James DeGale boksing trening video

Innhold

Ikke for mange mennesker trodde James DeGale ville bli mellomvektsmester på 2008 OL i Beijing.Bookies tilbyr odds på 80-1 på southpaw fra northwest London, som som en lubben ti år gammel tjente det uflatterende kallenavnet 'chunky’. Men takket være sin naturlige fart, kraft og spirende taktiske ferdigheter, DeGale var i stand til å se bort fra alle sine motstandere, inkludert tøffe cubanske Emilio Correa i finalen. DeGale gikk pro i desember 2008 og har kjempet seks ganger siden, vinner hver kamp. I sin siste kamp, ​​mot Matthew Barr i februar satte han inn en scintillating ytelse, to ganger banket ned den langt mer erfarne Barr før ref stoppet kampen. Hans forbedring skyldes kraft, fart og smidighet han har utviklet seg i treningsstudioet med sin trener Jim McDonnell. ‘Jim ser hardcore fitness som et viktig våpen i en bokserens arsenal, "sier DeGale. 'Han var en vellykket bokser, så han har også kunnet forbedre teknikken min.' "I kraftig trening, James trener to eller tre ganger om dagen, seks dager i uken, sier det McDonnell. «Han har den sjeldne viljekraften du trenger hvis du skal bli verdensmester.» Faktisk, DeGale er overbevist om at han vil ha et stort belte innen 2013."Det første vi må gjøre er å få treningen til et høyt nivå slik at han kan fortsette å kaste kraftige slag og beveger seg godt for 12rounds," sier McDonnell. Han har kjempet seks runder, men han vil kjempe over 12 for første gang i mai.

Tobe en vellykket bokser, du må være sterk, eksplosiv og ha nokstamina til å fortsette å kaste hardt, nøyaktige skudd til slutten av en kamp. Selv de kortere runder i seks runder DeGale kjemper for øyeblikket i canseem som en maraton, spesielt hvis du kaster det høye volumet av punches han gjør. Det er derfor, under tung trening, går han regelmessig til kjøring på opptil 12 km, i tillegg til å gjøre mellomdistansesporarbeid.

I treningsstudioet handler det om korte, skarpe bevegelser som utvikler koordinering, reaksjonshastigheter og eksplosiv styrke. «Vi har ikke fancy utstyr eller store vekter,» sier DeGale. 'Vi bygger vekten på styrkebygging, gymnastikkpakke og gymnasiebasert øvelse for å hjelpe meg å bygge kraft, fart og smidighet.mine motstandere. '

Ønsker du mer boksøkter? Sjekk så de Carl Froch og David Haye gjorde for oss.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar