Unfaithfully Yours: 30 tegn på at din ektemann kan bli fusk

Ingen vil bli lurt på. Men noen ganger kan du ikke hjelpe, men la frykten krype inn i tankene dine. Lurer du på om mannen din er utro på deg?

Det er en forferdelig følelse å mistenke at mannen din er utro. Kanskje han har begynt å jobbe sent, er fjern, og har vokst mindre hengiven. Kanskje du fant noe inkriminerende på telefonen eller datamaskinen, eller kanskje du bare har den fryktelige magen i magen, at noe ikke føles helt riktig.

Uansett hva som er grunnen til at du mistenker at mannen din er i strid, er det best å ikke hoppe til konklusjoner. Dessverre er en kvinnes instinkt vanligvis riktig, men her er tegn for å se etter det som hjelper deg med å bestemme hva ditt neste skritt vil være.

Er han utro? Tegn på at mannen din er utro på deg

Det siste du vil gjøre er å hoppe inn og beskylde mannen din om noe ganske alvorlig - spesielt hvis han var snigende fordi han planla en fantastisk overraskelse for deg. Tro oss, det er skjedd! [Les: Hvordan kaste det perfekte overraskelsespartiet til en venn]

På samme måte vil du ikke fortsette i årevis i et forhold med en mann som synes det er greit å bryte dine løfter, og hvem tar deg for en dåre. Sjekk ut disse 30 tegnene for å se etter at du bestemmer deg for at mannen din er utro.

# 1 Han begynner å slå på treningsstudioet. Eller tar opp løp, eller svømming eller annen øvelse bare ut av det blå. Jo, det er fint for mannen å ta vare på seg selv, men med mindre det er noe du virkelig har presset på, eller noe du har bestemt deg for å gjøre sammen, er det på tide å bli litt mistenksom. Hvis din tidligere slumrende hubby plutselig begynner å pumpe disse vekter som det ikke er i morgen, er det nok tid å spørre: "Hvem gjør han dette for?"

# 2 Han holder deg borte fra sine arbeidskollegaer. Ok, så noen liker ikke å blande jobb og glede, men det har vært tre år, og du har fortsatt ikke møtt noen av hans arbeidskollegaer, til tross for at han går ut med dem alle tid. Litt rart, nei? [Les: Er han juks med deg med en annen kvinne?]

Det kan være at han vil holde deg unna for å nyte det uformelle flørtende forholdet han har pågått med en jente på kontoret, eller det kan være noe enda verre.

# 3 Han begynner å bli humør og sint på deg. Hvis du ser en plutselig forandring i mannens karakter, kan det være på tide å stille spørsmål til hvorfor. Sinn og snappiness kan være et tegn på at han føler seg skyldig, eller han kan ikke uttrykke sine følelser ordentlig, så han tar det ut på deg. [Sjekk ut: Fusk i et forhold og hva du trenger å vite om det]

# 4 Han unngår å være alene med deg. Hvis mannen din plutselig begynner å finne noen unnskyldning for ikke å bruke tid alene med deg, er dette et tegn han kan være utro. Det er ikke bare et tegn på at han kanskje har gitt opp forholdet ditt, men også at han er redd hvis han snakker alene med deg for mye, kan han glide seg.

# 5 Han gjør det ikkeIkke rør deg lenger. Husk da du først kom sammen? Du var over hverandre, ikke sant? Hvis kjærligheten har helt tørket opp, kan det være på tide å ta en lang, hard titt på forholdet ditt. Sunn, intime forhold innebærer å holde hender, kose opp på sofaen sammen, slanke blikk og uformelle omfavner. Hvis han har sluttet å gjøre disse tingene, kan det være fordi han får dette andre steder. [Les: 16 subtile skilt han er definitivt utro på deg]

# 6 Han gjør det ikkeIkke gjør noe gjennomtenkt. Har han brukt til å kjøpe blomster hver uke, eller skrive deg kjærlighetsbrev når han dro på forretningsreiser? Hvis han pleide å være den hyggelige og omsorgsfulle typen, og nå er han ikke, er det på tide å spørre: "Hva har forandret seg?" Han kan ha vendt sine følelser andre steder.

# 7 Han kanJeg ser deg ikke i øyet. Mangel på øyekontakt er et surefire tegn på at han gjemmer noe fra deg.

# 8 Han blir egoistisk. Hvis han plutselig legger sin interesse for deg og din familie, foreslår det sterkt at han ikke er interessert i forholdet lenger, og kanskje er utro. [Prøv: 18 geniale måter å fange en jukspartner på]

# 9 Han snakker ikke lenger om fremtiden. En trofast ektemann vil være begeistret for hva fremtiden har for deg. En ukjent mann vet imidlertid at forholdet er dømt.

# 10 Han holder hemmeligheter. Han pleide å dele alt med deg, ikke sant? Nå holder han mye mer til seg selv, er vett og ikke engasjerer deg i samtale. Du spør hvordan dagen hans var, og du får ingenting tilbake. Hvis han begynner å holde seg til seg selv, kan det tyde på at han gjemmer seg noe langt større fra deg.

# 11 Han må reise mye. Så det er noen jobber som krever at en mann skal være på vei mer enn andre, men hvis mannen din reiser plutselig øker - mye - og han ber deg aldri om å gå med ham, kanskje det er fordi han spør noen andre.

# 12 Han blir plutselig busier. Han har vært i samme jobb i 10 år og plutselig øker arbeidsbelastningen to ganger, kvelder blir brukt på kontoret, og han kommer hjem, sliten, gretten og sen. Med mindre han har en alvorlig god grunn, vil det foreslå at han ikke er så ivrig etter å tilbringe tid med deg, og kanskje bruker det med en annen kvinne.[Sjekk ut: Hvorfor snyder menn jukse? â € "3 store grunner og 27 mer!]

# 13 Han trenger mer meg“ tid. Brukt å tilbringe helgene dine, planlegger morsomme ting å gjøre sammen? Har det alt forandret seg? Hvis han plutselig vil ha mer tid til seg selv og helst vil være alene enn med deg, er det et sikkerhetsspørsmål at noe er oppe.

# 14 Han får nye hobbyer. Han pleide å være fornøyd med å se på TV om kvelden, men nå tar han opp alle slags nye klasser og hobbyer som får ham ut av huset og uten syn. Midtlivskrise? Kan være. Men det kan også innebære en ny kvinne på scenen også.

# 15 Du donIkke ha sex. Fysisk intimitet er en viktig del av ekteskapet. Mens det er vanlig at folk i langsiktige forhold har mindre sex enn når de først begynte å danse, hvis sexlivet ditt egentlig er dødt, og selv når du gjør en innsats, er han ikke interessert, dette er sannsynligvis fordi han får det andre steder. [Les: Hvorfor er sex viktig i et forhold?]

# 16 Hans forskjellig i soverommet. Et annet tegn på at mannen din er utro, er at hans seksuelle appetitt har endret seg. Hvor lærer han de nye trekkene?

# 17 Han sletter tekstmeldingene sine. Telefonen blinker hele tiden, men når du ser en titt, er det ingen nye meldinger. Dette er et enormt mistenkelig tegn. Ingen sletter meldingene sine ... med mindre det er meldinger de ikke vil se.

# 18 Han tar telefonsamtaler i privat. Hvis telefonen ringer og han hopper av for å snakke i tonet toner i et annet rom, kan han snakke med en annen kvinne. Hvis du spør, "Hvem var det?" Og få et, "Åh, ingen" svar, vær veldig mistenksom. [Les: Skal du noen gang tilgi en juksepartner?]

# 19 Han får en andre telefon. Enten er han fusk, eller har han blitt en forhandler - som er mer sannsynlig ?!

# 20 Han oppretter en annen personlig e-postadresse. Så det er greit å ha mer enn en e-postadresse, men det er rart hvis han nylig har satt opp en ny. Til hvilken slutt? Å ha mer enn én personlig e-postkonto gjør bare tingene vanskeligere å holde styr på, med mindre han har satt opp det spesielt for å kommunisere med en annen kvinne selvfølgelig.

# 21 Han lukter annerledes. Alle har en lukt, enten det er bra eller dårlig, og hvis du er gift, vet du hva mannen din vanligvis lukter. Har det endret seg? Et snev av parfyme som ikke er din, en såpe som du ikke har i huset ditt, eller en annen cologne, er et fortellstegn om at mannen din potensielt kan gjøre noe unødvendig.

# 22 Han er ikke lenger interessert i familie og venner. Hvis han pleide å være en stor deltaker i familiehendelser og var glad for å sosialisere seg med vennene dine, men har blitt mindre entusiastisk i å gjøre det, kan han være utro. Hvis han ikke er villig til å gå ut med deg i gruppeinnstillinger, kan det være at han er bekymret for at sin andre kvinne vil se dere to sammen. [Prøv: Emosjonell juks og 10 dårlige ting det kan gjøre for deg]

# 23 Det samme navnet fortsetter å komme opp. Det er â € œKaren dette, Karen det â € "â €" denne mystiske kvinne ved sitt arbeid ser plutselig ut til å være sentrum for alle sine historier. Hvorfor den plutselige interessen?

# 24 Han går for å få dagligvarer og kommer tilbake to timer senere. Å gjøre korte turer til lengre betyr at mannen din kan ta en omvei. Med mindre han kan gi deg en veldig god grunn, hvis det skjer ofte, peker dette på en juksemann.

# 25 Hans defensiv. Om alt han gjør, faktisk. Det ser ut til at du ikke kan si noe uten han, som du har fornærmet ham. Han ber bare om et argument, så han kan føle seg mindre skyldig over hva han gjør bak ryggen. [Les: 18 følelsesmessige affære tegn du sannsynligvis ikke varsel på]

# 26 Han begynner å kle seg annerledes. Menn endrer aldri sin stil, så hvis han gjør det, er dette et stort tegn på at en annen kvinne der ute har en alvorlig innflytelse på ham.

# 27 Hans handler om kultur. Det pleide å være som å trekke tenner når du foreslo en tur til teatret eller et galleri eller museum. Plutselig er han mer enn glad for å gå. Dette kan virke rart, men kan i utgangspunktet virke som en positiv forandring. Inntil du klokker den unge kunststuderen som har tatt øynene hans, eller den vakre konsertpianisten, kan han ikke slutte å smilte på, det vil si. [Sjekk ut: Hvordan fikse et forhold som falt fra hverandre]

# 28 Han går til alle kontorpartiene * og han pleide aldri å *. Arbeid er hvor hans sosiale liv er. Han pleide å tilbringe timer med å narre om alle taperne som jobbet der, og plutselig er de alle de beste vennene sine. Det er nok en ny jente på kontoret - en som han vil bli kjent med helluva mye bedre.

# 29 Han ignorerer deg. Hvis han er blitt vag og distrahert, lytter nesten ikke til det du sier, går av i midten av setninger, og forstyrrer ikke å snakke med deg, hans sinn er sannsynligvis andre steder.

# 30 Når du blir sjalu, blir han sint. Hvis du taler dine bekymringer for mannen din, vil en trofast omsorgsfull trøste deg, le og si at det ikke er noe å bekymre deg for. Hvis han ikke kan gjøre det, eller blir uheldig eller defensiv, er det sannsynligvis fordi du har sluppet ham, og han vil stoppe deg.

[Les: 13 klare forsøk å vite om mannen din lyver i ansiktet ditt]

Hvis du tror at mannen din er utro, bruk disse 30 tegnene til å finne ut det helt sikkert.Du vil absolutt ikke bli sittende fast i et lovløst, ulykkelig ekteskap, så finn ut og gå ut så snart du kan.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar