Er kjæresten din blitt lat og kjedelig?

Er kjæresten din blitt lat og kjedelig i forholdet? Her er 5 grunner til hans dovenskap og 5 måter å hjelpe ham til å forandres til det bedre!

I begynnelsen av forholdet gikk kjæresten din sannsynligvis ut av hans måte å være snill mot deg.

Han gjorde ikke bare deg glad, han fortalte nok deg med sin awesomeness.

Han var søt. Han var omsorgsfull. Han var hensynsløs og eventyrlystne. Og viktigst, han var alltid proaktiv og morsom.

Og lat og kjedelig? Vel, det var de siste ordene du kunne tenke på for å definere ham.

Månedene og årene går forbi, og nå er lat det første ordet du tenker på når du må definere kjæresten din?

Er det et tilfelle av falsk forfatning, eller er du bare dating en fyr som er helt feil for deg?

[Les: De 7 stadier av kjærlighet for menn og hvordan de endrer seg i stadiene]

Du ber ikke for mye!

Hvis du forteller vennene dine om dette, sannsynligvis vil alle fyrene fortelle deg at du ber om for mye, og mange av dine kjærester vil fortelle deg at alle gutta forverres verre med tiden, og at noen gutter blir dårligere og mange gutta blir kjedelig og forutsigbar.

Så bør du bare klype seg og svelge irritasjonen din hver gang du ser ham sove på sofaen, eller avbryte en annen date natt for å spille spill, mens du prøver å gjøre noe med ham?

Vel, hvis du ikke er fornøyd med sin oppførsel, har du selvsagt rett på å bli sint på ham. Og hvis det er en av de tingene som påvirker forholdet ditt negativt, har du all rett til å fikse det. Så nei, du ber ikke for mye. [Les: 10 største forholdsproblemer og måter å fikse det på]

Tross alt er vi alle forskjellige, og hver enkelt har sine egne forventninger fra kjærlighet. Og hvis en kjæreste som er aktiv og morsom er det du vil ha, så hei, du går jente!

Nå, hvor lat og kjedelig er han?

Dette er noe du trenger å gi en seriøs tanke om. Bare hvor kjedelig er din fyr? Har han stoppet med å ta deg ut til middager så ofte som han en gang ville, har han stoppet overraskende deg med små bevegelser av kjærlighet, eller har han nettopp blitt en slob som synes å rulle på en sofa, definerer øvelsen?

Noen ganger begynner noen gutter bare å ta det lett i et forhold. Ikke fordi de vil, men fordi de glemmer at de fortsatt trenger å woo og imponere på jenta. Hvorfor? Vi kommer til det litt. [Les: 16 grunner til at en kjæreste begynner å bli slem og uhøflig!]

Før du går videre, må du fjerne forvirringene i tankene dine og spørre deg selv hvor kjedelig eller lat kjæresten din egentlig er. Er han som kjedelig kjæresten som plutselig har sluttet å glede deg eller vise interesse for deg, eller er han som den dovne mannen som ikke gjør jobber rundt huset?

En lat mann er en helt annen historie fordi vi måtte snakke mer om husarbeid, ta vare på barn og en hel del andre ting som er på siden av å være lat og beseiret. Så for nå, la oss prøve å finne ut når kjæreste kjæresten din begynte å bli en kjedelig og lat klump.

Gjør du lat til det?

Setter du urealistiske forventninger på ham? Kritiserer du ham ofte, selv når han prøver å gjøre som du foreslår? Du kan ikke innse det selv, men en jente kan til tider ofte gjøre kjæresten sin lat og utilstrekkelig fordi hun får ham til å føle at han aldri er god nok til henne. [Les: 15 søte måter å få din mann til å føle seg nødvendig og ønsket]

Først må han prøve. Og så kan han prøve vanskeligere. Men når du plasserer halmen som knuser ryggen ved å stadig plukke feil, uansett hvor hardt han prøver å vise deg, er han morsom, han kan bare bli en esel som helst vil være sta og lat, enn å prøve å gjøre noe han vet vant ' T lever opp til dine forventninger.

Er han den samme fyren han var da dere begge begynte å danse hverandre? Hvis han har blitt latere nylig, er det noe han definitivt kan forandre seg. Men hvis han alltid har vært lat, og du vil at han skal bytte for å dekke dine behov, så vil det ta mye innsats, fra begge sider. [Les: 80-20-regelverket om relasjoner i kjærlighetslivet ditt]

5 grunner til at gutta blir lat i kjærlighet * eller hvorfor du tror han er lat! *

Bare hvorfor kjærester blir lat og kjedelig? Her er fem grunner til at fyren din kanskje har begynt å bli kjedelig, i hvert fall i dine øyne.

# 1 Du blir for komfortabel. Du vil ha spenning og moro hele tiden. De første månedene eller årene var en dum av nye opplevelser og fantastiske øyeblikk, og nå synes dere begge ikke å ha noe gøy sammen eller prøve noe nytt. Og det borer deg.

# 2 Du føler deg ensom. Han er opptatt av å gjøre noe ut av livet, og tjene mye mer penger, slik at han kan bruke det med deg, og det innebærer at han tilbringer flere timer unna deg. Og siden du ikke ser ting fra sitt perspektiv, borer han deg. [Les: 15 enkle tips for å få kjæresten din til å ønske deg mer enn noensinne!]

# 3 Du er for avhengig av ham. Du vil ikke prøve noe selv. Og du vet ikke hva du skal gjøre hvis han er opptatt med å gjøre noe annet. Og nå er han kjedelig.

# 4 Han er gitt opp. Han er ødelagt og tror ikke han kan leve opp til dine forventninger.Han er deprimert og dypt inni, litt redd også, fordi han tror han kan miste deg snart. Og i stedet for å konfrontere problemet, velger han å spille det dovne kortet. Og det er virkelig deprimerende kjedelig! [Les: 15 grunner til at du eller din partner kan bli lei av forholdet]

# 5 Han er lat. Du har forsøkt å hjelpe ham, men uansett hva du gjør, han er bare veldig lat og umotivert. Han veier bare planeten ned, og han har ingen interesse i å planlegge fremover eller bekymre seg for fremtiden. Kjedelig? Ja, irriterende kjedelig!

Er han et egoistisk folkevenner?

Dette er noe som kan forvirre enhver jente. Er kjæresten din et folk? Å dele en hjelpeløs person kan være en av de verste opplevelsene i livet ditt, spesielt hvis kjæresten din ikke kan hjelpe, men være veldig hyggelig for alle, men du.

Hvis din fyr er en folkevenner, er han sannsynligvis veldig hyggelig og sjarmerende til andre, og går ut av hans måte å hjelpe dem eller få dem til å føle seg komfortabel, med sikte på å gi et godt inntrykk på dem. Du vil sikkert merke dette hver gang han møter noen nye for første gang. Hvis han lider av lav selvtillit og krever å få et godt inntrykk på alle han møter, må du definitivt hjelpe ham med å se den elendige personen han blir til. [Les: 20 tegn på et folk som du sikkert ikke vet!]

5 ting du kan gjøre for å gjøre ham mindre lat

# 1 Kommuniser forsiktig. Snakk med ham om hvordan du føler, og la ham få vite hvor mye mer lykkeligere ting kan være hvis dere begge kunne spille dine deler i arbeidet til fordel for forholdet. Men ikke nag ham!

Forklar tankene dine, unngå å klandre ham, og prøv å hjelpe ham å se hvordan han har forandret seg i de siste månedene. [Les: 10 perfekte spørsmål for å spørre kjæresten din for å få ham til å føle seg involvert]

# 2 Få ditt eget liv. Noen ganger må en fyr bare innse din sanne verdi for å sitte opp og innse hvor heldig han er. Gå ut med dine egne venner nå og da, kle deg og se sexy ut, og ha det gøy selv om han ikke vil gå ut med deg. Frykt ham, og la ham se at du ikke alltid trenger ham til å ha det gøy. Det vil bringe ham tilbake på føttene på kort tid! [Les: 23 must-know forholdstips og råd til kvinner]

# 3 Du kan ikke endre ham. Du kan bare få ham til å innse fordelene ved å forandre seg selv. Ikke fortell ham at han må bytte. I stedet la han se hvor mye bedre forholdet kan få når dere begge tar små tiltak for å holde forholdet spennende og morsomt. Snakk med ham på lang sikt, og la ham innse at forholdet bare vil gå nedoverbakke hvis dere begge ikke gjør anstrengelsen.

# 4 Ta baby trinn. Gjør ting sammen. Planlegge ting å gjøre som et par, og gi ham noen få varsel, så han ikke visste om at det var en siste liten beslutning. Og selv om han motstår når tiden kommer, eller klager på at han er for trøtt, minner han om at han har gitt et løfte, og han må beholde det. [Les: 25 ting du kan gjøre for å gjøre kjæresten din føler seg verdsatt og brydde seg umåtelig]

# 5 Hvis du ikke kan slå ham, bli med ham! Er han glad i noe du synes er dumt? TV-apparatet eller hans videospill, kanskje? Når du har tid, prøv å bli kjent med de tingene han liker og se om du noensinne kan sette pris på eller nyte hans interesser. Ved å vise interesse for de tingene han liker, kan han varme opp til deg og bli mer aktiv, og i retur kan han til og med ønske å gjøre noe du liker sammen. Ikke så kjedelig lenger nå, er han?

Den store testen om kompatibilitet

Noen ganger har du bare ikke noe valg. Hvis du ikke er glad, er du ikke! Du må slippe og gå bort.

Noen kan si at du er egoistisk. Men for bedre eller verre, kan du ikke basere ditt nivå av lykke på andres forventninger fra lykke.

Tror du du ber om for mye? Er andre kjærester mer omsorgsfull og mindre lat enn den du er dating? Er du kresen? Og viktigst, hvis kjæresten din ikke forandrer seg for å gjøre deg glad, er det noe du kan overse eller leve med for resten av evig? Hvis hans vaner er noe du ikke er klar til å akseptere, må du innse at denne oppførselen av hans kunne gjøre slutt på et ellers perfekt forhold. [Les: 22 tidlige varsels tegn på en dårlig kjæreste]

Er latskapet plaget deg eller er det noe annet?

Et forhold handler om balanse i kjærlighet og tillit, balanse i endringer dere begge gjør for hverandre, og en sunn balanse i ting du er villig til å kompromittere for hverandre og ting du ikke vil. [Les: 25 kvaliteter og vaner som gjør en god kjæreste]

Når balansen i forholdet ditt begynner å vippe mot den dårlige siden, vil du åpenbart finne alt om partneren din irriterende.

Noen ganger er en lat kjæreste ikke det virkelige problemet. Det er den eneste du kan tenke på for å påpeke at du deler noen som ikke gjør deg glad. Så før du peker fingeren på sin latskap eller mangel på interesse for å oppleve nye ting sammen, sørg for at du ikke bare skummer overflaten til et mye større problem.

[Les: 12 mest vanlige grunnene til at par går i stykker og finner hverandre kjedelig!]

Hvis kjæresten din er lat eller har blitt kjedelig plutselig, kommuniser med ham på en måte som han kan forstå uten at han føler at han blir kuttet.Og hvis du bruker disse tipsene her, vil det definitivt peke deg mot det første skrittet til et bedre forhold!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar