Izmi Baby Carrier Review

Et øyeblikk:

Izmi Carrier ser vakker ut - fargeskjemaet var enkelt og elegant, og merket er godkjent av International Hip Dysplasia Institute. Det er ikke så mild på hoftene som andre bærere på markedet skjønt.

Hva de sier:

"Den nye Izmi Carrier betyr at for første gang kan foreldre og babyer nyte den myke intimiteten av en stoffslynge, med støtte og komfort i en buckled carrier. Designet av en ekspert babywearing konsulent, og godkjent av International Hip Dysplasia Institutt, kombinerer den revolusjonerende Izmi-operatøren det beste med slanger og bærere, og skaper den perfekte måten for foreldrene å holde barnet komfortabelt, trygt og i nærheten hele dagen. På grunnlag av omfattende undersøkelser med både mødre og dads, løser Izmi-operatøren problemer rapporterte foreldrene. De unike stroppene spredes for å passe godt over skuldrene og ryggen. "

Testet av mamma Amy O'Leary for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Det er ganske lett bærer som er lett å legge bort og transportere, og det kommer med sin egen reisepose. Det er veldig enkelt å bruke og instruksjonene er enkle å følge. Det er også lett å rengjøre, som det er laget av stoff og kan bare settes i vaskemaskinen. Det er også noen få forskjellige farger å velge mellom, noe som alltid er fint!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg føler at dette produktet gjør livet mitt som en mamma litt lettere, da det betyr at jeg kan fortsette med husarbeid og matlaging selv når barnet mitt er masete og ikke vil være alene. Det er lettere for meg å gå uten å måtte ta med barnevognen, spesielt ettersom jeg bor i en leilighet og har det vanskelig å bruke trappene. Jeg liker også at denne transportøren kan brukes på hoften, da dette noen ganger er litt mer behagelig for meg.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Nei, jeg ville ikke velge denne operatøren over andre, i motsetning til min andre operatør, har denne ikke et hoftesete som synes å legge hele babyens vekt på skuldrene, noe som gjør ryggen min vondt etter en stund. Jeg føler også at det ikke gir nok støtte til babyen min, selv om hun bare er ni måneder gammel og ganske petit, føler jeg meg som om ryggen ikke kommer opp høyt nok på henne, selv om dette ville være bra for en nyfødt . Jeg føler også at prisen er litt høy for hva du får.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Noe mer støtte på hoftene for å ta press ut av skuldrene og ryggen ville gjøre transportøren mer komfortabel. Også en høyere tilbake ville få meg til å føle at min baby er mer trygg og sikker. Et annet forslag er kanskje en hette eller regndekke for når det regner, da jeg føler at dette vil gi mer verdi for pengene.

Testet av mamma Charlotte Wright for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Izmi Carrier kommer med en fin liten dragkasse hvor du kan lagre transportøren pent når du ikke er i bruk. Designet er fint og lett og kommer i tre forskjellige farger - lilla, krom og grå. Jeg fant den overordnede overfor muligheten veldig behagelig for meg selv og lett å sette på uten hjelp. De tykke bredde skulderstroppene gjorde det veldig behagelig når du bruker bæreren, da de fordeler vektbrønnen og ikke føler at det trekker på skuldrene. Den har forskjellige justeringer som kan gjøres slik at den passer til babyens høyde og form, for eksempel en boosterpute for å sørge for at barnet ditt er i riktig høyde, støtte for unge babyer og velcro for å sikre at barnets hofter er plassert riktig. Instruksjonsheftet kommer på forskjellige språk og har bilder for å hjelpe deg gjennom de ulike stillingene.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Bruke Izmi baby carrier gjorde det veldig nyttig for meg som en første gang mamma. Den har en sidebærefunksjon som gjorde det lettere for meg å få jobber gjort rundt huset på dager da min baby var mer klossete. Jeg fant det veldig nyttig å sette på når du hoppet inn i supermarkedet, i stedet for å måtte få barnevognen ut eller måtte sitte henne i en vogn. Jeg fant snekkesekken nyttig å sette små biter i som en bleie, kluter og dummy mens du bruker bærebjelken for å redde meg å måtte bære en tung veske om jeg ikke gikk langt.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville ikke personlig velge dette produktet etter å ha testet det. Mens jeg fant det, var det veldig behagelig når babyen min var yngre og foreldre overfor, da hun ble eldre, var hun ikke glad for å ha armen ned og holdt slutt med bærevognen rundt ryggen med armene over toppen i stedet for å støtte henne skuldre med armene nedover. Når det vendte seg fremover så det veldig ubehagelig ut for henne og armene hennes, som om hun ble festet tilbake. Også, da jeg prøvde å bære henne på ryggen, var det ekstremt vanskelig for meg å få henne der selv og ville ikke føle meg trygt å gjøre det ut og om.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Kanskje ha et tykkere stoff og bredde hofterem som jeg følte at stroppen gravd i hofter og ikke var veldig skjegg når jeg brukte den i lengre perioder.

Testet av mamma Gracie-drew Barber for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til en annen mamma fordi det er så enkelt å bruke og det er et herlig materiale, slik at det ikke gni. Ikke bare det, det kommer også i andre farger, slik at det kan passe alles smak eller sex av babyen, da alle fargene er svært unisex.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg vil definitivt si at det gjør livet enklere, da det er et annet alternativ i stedet for alltid å bruke en barnestol.Det kommer også med en pose og en hvilestøtte som er et stort pluss.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg vet ikke om jeg ville velge den over andre produkter, men for prisen er det veldig veldig bra. Den materielle aldersgrensen er god som den er fra fødselen til en, slik at du ikke trenger å kjøpe en større som babyen din vokser. Også, fargene var ikke også over toppen og mønstret, så det går med en mamma antrekk - det er enkelt, men flott.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste virkelige problemet jeg syntes å ha, er at jeg alltid måtte ha hjelp fra min partner med stroppene. Også, jeg kunne ikke trene hvordan eller hvor nakke / hodestøttepute gikk når jeg festet det og baby så bare ubehagelig ut.

Testet av mamma Helen Fawbert for Mother & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg elsket dette produktet og har allerede anbefalt det til vennene mine. Det er lett, noe som betyr at det ikke er ekstra vekt når du bærer baby og betyr at det er lett å ta med deg når du går ut. Den Izmi baby carrier er veldig lett å kaste bort og lagre i posen som følger med den. Rett ut av esken, føles transportøren som den er laget av veldig god kvalitet, men det er også veldig mykt. Tealfargen er virkelig nydelig og er flott fordi den er vaskbar. Izmi baby carrier er overraskende behagelig for meg å ha på, spesielt på skuldrene. Det er også godkjent av International Hip Dysplasia Institute som er veldig viktig for meg.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Den Izmi baby carrier gjør livet mitt som en mor lettere fordi jeg kan bære babyen min enkelt og enkelt, holde henne nær meg mens du gjør jobber rundt i huset, går hunden og løper ærend. Det er lett å ha på seg og super behagelig, og jeg kan sitte ned med henne i den hvis hun sovnet, mens jeg har funnet andre bærere for store for å gjøre dette komfortabelt med. For en myk bærer føles det overraskende holdbart og trygt.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg har brukt andre babybærere, begge med mer og mindre struktur. Jeg foretrekker Izmi Baby Carrier til min loop sling fordi babyen min føler meg så tryggere og jeg har egentlig to hender fri. Izmi beholder nærheten til min baby at en loop / ring slynge gir meg, fordi det ikke er noe stoff mellom babyen og meg når jeg bærer henne. Jeg bekymrer meg litt om at Izmi graver inn i babyens bein når hun vender foran, men hun virker komfortabel. For komfort, enkel transport, produktkvalitet og verdi for pengene, tror jeg at Izmi skal vinne.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Andre transportører og babyprodukter spesifiserer at de bruker stoff som er giftfri. Informasjonen og nettstedet angir at slyngen er laget av 100% bomull, men nevner ikke kjemikalier som brukes i produksjonsprosessen etc. Jeg foretrekker at stoffet skal sertifiseres til Oeko-Tex-standarden. Det er også litt vanskelig å bære henne på ryggen min uten hjelp av en annen voksen. Jeg er ikke sikker på hvordan dette kan gjøres lettere, men vanskeligheten med det setter meg av med å bære henne på ryggen min.

Testet av mamma Tracie Pointer for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Izmi-transportøren har som mål å bygge bro mellom gapet (som kan ha en ganske bratt læringskurve) og strukturerte transportører (som kanskje ikke alltid er så komfortabel eller ergonomisk riktig for babyen). Mens jeg fant det mye lettere å komme seg av og på enn en slynge, var det ikke så greit som andre strukturerte transportører jeg har prøvd, og jeg tror det kan bli forbedringer i forhold til hvordan stroppene justeres når transportøren er på. Izmi inkluderer også en boosterpute, som kan brukes til å heve mindre babyer opp til trygg babyhøyde. Mange merker med strukturert transportør krever at du kjøper et eget barnesett for å oppnå dette. Izmi-transportøren kan også foldes veldig kompakt og leveres med egen bærepose for transport.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Babypleie gjør livet mitt lettere som en mamma! Å være i stand til å bære babyen din mens de har en lur, og du fortsetter med husarbeidet, kan definitivt få deg til å føle deg mer i kontroll. Sammenlignet med andre strukturerte transportører, er Izmi-transportøren veldig lett og overraskende komfortabel, så det er mulig å bruke den i et par timer uten å bli for svett, eller å få en belastning i skuldrene og ryggen. Men jeg fant det ikke særlig lett å sette på, og det tok meg noen forsøk på å få barnet mitt i en komfortabel, trygg stilling i den.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

De to tingene som gjør at dette produktet skiller seg ut fra andre på markedet, er at det er veldig lett og kompakt, og at det inneholder en boosterpute til mindre babyer. Dens prislapp, men ikke spesielt billig, er betydelig mindre enn andre sammenlignbare strukturerte transportører. Jeg tror at Izmi-transportøren ville være ideell for sporadisk babywearing. For lengre turer, vil jeg anbefale en strukturert transportør med mer polstring og støtte for nedre rygg. Jeg fant det tok noen forsøk på å få barnet mitt i riktig posisjon i Izmi-operatøren. Også, å holde babyen din trygg mens du festet stroppene, behøvde en god del fingerfylling!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det viktigste som kan forbedres med Izmi-bæreren er stroppene. Når min baby var i transportøren, fant jeg dem veldig vanskelig å stramme. De første gangene jeg hadde på seg, trengte jeg mannen min hjelp med å få stroppene tett nok.Selv om det ble litt lettere over tid, følte jeg fremdeles at jeg ikke var i stand til å få min baby trygg nok alene. Stroppene hadde også en tendens til å vri og brette seg over i justeringsklemmene, noe som betyr at de ville bli sittende fast og bæreren måtte fjernes for å fikse dem. Jeg følte også at transportørens hodestøtte ikke var strukturert nok til å tilstrekkelig støtte min babys hode. Når hun lente hodet på ryggen, ville hodestøtten bunke opp bak halsen, noe som gjør det umulig for henne å lure seg i bæreren sin. I fremtidige inkarnasjoner av dette produktet kunne hodestøtten bli forbedret, noe som gjør det mer strukturert, eller noe elastisk til stoffet, så det ville være litt "gi" når babyen flytter hodet.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar