Jamie Nicholls intervju

Innholdsfortegnelse:

Jamie Nicholls intervju - øVELSER 2023
Jamie Nicholls intervju - øVELSER 2023
Anonim

Selv om han er knapt ut av tenårene hans, er Jamie Nicholls allment ansett som en av de mest talentfulle snowboardere som kommer ut av Storbritannia. Hans kombinasjon av ungdommelig fryktløshet, finhunnet dyktighet og ubegrenset entusiasme gjorde ham Storbritannias boarder til å se på Vinter-OL. Med bare en bronsemedalje har Storbritannia ikke hatt mye olympisk snowboard suksess, men Nicholls vellykkede landing av Cab 1440-flyet i slopestyle-snowboardfinalen i Sochi annonserte sin ankomst på verdensstadiet og markerte ham som en å se på.

Etter å ha fullført på et høyt ærverdig sjette plass ser Nicholls bare oppover. Han snakker til MF om sin olympiske forestilling, Shaun White og hans ambisjoner for fremtiden.

Hvordan følte det seg å gi ditt land en så god start på Vinter-OL med en god visning i det første snowboardarrangementet?

Det var utrolig! Da jeg landet min første runde, som trolig hadde fått meg til finalen i en annen konkurranse, og det bare rangert meg 11, skjønte jeg nivået på konkurransen jeg sto opp imot, og jeg visste at jeg måtte gå opp. Det var da jeg la Cab 1440 inn på min andre løp. Da jeg kom til bunnen, var jeg ganske glad fordi jeg aldri hadde landet det trikset før. Når poengene kom opp og jeg ble flyttet opp til fjerde var det virkelig den beste følelsen.

Forventet du å gjøre det bra på dine første spill, vurderer nivået på konkurransen?

Jeg visste at jeg kunne gjøre det bra, jeg måtte bare stige opp. Jeg hadde triksene, jeg hadde nettopp ikke brukt dem i en konkurranse før. Jeg visste at standarden skulle bli høy, men jeg ville bare gå dit og gi det mitt beste skudd, som jeg tror jeg gjorde.

Var du skuffet over å ikke konkurrere sammen med Shaun White eller så du det som et løft på sjansene dine?

Det er synd at Shaun ikke konkurrerte - han er uten tvil en av verdens beste. Jeg er sikker på at han hadde grunner til ikke å konkurrere, men det ville vært fint å se ham på styret hans blant ryttere.

Har ridning i OL forbedret snowboard?

Jeg vil si på konkurranseplan er det forbedret mye, og løpene mine har nått et høyere nivå nå. Jeg antar at det bare har vært en massiv selvtillit økning mer enn noe.

Vil du si Sotsji har den beste standarden på snowboard du noensinne har sett?

Helt sikkert. Det var gal der ute - vi var alle øverst på skjermen i forbauselse. Triksene som gikk ned den dagen, hadde ikke engang blitt gjort i konkurranse før, så det var sikkert den høyeste standardkonkurransen det hadde vært.

Var de to 14-årene du hadde planlagt eller gjorde det flytte kommer som et resultat av konkurransestandarden?

Som resultat av konkurransen. Jeg er sikker på at det skjedde med mange mennesker. Det tar bare en person å sette baren og så må alle andre gå for det.

Har du noe bestemt muskel- eller kardio-arbeid i trening, eller er det ganske mye brettøvelse?

Om sommeren gjør jeg mye treningsarbeid, spesielt på beina mine fordi jeg trenger å holde dem sterke for å beskytte knærne mine. Jeg klatrer også mye som bidrar til å holde overkroppen sterk. Hovedstyrken er også viktig.

Et tøft spørsmål for noen snowboarder - hva er ditt nummer én boarding destinasjon?

Damn, ja, det er vanskelig. Jeg kunne si masse, men hvis jeg måtte velge det ville være Zillertal [i Østerrike]. Hele området er fantastisk, inkludert Mayrhofen.

Hva tror du at dine prestasjoner på Sochi har gjort for britisk snowboard? Og hva er et realistisk mål for det britiske freestyle snowboardlaget på de neste vinter-OL?

Jeg tror at hele laget gjorde en forskjell. Vi gjorde det så bra, og for britisk snowboarding betyr det mye. Når det gjelder de neste vinterspillene, forhåpentligvis flere mennesker i OL og flere medaljer. Vi hadde fire flekker på menn, men bare to menn gikk så vi kunne potensielt ha flere ryttere der og flere medaljer. Jeg kan ikke vente på den neste.

Jamie Nicholls kommende TV-show vil gi seerne et innblikk i livet hans, fra å vokse opp i Yorkshire og lære på tørre bakker for å bli den verdensberømte rytteren som han er i dag. Den starter på Sky i september.

http://www.jamienichollsuk.com

Facebook: https://www.facebook.com/jamienichollsuk

Twitter: https://twitter.com/jamienichollsuk

Populært emne