han er utrolig.»Har du vært nødt til å lene på familien for støtte gjennom en vanskelig tid siden du var en mamma? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar