James Purefoy: "Jeg så Patrick Swayze på seg selv"

Innholdsfortegnelse:

James Purefoy: "Jeg så Patrick Swayze på seg selv" - øVELSER 2023
James Purefoy: "Jeg så Patrick Swayze på seg selv" - øVELSER 2023
Anonim

Den engelske skuespilleren James Purefoy har en internasjonal fanbase av kvinner, blir betalt for å ha påkledd sverdkamp og vet hvordan man bygger et drapstuehus, så vi regner med at det gjør ham til en mann verdt å lytte til. Star of Momentum (samt TV-er Roma og Følgende) gir oss hans råd om hvordan man unngår mannlige boobs og forklarer hvor selvtillit kommer fra.

Image
Image

Fortell oss om din rolle i din nye film momentum

Jeg er en assassin kontraktet av Morgan Freeman for å hente en svært verdifull harddisk som ble ved et uhell stjålet under et høyteknologisk bankrøveri. Det er ganske kult.

Som noen som har bygget en karriere på svingende sverd og skytevåpen, må du ha opplevd massevis av spennende ting, hva er det skarpeste som skjedde?

Jeg skiter meg en gang på en hest.

Hahaha … Hvordan kommer det?

Så krevde scenen meg å ri denne massive krigshesten opp en liten liten smal sti, slå den rundt på toppen, kom så ned igjen. Vanligvis ville dette ikke være et problem, bortsett fra at det var en massiv skummende elv rett ved siden av banen. Lang historie kort, det enorme dyret mister foten under svinget og bakbenet faller i vannet. Hesten er tilsynelatende ikke en fan av backflipping i en elv, og det begynner å freaking ut, noe som gjør den typen lyder bare en hest gjør når den tror det skal dø. Jeg skjønner at jeg trengte å gå av for å unngå å bli knust til døden, så jeg prøvde å hoppe av sadlen. Det eneste problemet var at dette halvtone dyret var nå vinkelrett på elva da det holdt på banken for kjære liv med sine fremre bein, som lot meg ligge helt parallelt med vannet. Akkurat som jeg var i ferd med å falle, gjenvunnet den på en eller annen måte og klarte å krypse tilbake på banken. Den stakkars, stabile jenta som ble ansatt for å styre hesten, kastet bokstavelig talt opp i frykt, og da jeg kom for å se om hun var ok, skjønte jeg at en liten poo var kommet ut av rumpa. Ja, hester kan gå ganske galt.

Sinnsyk. Hvordan holder du deg rolig i en slik situasjon?

Du gjør det ikke! Tydeligvis. Selv om en av de roligste tingene jeg har sett i møte med motgang, var Patrick Swayze utført kirurgi på sett … på seg selv.

Hva?

Ja, hester igjen. En stund tilbake rider han rundt på ranchen når hesten spooked og gikk i karriere i et lite gap mellom to trær og bryte begge patrons bein, noe som overraskende ga ham livslange kneproblemer. Rask fremover noen år, og vi skyter en film sammen [2004 's George og dragen] når knæret plutselig begynner å hevne opp til fotballens størrelse. Han ringer over en veterinær som gir ham denne massive sprøyten, og akkurat som jeg tenker, "Sikkert ikke …?" Fortsetter han å gjøre det ondskapsfullt rett gjennom hans skinnbukser for å suge ut alt væsken. Det så ut som motorolje. Så reiste han seg og fortsatte å filme. Det var ganske imponerende.

Hvis du antar at det var tilsmussing selv, var det ikke en av dem, hva har vært din stoltste fysiske prestasjon som en actionstjerne?

Det var enten denne massive tohånds broadsword-kampen som vi filmet i en ta inn Ironclad, eller rapier og dolkekampen jeg gjorde i Solomon Kane mot en mann i brann. Selv om jeg sannsynligvis ikke ville gjøre det igjen, var det mentalt.

Du er tydeligvis i god form for å ta på seg slike roller. Hvilke råd kan du gi om å opprettholde anstendig fysisk sunn?

Det er absolutt ingen unnskyldning for å ha man-boobs. Ingen overhodet. Noen av mine filmroller krever faktisk at jeg unngår treningsstudioet, så jeg kan se litt ut av form. Likevel, jeg føler meg fortsatt bra bare ved å gjøre alt i moderasjon, noe som er mitt råd til leserne dine. Ikke drikk og røyk for mye, ikke bruk for mange stoffer, og vet når du skal trekke fallskjermledningen på en natt ute. Men heller ikke smash det i treningsstudioet for mye heller, bare gå for det løpe noen ganger og spis din greener. Moderering vil holde deg akseptabelt sunn og tikkende over.

Og for de som har det vanskelig å få tid?

Kom igjen, det handler om planlegging og prioritering. Hvor viktig er det for deg å føle deg bra? Du har tid til de andre tingene i livet ditt, slik at du lett kan få tid til å føle deg frisk. Alle som sier at de ikke kan gjøre det, er rett og slett ikke å sette det på toppen av sin agenda.

Image
Image

Hvor mange poser med shopping kan du bære hjem i en tur? Og vil du gå tilbake til en andre runde, selv om naboene så på?

Hahaha, jeg gir ikke en pokker om naboene. Jeg er ganske jordet og føler meg ikke selvbevisst.

Hvor tror du at selvtillit kommer fra?

Alder hjelper, ikke sant? Jeg vet ikke engang hvor gammel jeg er nå, 49, 50, 51, noe sånt? [Han er 51 - Ed.] Men jeg har definitivt blitt tryggere i mine egne sko som jeg har blitt eldre. Raising kids har definitivt hjulpet meg med å holde meg nivån. Hvor mange ganger jeg ber sønnen min om å ikke gjøre noe, og han gjentar det igjen - jeg har innsett at det ikke er bra at jeg blir oppdraget eller militært beordret ham, han må oppleve feil for å kunne ta bedre beslutninger i fremtiden. Jeg kan bli sur på det, eller jeg kan være rolig og innse at jeg var sånn da jeg var yngre.

Vi hørte at du bygget ham et fantastisk trehus. Hva er hemmeligheten?

Det må være trygt mens du ser og føler deg så farlig som mulig. Det er en veldig fin linje, men det er forskjellen mellom et fantastisk trehus og en gjennomsnittlig. Jeg ser treehouses i disse dager på internett og tenker, "Det ser altfor trygt ut!" Selvfølgelig er jeg ikke fortalte at du setter barna i fare, men vær snill om det. Forkled ditt gulv for å se ut som steiner eller betong når det egentlig er skum. Det tok meg et år å bygge en god, men det er så tilfredsstillende når du får det riktig at jeg planlegger et ekstra hus om sommeren - med en "farlig" bro som forbinder dem …

Momentum er i kinoer og på forespørsel nå, takket være Signature Entertainment

Populært emne