En cuppa og en oppfangning med ... Jacqueline Jossa!

Jacqueline Jossa er mor til Ella, 3 og forventer sitt andre barn med TOWIEs Dan Osbourne på bare 8 ukers tid.

Den 25 år gamle er også grunnen til at vi tilbrakte mesteparten av juletiden, ligner på sjokkert emoji (THE EASTENDERS FALL, KAN VI DISKUSERE DET FALL!)

"Reaksjonene var strålende, ærlig folk skrek hodene sine!" Jacqueline ler når vi sitter i hotellrommet hennes, "alt dette gjorde det verdt å filme om to om morgenen, mens jeg var gravid som faller av en bygning fordi jeg ser allas respons det er akkurat det vi ønsket. Det var en slik oppbygning, det var så bra!"

Vi hadde en trengende cuppa og en oppfangning med den glødende stjernen for å diskutere hennes andre graviditet, å være en mamma til Ella og hva fremtiden har i butikken for ex-Eastenders skuespillerinne ...

Hvordan har denne graviditeten vært forskjellig fra første gang?

Jeg kom bort med det så lett! Jeg så ikke gravid til jeg var ca 6 måneder, så jeg bare vinger det og kom akkurat bort med alt. Jeg så ikke eller føler noe. Jeg ble ikke syk. Jeg tror jeg kastet opp om to ganger i løpet av hele graviditeten, men jeg mener, du kunne ha satt det ned for å faktisk være dårlig! Denne gangen har jeg vært ganske dårlig med morgendommen tidlig. Det er roet ned nå heldigvis!

Har du hatt noen rare graviditetskrav?

Siste gang jeg elsket Capri Suns, var jeg besatt! Men denne gangen? Nei egentlig ikke, jeg mener at jeg fortsatt liker Capri Sun, men jeg tror jeg har satt det i atmosfæren, jeg tror jeg er som fordi jeg er gravid. Jeg skal ha noen Capri soler i stedet for å kreve det. Så ingen rare ting.

Du kommer snart, har du valgt et babynavn?

Du vet hva jeg bare skjønte at jeg bare har 8 uker å gå, og den fyren jeg får min baby furniture fra var som, "du vet at det tar 4 til 6 uker for det å komme, så du bedre bestille nå !" og jeg var som "oh gud hva gjør jeg?"

Jeg har litt drama med babyens navn, jeg kommer ikke til å lyve for deg. Jeg tenkte på et navn og da sa jeg ved et uhell det høyt og nå har folk meninger om det ... I stedet, hvis du heter barnet ditt og deretter fortell folk, de kan ikke si "er, hva et skikkelig navn!"

Hva overrasket deg mest om å bli mamma?

Jeg vil ikke høres dumt, men hvor lett det er. Jeg var 22 da jeg hadde Ella, som er ganske ung, og du vet ikke om du skal være klar eller forberedt eller vet hva du skal gjøre, og så gjør du bare og det er lett og du elsker det.

Hva slags mamma er du?

Jeg tror absolutt at jeg er den strengere en av de to, men da igjen med Ella, heldigvis behøver vi ikke å være streng da hun er strålende.

Men denne gangen, da jeg var i et kjøpesenter Ella, hadde hun en tantrum og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Alle gjenkjente meg og hvisket, "Lauren Branning fra East Enders barn går mentalt!" og jeg tenkte "hvordan håndterer jeg dette?" Jeg fikk selv tweets om det.

En mamma som ikke var i det offentlige øye, ville fortelle barnet sitt, men det var vanskelig med alt folket å se på. Til slutt måtte jeg bare holde fast i mine våpen og fortelle henne. Jeg tror den måten Ella er tatt opp, er viktigere.

Vi har lagt merke til at du har mange kunst og håndverk på Instagram-historier ...

Mine babyer 💞💞 @closeronline

Et innlegg delt av Jacqueline Osborne (@jacjossa) på

Vet du hva, når du starter alle de tingene du ikke kan stoppe! Dette er hva du må lære om du vil være den mamma, du kan ikke ha en fri dag! Jeg er som "kom igjen, Ella, ingen penner i dag. Kom, kjære, hvor mange ganger kan vi tegne rundt i hånden din i dag?" og hun vil bli som "mumi maling!" Jeg elsker playdough det er så morsomt, så jeg kan fullt ut engasjere meg med playdough. Hun prøver å komme inn i slime fordi hennes eldre kusiner er, og jeg er som "nei du er bare 3! Vi gjør ikke slimingen enda."

