Jay Z Dedicates Grammy Win To Blue Ivy: 'Dad Fikk En Gull Sippy Cup For You'

Innhold

Mens Beyonce og Jay Zs pjokk ikke var på Grammys, sørget foreldrene hennes for at hun ikke gikk glipp av å ta henne med hjem en veldig spesiell gave

Som prisen sesongen fortsetter, spilte i går kveld Grammys. Og mens det var mange action-, musikk- og show-stop-outfits, var det Beyonce og Jay Zs antics som tok vår oppmerksomhet.Jay Z scooped prisen for Best Rap / Sung Collaboration og dedikert vinneren til nummer én fan - hans datter, to år gamle Blue Ivy. "Jeg vil fortelle Blå det, se, pappa har en gullpip for deg!" Sa rapperen. I fjor drukket Jay Z berømt konjakk fra Grammy-prisen, og nå ser det ut til at Blue Ivy vil kunne drikke juice fra henne. Som du gjør. Men han glemte ikke å nevne den andre viktigste kvinnen i sitt liv - hans kone Beyonce, som han kalte et vakkert lys av en ung dame.

Paret kan tydeligvis ikke få nok av hverandre etter å ha åpnet priser med en utrolig ytelse av Full av kjærlighet.Flaunting hennes fantastiske figur, Beyonce rocket en thong leotard som viste sin beryktede bootylicious derrière før hennes hubby kom henne på scenen og danset veldig nær henne. Fikk foreldre deg og din partner nærmere? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar