Jason Biggs: 'Min sønn forandret meg i natt'

Innhold

Han ble bare en far for noen uker siden, men American Pie-stjernen Jason Biggs sier at foreldreskap har forandret ham - og hans kone - helt

Jason, 35, hilste sin første sønn, Sid, med sin kone skuespillerinne og forfatter Jenny Mollen i forrige måned. Og akkurat som de aller første gangene foreldrene finner, har den nye pappa funnet erfaringens livsendring for både han og Jenny.

'Det jeg lærer - og det som er interessant - er at min kone har endret seg helt, og jeg er sikker på at jeg også har det,' fortalte Jason MENNESKER Blad. «Hun ser det i meg, og jeg ser det i henne, og vi er sterke nå på grunn av det.«Endringen som skjer er så håndgripelig. Det skjer over natten, og det er det galeste, sier han.Fadderskapet har imidlertid ikke endret seg hver en del av Jason liv. "Det jeg har lært fra fedskap er at å ha en sønn, kan ikke, ikke, forandre min kjærlighet til Ungkaren sier jason "Jeg trodde at å ha en sønn ville få meg til å vokse opp når det gjaldt min TV-visning vaner, men jeg elsker Ungkaren enda mer etter å ha barn. "Vi gir det et par år før Jake og The Neverland foreldre tar over. Skuespilleren og hans kone har så langt vært ganske åpne om en annen av foreldreopplevelsene deres, og avslører offentlig at de besluttet å lagre sønns stamceller i tilfelle de trengs senere i livet. "Vi kan jo jokke mye i livet, men alle tuller til side, da vi lærte fakta om hvordan stamceller fra ledningsblod og ledningsvev kan brukes til å redde liv, helvete, vi lagret, forklarer Jason. Paret har også tweeted og Instagramed bilder og videoer av fødselen, inkludert et snap av Jenny ved hjelp av hennes brystpumper.

Hvis du vil fotografere barnets fødsel, sjekk ut våre ekspert tips. Hvordan forandret foreldre deg og din partner? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar