Jaloux vs Misunnelig: De virkelige forskjellene de fleste mennesker overser

Ofte tenkt som utbytbar, sjalusi og misunnelse er ikke de samme tingene. Jaloux vs misunnelig, hva er forskjellen?

Folk bruker ofte ordene sjalu og misunnelige som om de er de samme, men de er det ikke. Det er svært forskjellige forskjeller mellom sjalusi av noen / noe eller å være misunnelig overfor dem. Jaloux vs misunnelig har en veldig distinkt forskjell. Jaloux involverer en tredjepart mens du er misunnelig, bare involverer to.

Hva betyr det? Vel, når misunnelig på noe, har noen andre noe du ønsker. Når du er sjalu av noen, har du allerede den, men styres av frykt for å miste den.

For eksempel, hvis noen er superrike, misunner du deres formue. Men sjalusi ville være hvis du hadde en super-varm kjæreste og føler deg sjalu av hver fyr som vil ha henne.

Jaloux vs misunnelig - Den virkelige forskjellen

Så, hvis du føler det lille grønne øynene, er det en god ide å bestemme hvilken som får det beste av deg, sjalu vs. misunnelig. Du ser, misunnelse krever at du går etter hva du vil og ikke involverer å skade noen andre.

Å komme over din sjalusi krever at du enten lar det gå eller bygge selvtillit for å gjenkjenne at andre mennesker er misunnelige på at du ikke har noen betydning for fremtiden din. Hvis noen er misunnelig, er det ikke en trussel, heller et kompliment. Men du må føle deg trygg nok til ikke å frykte tap.

# 1 Fordeler av sjalu vs. misunnelig. Begrepet sjalusi er hva personen som har lystens gjenstand, føler. For at noen skal være sjalu, har de objektet de vil ha, men frykter at noen vil ta det fra dem.

Du føler deg truet av en tredjepart som kanskje eller ikke søker å ta det som betyr mest for deg.

Et annet skille er at folk som er sjalu av noen andre, også er misunnelige. Sjalusi har ingenting å gjøre med å misunde noen, det betyr bare at du frykter at de er mer attraktive enn det du tilbyr. [Les: Slik finjusterer du ditt indre kompass og rock din selvrespekt]

sjalu vs. misunnelig - hva føles du?

# 2 Når du virkelig vil ha noe. Ofte sier folk at de er sjalu av noen eller noe, men hva de egentlig mener er at de er misunnelige. Du kan være sjalu av det du allerede har, men du kan ikke være sjalu av hva noen andre har. Ordet du vil bruke er at du misunner hva noen andre har.

# 3 Når du frykter å miste noe. For å være sjalu, har du allerede noe og bekymre deg for å miste det. Sjalusi er et begrep som brukes til å beskrive frykten du opplever, ved å miste det som betyr så mye for deg. Derfor er så mange mennesker misbruk de to begrepene. [Les: Hvordan slippe frykten din og finne fred]

# 4 Hvis du er sjalu, må du ha det objektet du ønsker. For å få sjalusi, har du noe verdt å miste eller være usikker på om du har noe og mister det til noen andre. Hvis du er i et forhold til noen, og du føler deg usikker eller bekymret, vil de finne noen bedre, det er sannsynlig at du er sjalu.

# 5 Hvis du er misunnelig om hva noen har, så har du ikke det til å begynne med. Du ønsker hva de har fordi du savner det. Hvis du vil ha noe som noen andre har, er du misunnelig.

Hvorfor er det viktig å vite forskjellen?

Sjalusi er ikke et veldig pent trekk og kan ødelegge forholdet ditt. Det vil sannsynligvis være folk misunnelig med forholdet ditt, hva du har med din kamerat, eller at du har en kompis. Det er naturlig fordi personen du er med er verdig til å bli elsket og beundret av andre. Hvis du lar andres misunnelse invadere forholdet ditt, vil det gjøre reell skade.

Det er greit for folk å misunne hva du har. Faktisk er det et tegn du har noe spesielt. Så, i stedet for å se på misunnelsen og gjengjelde med sjalusi, se det for hva det er og flytte forbi det.

Hvis du prøver å beskytte det du har for mye, bli opprørt eller sint på andres misunnelse, kan du skape et scenario der du er super aggressiv om alle som viser misunnelse. Det sannsynligvis skaper sprekker i forholdet ditt som til slutt splittet det vidt åpent. [Les: Hvordan slutte å være sjalu - 20 måter å tamme det grønne øynene på]

La slippe av sjalusien og se misunnelse som en positiv ting

Som Nick Jonas-sangen, hvis du begynner å puste ut brystet og holde for tett på det du har for frykt, misunnelig folk vil stjele det, risikerer du å miste det du ønsker mest.

Ta andres tegn på misunnelse som en positiv ting og fokus på hva du har. Det er ingen grunn til å være sjalu hvis du føler deg trygg, verdig og forsøker å tjene kjærligheten til personen du er med, i stedet for å hele tiden prøve å squash attraktiviteten til den som truer deg.

Sjalusi er et veldig stygg trekk. Det kommer ikke til å være den tingen som holder deg til den du elsker mest. Det blir kilen som kjører deg bort.

[Les: 12 tegn på dine sterke følelser og vedlegg er usunn]

Misunnelse bør ses som en god ting. Det betyr at du har noe spesielt. Sjalusi betyr at du ikke er sikker på at du har det du egentlig har. Hvilken vei vil du leve: sjalu vs. misunnelig?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar