Jazzy Jeff på Staying Fresh

Innholdsfortegnelse:

Jazzy Jeff på Staying Fresh - øVELSER 2023
Jazzy Jeff på Staying Fresh - øVELSER 2023
Anonim

Teller du DJing som trening?

Åh, du har ingen anelse om hvor mye kalvene mine brenner! Det er ikke bare DJing, når du går på tur, går du forferdelig i et rasende tempo, og du reiser med 35 pounds ting på ryggen. Men selv under et show mister jeg omtrent tre pund hver natt bare fra svette. Spesielt nå blir jeg litt eldre, jeg har også vondt på føttene - jeg må ha behagelige sko. Jeg gjør ikke DJ i fasjonable sko - det handler om komfort.

Har du noen gang tillatt deg bare en kjeks og så spist hele pakken?

Massevis av ganger. Du starter alltid med riktig hensikt, men det er bare en av de tingene jeg sier "OK, jeg skal jobbe dette senere." Det er et kjeksmerke som heter Border som jeg fant i Storbritannia, og deres smørkremkaker er fantastiske. Jeg går i hvert hjørne butikk som jeg kan finne og kjøpe så mange jeg kan. Jeg har til og med en pakke ved siden av meg når jeg spiller. Det er en skyldig fornøyelse.

Hva er ditt mest imponerende personlige beste?

Jeg husker å få en Nike FuelBand og sette et mål på om lag 7000 FuelBand poeng om dagen. Så etter reiser, vandre gjennom flyplasser, gå i gatene og gjøre et show, ville jeg se på min daglige grense og det var 14.000. Jeg var som "Få ut her - det er ingen måte jeg gjør det treningsnivået uten å vite det!"

Image
Image

Hvilken unnskyldning for ikke å gå på treningsstudio / trening, skammer du mest?

Vet du hva? Jeg giftet meg for seks år siden, og jeg ønsket å bli i god form for bryllupet. Nevøen min er en personlig trener og han sparket meg bak. Han tillot meg aldri unnskyldning. Jeg ville være som "Jeg gjorde et show natten før, og jeg kom inn klokka seks om morgenen," og han ville bare si "Jeg bryr meg ikke hvor tid du kom inn, jeg bryr meg ikke om noen av at. Du hadde et regime du måtte beholde, og vi skal holde det. "90% av hotellene vi bor i har et treningsstudio, og du kan veldig lett komme deg opp og tilbringe 35 minutter i treningsstudioet før du går til frokost. Jeg skammer meg hvis jeg gjør unnskyldninger for ikke å gjøre det.

Har du noen gang hemmelighet imponert deg selv med en styrkeforståelse?

Jeg vet ikke om styrke, men utholdenhet. En gruppe venner og jeg gikk på en sykkeltur på en veldig intens sti - det var ti av oss og åtte personer sluttet. Jeg var ikke en av dem. Det var en mental ting for meg - jeg ønsket å fullføre det. Det var ikke en konkurranse, det var nesten som kampen var med meg selv. Det morsomeste var at min venn hadde kjøpt en $ 600 sykkel, og det var den første turen for det, og da vi kom tilbake, tok han sykkelen til huset mitt og satte det i garasjen. Jeg har fortsatt den sykkelen. Han var som "Jeg rider aldri den tingen igjen." Så jeg fikk en fri sykkel ut av det.

Vil du heller spise en rå biff eller et stekt insekt?

Wow det er et fantastisk spørsmål. Jeg vil heller ikke spise noen av dem. Jeg spiser en stekt biff i et sekund, men jeg mistet en innsats i Bangkok, og jeg måtte spise et stekt insekt, så jeg er litt i midten. Det er nesten et spørsmål jeg er redd for å svare på. Jeg tror jeg ville bli sulten.

Har du noen gang kjøpt et treningsutstyr, men aldri brukt det?

Ja. Jeg kjøpte en elliptisk trener en gang, og jeg hadde en veldig god tredemølle som jeg pleide å ha i soverommet mitt, og det var en klærhylle.

Beste tiden å gå for en løp - morgen, ettermiddag eller natt?

Tidlig om morgenen, fordi hjernen din er våknet og det er den tiden du er mest fred med deg selv. Jeg forklarte til en venn at etter å ha barn endret jeg mye av timeplanen min - jeg fant meg selv å våkne om seks om morgenen. Du vet at du lagrer frokost, får barna klar til skolen, mat kjæledyrene og så er det nesten 7,30, og du skjønner at du har fullført så mye av dagen din.

Hjernen din er den mest avskyelige tingen du har, fordi det sier "OK, jeg må komme til butikken, og jeg må gå og hente ting fra renserier osv.", Men det er åpent klokken sju om morgenen? Så tapper hjernen din automatisk ut, fordi du ikke kan gjøre noe av disse tingene. Hvis du prøver å trene på fem om ettermiddagen, er det annerledes - vet du hvor mye du kan gjøre om fem? Så det er tidlig om morgenen for meg - jeg får minst mengde samtaler og tekster, og jeg kan gjøre minst mulig ting, så det gjør det mulig å fokusere meg mye mer.

Image
Image

Tar du trappene eller heisen?

Heis. Det er tider at jeg vil ta trappene, og jeg vil være 100% ærlig, jeg tar trappen er mer en utålmodighet enn en trening ting. Det er som "OK, jeg skal ikke sitte her og vente på denne heisen, jeg tar bare trappene." Jeg er også mer sannsynlig å ta trappen ned enn oppe - jeg skal gå ned 20 trapper , men går opp? Jeg vet ikke om det …

Hvilken dag i uken er din usunneste?

Fredag, fordi jeg ser på det som det er på tide å sjekke ut. Du er ferdig med uken, og nå er det på tide å virkelig nyte deg selv, men noen ganger kan du gjøre det litt for mye …

Hva er den beste måten å krydre en kjedelig jogge på?

Musikk er nøkkelen til alt, noe jeg skjønte når jeg gikk til tannlegen! Jeg rystet da jeg satt på stolen fordi jeg var så skremt, så han trakk ut en mengde CDer.Jeg husker å tenke "Hva i helvete gjør du?" Men så går han "Velg din favoritt", så gjorde jeg det. Jeg hadde en rotkanal og jeg sang til det punktet hvor han måtte fortelle meg å stoppe. Det tok så mye av angst bort, og det var da jeg skjønte det er derfor løpere løper med musikk, eller idrettslag trener med musikk. Alt gjør det litt enklere.

Når har du sist hatt en lurfag?

Jeg har ikke det, det er en ting jeg er stolt av. Nå hvis du spurte når sist jeg hadde en lurd munk, var det en annen historie …

Fang Jazzy Jeff på Doctor's Orders 10th birthday party på The Scala 23. oktober. thedoctorsorders.com

Se mer som dette i Coach magazine. For å finne ut hvor du kan ta tak i din gratis kopi, klikk her.

Populært emne