Jaybird Run Bluetooth Wireless Earphones Review

Innhold

Hvis du kjøper et par hodetelefoner for å kjøre eller andre typer trening, er det fornuftig å velge virkelig trådløse øretelefoner. Mens de pleier å ha en kortere batterilevetid og mindre imponerende lydkvalitet enn standard Bluetooth-hodetelefoner med en kabel som forbinder knoppene, er friheten som følger med å frigjøre deg selv fra ledninger når du trener, verdt det.

Den andre ulempen til virkelig trådløse hodetelefoner er at de generelt er svært dyre, og Jaybird Run-øreproppene, som klokker i på en øye-vannende £ 169, er ikke noe unntak. Hvis prisen ikke slår deg av, er de imidlertid det klare valget for lydsporing av treningen, spesielt hvis du er en løper.

Mye av det er ned til den gode passformen til knoppene, som kommer med fire forskjellige silikonvinger å velge mellom, basert på størrelsen på lugsene dine. Når du har funnet den riktige oppsettet, vil Jaybird Run-hodetelefonene ikke skape en tomme under treningsøktene, selv under Trener'S standard "rasende runde burpees" test.

Øreproppene er også lette og behagelige å bære i lange perioder, selv om det er lite poeng i å bruke dem i mer enn fire timer, fordi de vil gå tom for batteriet da.

Fire timer handler om standard for batterilevetid i virkelig trådløse øretelefoner, og som andre merker har Jaybird slått bærevesken inn i et bærbart batteri for hodetelefonene som kan legge til åtte timers juice. Det ville være fint å få litt mer fra bærevesken som med bare åtte ekstra timer må du lade saken selv minst en gang i uken. Sol Reparasjon Air Case, for eksempel, legger til 45 timers batterilevetid, noe som betyr at du kan bruke hodetelefonene selv i et par uker eller mer uten å måtte plugge inn.

Hvis du blir utsatt for batterilevetid, gir hurtigladningsfunksjonen på knastene en times batteri fra en fem minutters ladning i bærevesken. I tester fant jeg at dette var mer som 30-45 minutter, men det var fortsatt en nyttig funksjon.

Som du forventer av treningsfokuserte hodetelefoner, er Jaybird Run-knopene svettefaste og vannavstøtende. De er også små nok til at du kan trekke en lue eller hodebøyle over dem for kaldt vær treningsøktene uten å skyve dem inn i øret ditt ubehagelig.

REKOMMENDERT: Den beste mennets løpegear og hva du skal vite før du kjøper

Når du har satt opp, som tar sekunder når du slår dem på, knytter linkene automatisk til telefonen når den tas ut av bærevesken. Dette fungerte sømløst mesteparten av tiden, men ved noen anledninger ville de ikke koble til, noe som medførte at jeg måtte sette dem tilbake i saken og ta dem ut igjen for å koble sammen med telefonen min. Når de var koblet til telefonen min, hadde jeg imidlertid aldri problemer med forbindelsen som gikk ut under treningen.

Et annet irriterende problem som avdekket var at hodetelefonene noen ganger ville koble til telefonen fra bærevesken, noe som førte til et par ganger når lyden under samtaler eller når du spiller musikk plutselig skulle avlede til hodetelefonene. Hodetelefonene, husk at jeg ikke hadde på seg. Første gang det skjer, er det veldig forvirrende; Den andre, tredje og andre ganger er det veldig irriterende. Selv om begge hodetelefonene er slått av og saken er stengt, er det ikke en idiotsikker måte å unngå det på. Jeg fant at saken hadde den uvelkomne muligheten til å åpne seg selv når det gikk i en pose.

Lydkvaliteten på Jaybird Run-hodetelefonene er imponerende: både musikk og podcaster lyder skarpt og klart med en god mengde slag i basen. Som med Jaybirds andre hodetelefoner, kan du tilpasse lydoppsettet på Run-budene gjennom en partnerapp. Jeg vil si at folk flest kan se på dette en gang og aldri igjen, spesielt ettersom noen som virkelig er bekymret for lydkvalitet, sannsynligvis ikke velger trådløse knapper, men det er mange innstillinger å fla med hvis du er så tilbøyelig.

Knoppene er naturlig støyisolerende, til det punktet du kanskje føler litt for frakoblet fra det som er rundt deg når du kjører på travle gater. Hvis det er tilfelle, kan du bare bruke det høyre øreproppen og la den venstre bakfra - en fin funksjon som ofte ikke er tilgjengelig på ekte trådløse hodetelefoner, noe som gjør at du i hvert fall bærer begge knopper med deg selv om en ikke er i din øre.

Knappene på knastene spiller og pause musikk til høyre og vekker Siri til venstre, og to raske klikk vil hoppe over spor. Du kan endre disse til å kontrollere volumet hvis du foretrekker det, men uansett hva knappene gjør, er de ikke det mest behagelige å bruke, fordi du trykker dem på knoppen i øret.

Til tross for de små irritasjonene og den forholdsvis korte batterilevetiden som er tilgjengelig fra bærevesken, er disse standbyene virkelig trådløse alternativer for løpere, takket være den ypperlige passformen og imponerende lydkvalitet.

£ 169.99, kjøp på jaybirdsport.com, sjekk pris på amazon.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar