Jaybird X3 Trådløs Bluetooth Hodetelefoner gjennomgang

Jaybird X3 Trådløs Bluetooth Hodetelefoner gjennomgang - øVELSER 2023
Jaybird X3 Trådløs Bluetooth Hodetelefoner gjennomgang - øVELSER 2023
Anonim

Når du leter etter et par trådløse hodetelefoner som skal brukes mens du trener, er det viktig å få et par som gir en trygg og komfortabel passform. Det er også en god ide å finne ut om lyden som produseres vil gjøre din favorittmusikk rettferdighet. Siden øreformene og musikalske smaker er så individuelle, kan det være vanskelig å anbefale et sett med hodetelefoner for alle - men Jaybird X3 er det sjeldne dyret som kan tilfredsstille stort sett alle komers takket være den grad av tilpasning det tilbyr i begge formene og lyd.

Passformen bestemmes av ditt valg av knopper, vingespisser og hvor mye du forkorter kabelen med de medfølgende klipsene. Det er tre størrelser av silikon og skumtips, og tre forskjellige vinge tips. Det er også et skjorteklips, hvis du finner dem nyttige for å stoppe ledningene flapping rundt og rive knoppene ut av sted. Det er mange alternativer å velge mellom, men mens det kan være litt kjedelig å trene den nøyaktige kombinasjonen som passer best for deg, er den resulterende rockfaste passformen verdt det.

Jaybird X3 ble på plass gjennom hele treningen, med den eneste milde tidlig irritasjonen - at kabelen ville ta på hodetelefonene da jeg snudde hodet mitt - til slutt løst ved å feste med kabelkortet.

Både skum og silikon øre tips blokkerer omgivende støy, noe som er flott for å komme i sonen, men det betyr at du er mindre klar over hva som er rundt deg. Hvis du utøver utendørs ute på travle gater, vil du kanskje ha et design som lar deg høre mer, men selv da er mange mennesker lykkelige til å blokkere verden mens du trener.

REKOMMENDERT: De beste Bluetooth-trådløse hodetelefonene for å utføre testet

Lydprofilen til hodetelefonene kan justeres via Jaybirds partner MySound app. Du kan velge mellom en rekke forhåndsdefinerte og brukeropprettede lydprofiler, eller flappe med innstillingene selv for å få den beste innstillingen for din foretrukne type musikk. Når du har satt den opp, sparer innstillingen på hodetelefonene og kan brukes på alle andre Jaybird-enheter.

Batterilevetiden på X3 er åtte timer, og du kan få en times verdifall av avspilling fra en 15-minutters lading hvis du bare skjønner at de er døde når du gjør deg klar til å gå ut av døren. En irritasjon er at X3 belastes via et proprietært klipp, så hvis du glemmer det, kan du ikke bare låne en mini-USB-lader fra noen andre.

Når du slår på X3, en cheery - nesten for cheery, for å være ærlig - forteller stemmen deg hvor mye batterilevetid du har igjen og når de er tilkoblet. Jeg fant tilkoblingen for å være rask og pålitelig med smarttelefonen min, uten utfall når som helst mens jeg brukte X3.

Med mindre du alltid trener ute og vil være oppmerksom på alt rundt deg, er Jaybird X3-hodetelefonene ideelle for lydsporing av dine sportslige forsøk. Passformen er utmerket, lyden er fantastisk og kan justeres etter din smak, og designet er robust nok til å motstå svette og regn.

£ 110, kjøp på jaybirdsport.com, sjekk pris på amazon.co.uk

Populært emne