Er partneren din å prøve å flytte uten å fortelle deg?

Kom til scenen hvor du beveger deg inn på kortene, men bare en av dere ser ut til å si noe? Les videre for å identifisere tegnene på en lurvete bevegelse.

Blant alle de store og berømte kronologiske markørene av et forhold - første date, møter foreldrene, blir engasjert - sannsynligvis det viktigste, unntatt ekteskap, er det å flytte sammen. Det er også en av de mest stressende av disse relasjonsmarkørene, og kan føre til signifikante spenninger i tiden umiddelbart rundt arrangementet.

Det er spesielt stressende når en halvdel av forholdet ikke engang er klar over bevegelsen, og fortsetter ikke å være oppmerksom til de ser bemusedly rundt seg selv en dag og innser at det allerede er skjedd.

Koloniseringen

Noen mennesker har en veldig ekkel vane der, hvis de ikke går seg gjennom rettferdige midler, forsøker de å få dem gjennom dårlige midler i stedet. En slik person er forholdet kolonist. Denne mannen eller kvinnen kan ha lagt forslaget til partneren deres på subtile eller enkle vilkår over hele spørsmålet om å flytte sammen, og fikk et svar langt mindre varmt enn de hadde håpet på.

I stedet for å vise den nødvendige grad av tålmodighet, vil forholdet kolonist ikke ta nei til et svar og sette umiddelbare planer på plass for å være akkurat der de vil være - dvs. å bo i huset ditt. Åpenbart kan de ikke slå døren ned og ta over den andre halvdelen av sengen med gunpoint, slik at de gjør det sneakily i stedet, og beveger seg litt etter hverandre. Så subtilt, faktisk, at du kanskje ikke engang merker at det skjer. [Les: 12 subtile tegn du blir manipulert av din elsker]

10 tegn din partner prøver å smitte inn med deg

Hvis du har en snakkende mistanke om at partneren din er typen for å prøve og veie seg inn i hjemmet ditt, må du passe på følgende liste med ti koloniseringsindikatorer og begynne å heve barrikadene!

# 1 Fast som lim. Det første og mest åpenbare tegn på at ditt hjem blir kolonisert, er egentlig ganske åpenbart - de er aldri noe annet sted. Enhver unnskyldning for å være med deg, snuggled opp til deg i din bolig, og de vil være der.

Det er en forskjell mellom å være en vanlig besøkende, og en kolonist. Det er ikke bare regelmessigheten og lengden på oppholdet, men også naturen til den. Begynner de å sitte i din favoritt-ass-slitte sofa, og begynner med å plukke opp fjernkontrollen som om den var egen? I så fall kan du bedre låsene og legge ned noen nye grenser. [Les: 13 klamrende kjæreste tegn og hvordan man unngår å være en]

# 2 En hjelpende hånd. Alle trenger og setter pris på litt hjelp fra venner og kjære fra tid til annen. Det er et signaturkrav for et sant og kjærlig forhold. Å bruke det som en unnskyldning for å holde noen over en tønne skjønt, for å følelsesmessig utpresse dem til å oppnå en bestemt slutt, er en handling av ekstraordinært uhell.

Hjemmekoloniseringen er en ekspert på dette trekket, særlig utnytter noen økonomiske problemer for å hjelpe dem, og bruker denne hjelpen til å rettferdiggjøre et krav til hjemmet. På alle kostnader, avvise noen forsøk på å overta betalingen av en regning. Regninger knytter dem virkelig til hjemmet ditt og gir dem en slags semi-juridisk påstand om å bo der. Definitivt en å unngå.

# 3 Gjør deg komfortabel. Vi ønsker alle våre gjester å føle seg komfortable i hjemmene våre, og ikke mer enn den betydelige andre. Det er imidlertid stor forskjell mellom dem som legger føttene opp og hjelper seg til det merkelige elementet fra kjøleskapet, og bringer sine egne skapninger med dem fra sitt eget hjem.