Hva er ditt mest ekstravagante 'mamma kjøp; til dags dato?

Jeg ødelegger Ella på bursdager og jul, men det er alltid bortkastet tid. Jeg sier alltid, "neste år skal jeg ikke gjøre det, fordi hvis de er barn, er de fornøyd med fargestifter og playdough de ikke trenger dukker hus og alt annet."

Jeg forteller deg hva jeg kjøpte! Jeg kjøpte meg en hel Chanel sminke boks og sa, "Jeg kommer ikke til å berøre dette før jeg har fått babyen". Jeg kjøpte den i min sykehuspose og la alt på etterpå. Jeg kom ut til verden, som Kate Middleton og min mamma og pappa sprakk på meg fordi de sa at jeg bare var helt opptatt helt fint, men de kunne bare fortelle det åpenbart at jeg bare hadde hatt en baby! Jeg tror jeg var fortsatt i sjokk.

Hva er planene dine nå for fremtiden?

Jeg ønsker å komme rett tilbake til å spille, vel ikke rett inn igjen, men jeg vil holde ballen i bevegelse. Jeg vil gjøre et komedie show! Jeg er klar for noe miles unna det jeg har gjort, ellers gjør du bare det samme jeg har gjort det i 7 år. Jeg er klar for noe annet.

Du blir med i #ThankYouMidwife-kampanjen, hvorfor er dette spesielt viktig for deg?

Jeg tror det er bare veldig viktig at vi takker dem fordi de definitivt ikke får nok kreditt.Jeg kan si at jeg personlig ikke ga min jordmor nok kreditt, bare fordi livet tar over, spesielt når en ny baby blir født. Det er faktisk vanskelig å si takk og denne kampanjen gjør det lettere for alle.

Hva er din personlige erfaring med jordmor?

Ja, jeg var veldig heldig, jeg tror egentlig ikke at du kan til og med få dårlige jordmor historier. Min fødselshjelpe var perfekt for meg fordi jeg nesten trengte noen til å kontrollere meg fordi jeg gikk litt cray cray og hun var fantastisk.

Når det er din partner, er du som "SHUT UP, du gjorde dette til meg! "og når det er moren din ... for å være rettferdig, var mamma min også veldig fantastisk, og jeg trodde hun ville bli veldig overveldende, men hun lot jordmorene gjøre ting hennes. Min jordmor så meg i øynene og var som "vi kommer til å få denne babyen ut innen 15 minutter hvis du hører på alt jeg sier" og jeg tenker, "15 minutter, spøker du? Jeg kommer til å se babyen min på 15 minutter? "Som dette er fantastisk, har jeg ventet 10 måneder og så snart hun sa at jeg lyttet til absolutt alt.

Jeg trakk ikke fordi jeg lyttet til alt som hun sa, og det er nå når noen spør meg hva er mitt råd jeg alltid sier. "Lytt til jordemor!" Jeg satte alt for å stole på henne. Hun var strålende og hun satte meg sammen med mitt drama hele tiden også. De gjør det for ikke de beste pengene i verden, disse menneskene redder liv, bringer babyer inn i verden og mesteparten av tiden, ikke engang en takk.

Pampers prøver å finne en måte å gjøre det enkelt for alle, og det er bare en hashtag. For hver hashtag går et pund til The Royal College of Midwives veldedighet, som er fantastisk.

Jordemødrene er midtpunktet i historiene dine, men de hører det ikke, og de får ikke anerkjennelse eller «takkens. Derfor er denne hashtag virkelig viktig!

Takk, Jacqueline!

Pampers har lansert den utrolige #ThankYouMidwife-kampanjen denne internasjonale dagen for jordmor (5. mai). For hver takkmelding som deles på sosiale medier med hashtag'ThankMyMidwife ', vil Pampers donere £ 1 til Royal College of Midwives Benevolent Fund veldedighet, som vil bli brukt til å hjelpe jordmødre i nød.

Les nå:

Jordemødre forteller oss hva de legger på sine egne fødselsplaner (og svarene var overraskende!)

En cuppa og en oppfangning med ... Ferne McCann!

.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar