Jacqueline Jossa avslører søt navn for sin nyfødte datter i søtt bilde

Gratulerer med at Jacqueline Jossa har født en baby jente!

Den tidligere østlige skuespillerinnen ønsker sitt andre barn velkommen med Dan Osbourne. I følge Solen, den lille kom tidlig i morges.

Paret deler allerede tre år gamle datter Ella, som regelmessig presenterer i Jac's Instagram-historier.

Etter å ha tilbrakt dagen med sin nye ankomst, tok både Jacqueline og Dan til sine sosiale medier kontoer i går kveld for å dele flere detaljer om deres nyfødte. Stolt mamma Jacqueline postet et bilde med hennes eldste datter Ella holdt stolt sin nye søster og avslørte at hun bestemte seg for å ringe henne Mia. Hun skrev, "Min lille familie er fullført! Mia Osborne er så vakker! Fødsel gikk bra, og jeg kan ikke takke familien min nok. @selinajossa @ toniosborne1 @danosborneofficial .. Meg og baby er sunne og hviler nå. Velkommen til verden baby jenta! 💞Ella er den beste stor søsteren! Så omsorgsfull og søt. Takk for de gode meldingene, elsk deg alle! X'

Min lille familie er fullført! Mia Osborne er så vakker! Fødsel gikk bra, og jeg kan ikke takke familien min nok. @selinajossa @ toniosborne1 @danosborneofficial .. Meg og baby er sunne og hviler nå. Velkommen til verden baby jenta! 💞Ella er den beste stor søsteren! Så omsorgsfull og søt. Takk for de gode meldingene, elsk deg alle! X

Et innlegg delt av Jacqueline Osborne (@jacjossa) på

Den 15. juni hadde den glødende mamma skrevet på Instagram at hennes baby skulle komme på bare to uker, noe som tyder på at barnet var kommet fem dager tidlig.

Estranged ektemann Dan Osbourne var kommet tilbake akkurat etter at han hadde deltatt på en hjortfest i Las Vegas i forrige uke.

Vi har en følelse at mamma-of-two ikke skal ha en lang barselsorlov, da hun har innrømmet at hun er villig til å komme tilbake til å handle.

Hun fortalte oss, "Jeg ønsker å komme rett tilbake til å spille, ikke rett inn igjen, men jeg vil holde ballen i bevegelse. Jeg vil gjøre et komedieshow! Jeg er klar for noe miles unna det jeg har gjort, ellers gjør du bare det samme jeg har gjort det i 7 år. Jeg er klar for noe annet. "

Gratulerer Jacqueline Jossa!

Les nå: 10 kjendiser som ble mødre i ung alder

Jacqueline Jossa med datter Ella

Jacqueline Jossa og Dan Osborne hadde Ella når Jacqueline var 22. Hun er nå gravid med sitt andre barn bare måneder etter bryllupet sitt.

Stacey Solomon med sønn Zachary

Stacey var bare 18 da hun hadde sitt første barn Zachary og 23 da hun hadde Leighton.

Hilary Duff med sønn Luca

Hilary Duff var 24 da hun og Mike Comrie hadde sin sønn Luca.

Solange Knowles med Daniel Smith Junior

Solange Knowles var 18 da hennes og hennes tidligere husbund Daniel Smith ønsket Daniel Smith Junior velkommen.

Victoria Beckham med sønn Brooklyn

Victoria og David hadde sitt første barn, Brooklyn da Victoria var 24. De har nå tre andre barn Harper, Romeo og Cruz.

Adele med sønn Angelo

Adele og ektemann Simon Konecki hadde sin baby gutt, Angelo da Adele var 24.

Jamie Lynn Spears med datter Maddie

Jamie Lynn Spears var 17 da hun fødte datteren Maddie. Denne måneden har hun ønsket velkommen sin andre datter, Ivey Jones Watson.

Britney Spears med sønn Jamie

Britney Spears var 23 da hun hadde sønnen Sean Federline og et år senere ønsket velkommen en annen gutt, Jamie Federline.

Kylie Jenner med datteren Stormi

Kylie Jenner, som er 20 år, fødte Stormi tilbake i februar.

Reese Witherspoon med datter Ava

Reese Witherspoon var 23 da hun og tidligere spiste, hadde Ryan Philippe datter Ava som er nå 18 år.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar