Det er Offisielt *: Dette er de fem mest effektive øvelsene noensinne

Det er viktig å få verdi fra hver trening du påtar deg. Hvis du tilbringer en time faffing rundt på treningsstudioet, går det å vandre mellom maskiner og vekter og gjør lite øvelse, det er lite sannsynlig at du får se mange positive resultater.

For å sikre at treningsøktene dine er effektive, er det alltid nyttig å få råd fra en personlig trener. Enda bedre er å få 1.400 av dem sammen for en undersøkelse som avslører de fem mest effektive øvelsene hele tiden, som britisk budsjett gymkjede The Gym Group gjorde.

Så, trommelroll vær så snill ... I ingen spesiell rekkefølge er disse de fem mest effektive øvelsene for en trening i hele kroppen.

Knebøy

"Glem kardioen - hvis du ønsker å brenne fett, bli hekket," sier Allyn Condon, en tidligere Olympian som nå er daglig leder i The Gym Bristol, og hvem er vi uenige om? Denne øvelsen er spesielt bra for beina og kjerne.

ANBEFALT: Prøv 30-Day Squat Challenge å kaste fett og bygge funksjonell muskel

markløft

"En annen flott øvelse for å brenne kroppsfett og forbedre total styrke og kondisjonering," sier Condon, som konkurrerte på både sommeren (4x100m relé) og vinter (bobsleigh) OL. Det er allsidighet for deg.

Lunge

"Lunge gir stor funksjonell bevegelse og kan fullføres i flere retninger for å treffe de vanskelige målmuskulaturene," sier Condon. "Det er en flott øvelse for sportsentusiaster som ønsker å legge til litt ekstra bite i spillet sitt."

Press opp

En heltidsklassiker av øvelsesgenren. The Godfather av kroppsvekt øvelser. Eller som Condon setter det, "det beste av det beste for å utvikle brystet".

ANBEFALT: Prøv 30-dagers press-up-utfordringen

Benkpress

"Et must for alle trening, enten nybegynnere eller avanserte," sier Condon. "Skift det opp ved å skifte mellom dumbbells, motstandsmaskin og barbell for å maksimere fordelene."

Sett alle fem av disse oppgavene sammen, og du har en trening som er garantert å gjøre forretningen. Tross alt kan 1400 personlige trenere ikke gå galt. Og hvis kardio-maskiner er mer din pose, anbefaler undersøkelsen å treffe roboten, med 47% av trenerne sette den på nummer én, foran tredemølle (25%), cross-trainer (12%), stepper (8 %) og sykkel (2%).

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar