Det er #TimeToTalk: Hjelp andre ved å snakke om postnatal eller graviditetsdepresjon

Postnatal og graviditet depresjon er begge veldig virkelige - og vanlige - sykdommer å takle og bare to av de psykiske problemene som Time to Talk dag tar sikte på å øke bevisstheten for den 6. februar

Tid til å snakke dag skjer i denne uken, og det er en god grunn til å åpne opp om din egen erfaring med postnatal depresjon (PND), graviditetsdepresjon eller andre psykiske problemer som du - eller noen du kjenner - kanskje har slått. PND påvirker en av syv nye mødre, mens mellom en av 10 og en av syv kvinner lider av depresjon under graviditet og det å være det første trinnet å gjenopprette, kan snakke med andre. Hvis du ikke har hatt sykdom, så er Time to Talk-dagen en god grunn til å nå ut til noen som har.

Hva er Time to Talk dag?

Kampanjen, som drives av ledende mental helse veldedighet Mind and Rethink Mental Illness, tar sikte på å få folk til å snakke om sykdommer som PND i et forsøk på å hjelpe andre og redusere den dårlige følelsen som omgir mental helse. Arrangørene oppfordrer folk til å gjøre et løfte (praktisk talt gjennom kampanjens nettsted) for å avslutte mental helse stigma. Målet er å nå en million løfter med kjendiser, inkludert ny mor og lørdagssanger Frankie Sandford, som har lovet å "gjøre mitt beste for å øke bevisstheten om psykiske problemer! Kan du løfte også?

Bli involvert!

Eventuell hjelp, liten eller stor, er strålende - og du kan hjelpe deg så mye du kan. Hvis du har hendene dine fulle med babyen din, kan du ta deg tid til å chatte med de andre mødrene. Støtte er viktig med forhold som PND og å vite at noen er der for deg og lytter kan virkelig hjelpe. Eller hvis det ikke er mulig, bruk bare #TimetoTalk hashtag på Facebook og Twitter for å spre ordet. Hvis du har litt fritid på hendene, bli involvert i kampanjens registrerte aktiviteter. Du kan dele ut Time to Talk teposer, oppfordre personalet til å ha samtaler om mental helse eller til og med gi presentasjoner i skolene. Du finner en oppdatert liste over alle skolene og organisasjonene som deltar på nettsiden. Her kan du også bestille gratis teposer, merker, tipskort, plakater, postkort og mer.Har du kjempet med en psykisk sykdom under graviditet eller nytt morskap? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar