Jaloux Type: Hvordan berolige og vinne over en super jaloux elskeren

Noen mennesker er bare programmert til å være den sjalu typen, og andre har hatt forferdelige opplevelser. Din jobb er å vite hvordan du får det til å fungere uansett.

Du vil sikkert finne massevis av annen informasjon om hvordan du slutter å være sjalu og hvordan du stoler på partneren din, men hvor er all hjelpen til de av oss som har en partner som er den sjalu typen? Hvordan behandler vi dating noen som alltid er skeptiske til hvor vi bor?

Det er egentlig ikke lett å dele den sjalu typen, og hvis du noen gang har vært i et forhold med en, vet du nøyaktig hva jeg snakker om. De gjør alt vanskelig og uansett hvor mye du elsker dem, du kan ikke hjelpe, men resentrer at de er super sjalu hele tiden.

Hvorfor tillit er det viktigste i et forhold

Å være i stand til å stole på personen du er mest intim med er den viktigste i alle forhold. Uten tillit er det ekstremt vanskelig - og til og med nesten umulig - å ha et sunt og vellykket forhold.

Hvis du ikke kan la din partner være alene og ha sitt eget liv, vil du aldri være glad sammen. Du må kunne leve separate liv og stole på partneren din med noe hvis du vil at ditt forhold skal fungere. [Les: Kan et forhold uten tillit vare sist?]

Tips for å få det til å fungere mens de dør en sjalu type

Jeg vil være ærlig med deg, hvis du daterer den sjalu typen, vil det ikke alltid være lett. Men hvis du virkelig bryr deg om den personen og du vil få det til å fungere, kan du definitivt. Alt som trengs, er et lite offer, mye kommunikasjon, og disse tipsene.

# 1 Gi dem trygghet hver dag. Den eneste tingen folk som er sjalu, trenger mest, er beroligelse. De vil vite at du elsker og bryr seg om dem, og de trenger å høre det hver dag. Jeg vet at det høres kanskje kjedelig ut, og du kan tenke, "Men jeg er med dem - selvfølgelig elsker jeg dem."

Du må fortsatt gi din partner det - spesielt hvis de er den sjalu typen. Når de føler at du kan gå av med noen andre, må de høre at du bare vil ha dem. [Les: Hvordan få mannen til å føle seg ønsket i forholdet]

# 2 Sjekk inn jevnlig. Du har kanskje aldri måttet sjekke inn med en ex før. Men nå som du er med noen som er på den sjalu side, tilfeldig sender dem en tekst som lar dem få vite hva du gjør, skal bare hjelpe deg.

Hvis det har vært en stund, og de ikke har hørt fra deg, kan de bli galne av sjalusi. De kan ikke engang sms eller ringe deg fordi de vet at de er urimelige. Men å få en kort tekst om hva du har tenkt på, og at du tenker på dem, vil gjøre underverk i å lette deres usikkerhet.

# 3 Vis dem at de kan stole på deg hele tiden. Den største grunnen til at folk er sjalu, er fordi de har tillitsspørsmål. Dette kan være hardwired i hjernen, eller de kan ha gått gjennom en viss situasjon i fortiden som gjorde at de mistet tilliten til alle.

Poenget er at hvis du viser dem at de kan stole på deg ved enhver anledning du får, vil du finne at det å ha et forhold med en sjalu type kan gjøres mye enklere. La deres tillit til deg vokse og vise dem at de kan stole på deg uansett hva. [Les: Hvordan bygge opp tillit til et forhold og gjøre det til sist]

# 4 Lytt til dem når de blir lei deg. Hvis de har en sjalu episode og freaking ut om noe, ikke bli opprørt. Ikke rop. Ikke engang bli sint at de ikke stoler på deg. Prøv å forstå hvor de kommer fra.

Sett deg stille og hør på alt de har å si. Da, når de er ferdige, forklar din side på en rolig måte. Ikke pek fingrene eller ring dem navn. Bare fortell dem sannheten og berolig dem igjen. [Les: 10 måter å være en bedre lytter i ditt forhold]

# 5 Vær forsiktig med dem. Som jeg tidligere nevnte, ikke rop på dem for å bli sjalu. Ikke bli sint at de er sjalu. Sjansen er at du visste at de var sjalu når du kom med dem.

Så bare snakk med dem forsiktig. Når de føler seg spesielt sjalu, er de litt mer følsomme. Vær forsiktig med dem og hjelpe dem å se at det ikke er noe å bekymre seg for.

# 6 Kaller dem ikke gal. Dette er langt det verste du kan gjøre hvis du daterer en sjalu person. De vil HATE høre at de er sjalu og de vil føle seg personlig angrepet. Dette vil bare føre til flere kamper, og det er det siste du trenger. [Les: Den komplette veiledningen for å komme over tillitsspørsmål i forholdet ditt]

# 7 Ikke lyver for dem. Hvis du lyver til din betydelige andre, og de er den sjalu typen, vil de finne ut. De er naturlig mistenkelige, og hvis de føler at noe er tomt, vil de snike rundt til de finner ut sannheten.

Og dette vil være fryktelige nyheter for deg. Selv om det er en løgn som ikke direkte påvirker dem eller ikke har noe å gjøre med å være utro, vil de fortsatt ha problemer. Fordi hvis du lyver om det, vil de anta at du lyver om mer. Så bare gjør deg selv en tjeneste og vær ærlig. [Les: Hvorfor ligger folk i relasjoner? 10 grunner til at vi ofte ofte]

# 8 Gjem aldri noe fra dem. Dette er ærlig svært lik ikke å lyve for dem. Bare fordi du ikke forteller dem, betyr en bestemt løgn ikke at du gjemmer noe fra dem. Hvis du prøver å holde ting fra dem, vil de legge merke til.

Og når de finner ut hva det er, vil de bli skadet, gjemte du det, og de vil også lure på hvorfor det var du følte behovet for å holde ting fra dem i utgangspunktet. Dette gjør bare vondt deres tillit til deg og gjør det vanskeligere for dem å stole på deg generelt.

# 9 Bare snakk med dem hvis de kommer ut av hånden. Hvis partneren din har vært spesielt sjalusi så sent, og du ikke vet hva som har utløst det, bare sett deg ned og snakk med dem. Spør dem om du har gjort noe for å forstyrre dem og få dem ikke å stole på deg.

Hvis du går inn i samtalen med den hensikt å få dem til å se hvordan du er lei seg i deres mistillit, vil de være mer sannsynlig å lytte og forsøke å justere sin oppførsel. Å holde den åpne kommunikasjonslinjen i disse tider er avgjørende for å ha et vellykket forhold til noen som er den sjalu typen. [Les: Hvordan kommunisere effektivt med parnteren din]

# 10 Få dem til å se at de ikke har noe å bekymre seg for. Dette er virkelig det viktigste. Du må gjøre dette hver eneste dag for å få forholdet ditt til å fungere. Det er ikke engang vanskelig å gjøre, egentlig. Bare vær sikker på at du gjør noe hver eneste dag som viser dem at de har absolutt ingenting å bekymre seg for. [Les: Jealous boyfriend guide - Hvordan gjøre han ikke så sjalu på kort tid]

Dette kan være en liten ting som får dem til å føle seg elsket. Alt fra en takknemlighet til å få dem noen blomster, er nok til å vise dem at du bare vil ha dem. Så lenge din betydelige andre føler seg elsket, vil deres sjalu side forbli sovende for det meste. Bare husk at du alltid skal vise din kjærlighet og takknemlighet for din partner uansett hva.

 [Les: 17 tegn på sjalusi du må passe på]

Å dele den sjalu typen vil ikke være lett først. Men med en stund, dine følelser for dem, og disse tipsene, vil du kunne få det til å fungere uansett hvor sjalu de er.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar