James Anderson: Bare Bowl ballen så fort du kan

Innholdsfortegnelse:

James Anderson: Bare Bowl ballen så fort du kan - øVELSER 2023
James Anderson: Bare Bowl ballen så fort du kan - øVELSER 2023
Anonim

Hvem lærte deg mest om cricket?

Da jeg først startet på Lancashire, spilte jeg med Neil Fairbrother. Han fortalte meg bare: "Ikke bekymre deg for noe annet enn å bowle ballen så fort du kan." Det tok mye av trykket, fordi jeg hadde vært besatt av å gjøre hver leveranse perfekt for linje og lengde og bevegelse. Selv i dag prøver jeg å holde handlingen min så enkel som mulig. Det er som en golf swing: jo mer du tenker på hvert lite element, jo verre blir det, så når jeg løper inn, er mitt sinn nesten tomt. Jeg ser ikke engang virkelig hvor jeg bowler, jeg prøver bare å få den riktige "følelsen" av fingrene mine da jeg slipper ballen.

ANBEFALT: Vinn en dag på Cricket

Hvem hjalp mest når du var ung?

Jeg hadde to gode PE-lærere på skolen, Preedy og Mr Ennis. Vi hadde ikke gode fasiliteter, men de gjorde det beste ut av en dårlig situasjon, og de holdt opp min kjærlighet til sport når jeg kanskje hadde blitt distrahert av andre ting. Jeg var en av de minste barna i mitt år, men da jeg var 15 år vokste jeg om en fot i 18 måneder og begynte å bowle mye raskere. Etter det var jeg litt som fyren i Den store flukten, alltid med en ball i hånden min. Selv i sengen ville jeg kaste den mot veggen og fange den på rebound.

Hvem var din sportslige helt?

Jeg elsket Boris Becker, energien han hadde, men jeg hadde ingen plakater på veggen. Oh, bortsett fra en av Ian Wright. Jeg gikk gjennom en beklagelig Arsenal-fase da mitt lokale lag, Burnley, var bunnen av fjerde divisjon.

Hvilken motstander beundrer du?

Brendon McCullum, for det han gjorde i New Zealand cricket de siste årene. Jeg pleide å tro at sledging var en stor del av spillet mitt, men jo mer jeg chattet til ham, jo mer skjønte jeg at det ikke påvirket gode spillere. New Zealand sleder ikke i det hele tatt - de snakker ikke med noen, de konsentrerer seg bare om sin cricket. Og det er det jeg prøver å gjøre nå.

Hvem er det mest moro å sosialisere med etter en kamp?

Det hele "kom tilbake for en grillfest på meg" skjer ikke noe mer. Det er ikke tid, fordi du går fra en bakke rett til bussen for å komme til neste. Tenk deg, vi hadde en veldig god drink med de sydafrikanske gutta etter serien der i januar. Vi dro til sitt omkledningsrom, hadde et bøtermøte og spilte drikkespill.

Hvilket lag har den beste dressing-atmosfæren?

Jeg var heldig å komme inn i et Lancashire-lag som var ganske gammelt. De hadde mye erfaring og de var veldig avslappet, noe som hjalp meg ikke å føle seg under press og clam opp. England var annerledes. Det føltes som hver mann for seg selv. Hvis du var en 20 år gammel som kom inn i laget, var følelsen du fikk, "Hvem er denne gutten?" Ikke innbydende i det hele tatt, men det har forandret seg til de bedre de siste årene.

Hvilken lagkammerat beundrer du?

Jeg vil si Alastair Cook eller Andrew Strauss. Og ikke bare fordi de er England kaptein og direktør for cricket akkurat nå! Folk tror at Cook ikke er velsignet med alle skuddene, og at han ikke er mest flytende å se, men han er en av de mest mentalt tøffe spillerne jeg noensinne har sett. Hvis du ville ha noen som lurte på livet ditt, ville jeg velge ham.

Har noen landsmann gjort spesielle ting for å gjøre en tone livlig for deg?

Ikke egentlig. Det er ikke som i tyrkisk fotball, hvor de dreper en geit for å gjøre gresset heldig. Tenk deg, jeg så et landsmannstrinn på en skorpion i Sri Lanka, men det var en ulykke, ikke et ritual.

Hvem er din største supporter?

Min kone var strålende da jeg var ute i seks måneder med ryggskade. Jeg er en veldig fidgety pasient, så jeg kan være irriterende. Når det er sagt, hater mine to døtre cricket. De er syv og fem og i den alderen hvor de liker å gi meg leppe. Jeg elsker å være hjemme, og de ser cricket som noe som tar sin far unna.

Hvem vender du til når du ikke spiller bra?

Du trenger en god vennskap og familie som du kan lene deg på. Jeg har spilt med gutter som Marcus Trescothick og Jonathan Trott som måtte gå på grunn av de psykiske vanskelighetene de var under. Når jeg lider, prøver jeg å finne en kompis å gå for en øl og glemme det. Det er min kur - milde mengder alkohol.

James Anderson er det nye ansiktet til Brut Sport Style, tilgjengelig i støvler og topphandlere landsomfattende. Følg @BrutForMen for mer informasjon

Populært emne