Hvis deres stoler, senger, bord, osv. Begynner å snu opp med de lokale fjerningsgutta, eller nye varer som er valgt spesielt med tanke på stedet, begynner å bli levert av varehuset, så er det ingen tvil - kolonisering har begynt med ekte alvor. [Les: 15 ting å vite før du går inn med kjæresten din]

# 4 Toalettskapet. Ingen steder i huset er det en enda bedre indikator på at partneren prøver å bevege seg inn uten å fortelle deg enn i badskapet. Dette hellige stedet er hjem for tannbørsten, tannkrem, medisiner, kremer og andre ganske personlige ting. Hvis du plutselig finner dem trykket inn i et hjørne for å få plass til partnerenes mest intime biter og bobber, så er det en innflytelse på kortene.

Det er også kjønsaspektive indikatorer her. Hvis det er en fyr, og han har tatt med seg barberingssettet, eller en jente, og hun laster opp skapet med kvinnelige hygieneprodukter, så er en full kolonisering helt i kraft. [Les: 6 vanlige problemer møtt av par som bor sammen]

# 5 I nabolaget. Hvis den andre halvdelen er veldig snø, så kan de sette en mer langsiktig plan på plass. Snarere enn å skremme deg av med noen av de andre brasherindikatorene som er nevnt andre steder i denne funksjonen, kan de først starte med et trekk av seg selv - men til et sted som er langt nærmere deg enn det som tidligere var tilfelle.

Jo nærmere plasseringen, desto større er indikatoren for at en smal oppkjøp er på vei, og det er veldig kortsiktige leieavtaler og betydelig nedgradering. Hvis de har flyttet fra en plysj 5-roms rekkehus til et dystert, lav nøkkel boksrom, så sjansene er, de planlegger ikke å bli der for lenge.[Les: 8 praktiske ting som må gjøres før du går sammen]

# 6 La oss snakke om det. Hvis samtalen vender seg til emnet ved hver tur, hvis hvert annet ord er snoet på en eller annen måte, inkluderer spørsmålet om å flytte inn, så har du en sikkerhetsindikator for en forestående kolonisering.

Forsøk å endre samtalen tilbake så mye du vil, men når denne personen har sinnet sitt på en aggressiv overtagelse, er det ikke mye du kan gjøre. Og den eneste måten å håndtere det er, er å sette dem på plass - ikke noe kvarter! [Les: Veiledningen for å spørre partneren din om å flytte inn med deg]

# 7 Dawn til dusk. Dette er en ganske liten liten indikator for at du skal dra nytte av, og gir deg en tidlig advarsel om hele snakkingen. I utgangspunktet, når du jobber og partneren din har en fridag av en eller annen grunn, observer hva de gjør med sin tid.

De fleste vil ikke trives med å tilbringe hele dagen i noen andres leilighet. Det føles som en pålegg, og det har ikke den komfortfaktoren som ditt eget hjem gjør. Men hvis de ender opp med å tilbringe hele dagen der, og fortsatt er der når du kommer tilbake, så vær forsiktig - de prøver stedet ut for størrelse og kjenner seg til hva de har identifisert som deres fremtidige bolig . [Les: 8 store ulemper med å flytte i ingen vil snakke om]

# 8 Kul det. I likhet med # 4, hvis dine mest elskede nibbles og tipples blir usikkert dumpet ut av kjøleskapet og erstattet med dine partneres foretrukne kombinasjoner, så er en overtagelse uten tvil venter tålmodig i vingene.

# 9 Gå tilbake til avsender. Har de begynt å bruke din hjemmeadresse eller hjemme telefonnummer som et kontaktpunkt for folk som du ikke engang vet? Da er prosessen, jeg er redd, nesten fullført. Og du skjønner ikke det kommer!

# 10 Holde dem søte. Å sette på trykket er et nøkkelvåpen i arsenalen til den surreptitiske kolonisatoren. Det er ingen bedre måte å gjøre dette på enn ved å currying favør av venner og familie, og rekruttere deres hjelp i â € œtrying for at du skal se lyset. Â € Â Hvis denne sjarmkampanjen strekker seg til umiddelbare naboer, så er du virkelig kjemper på baksiden av foten. Lykke til med å komme deg ut av det!

[Les: 14 tips for å leve sammen før ekteskapsarbeid for deg]

Identifiser ovennevnte sneglende bevegelse i skilt for å unngå å bli vedlagt av partneren din, og nyt friheten din bare litt lenger!

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar