Er dette virkelig hvor mye det koster å heve et barn?

Innhold

Annonsefunksjon Begynn å lagre nå - ny statistikk har avdekket hvor mye du har brukt på barnet ditt når han fyller 11 år. Og det er ganske mye ...

OK, så vi alle vet at det å være foreldre er dyrt - men vi visste ikke at det ville bli så mye. Ifølge ny forskning har du brukt rundt £ 85.000 på barnet ditt når han går til videregående skole. Ja, det vil kjøpe deg minst to plysj Audis ... LES: 20 KLIKKE PENGENE FESTER ALLE MUMS BEHOVET Å VITE I en undersøkelse utført av Halifax ble 1000 foreldre spurt om deres månedlige utgifter. Resultatene viste at de tilbringer et gjennomsnitt på £ 633 på barnet en måned (det er rundt £ 7500 i året), med nesten halvparten av dette beløpet foregår barnepass. Den nest største utgiften er mat, til et gjennomsnitt på 77 kroner per måned.

Foreldre bruker gjennomsnittlig £ 633 på barnet deres i måneden

Foreldre i London har den høyeste gjennomsnittlige månedlige kostnaden for barnepass på £ 386, etterfulgt av Sør-England på £ 330. Mens familier som bor i nord tilbringer minst på barnehage, skaller de bare 289 dollar i måneden på den. Vil du begynne å lagre? Søk om en Junior ISA Plan online og få en Love2Shop kupongkode verdt opp til £ 50 * Ifølge statistikken vil du bruke mest på barnet ditt i det første året av livet - tilbringer over £ 8.500. Men når totoen din er mellom fem og åtte år, vil du bruke mindre - rundt kr 6 489 på grunn av lavere barneomsorgskostnader. Men ikke tenk et eldre barn betyr mindre å gaffel ut. Maten blir dyrere når barna blir eldre, med månedlig tilbringer å være høyest når et barn er i alderen 9 til 11 år. LES: FANTASTISK MÅTE TIL Å SPARE PENGER PÅ DITT BABY SHOPPING IN PREGNANCY Samlet sett, hvis du bor i London, kan du se på å bruke rundt £ 110 500 på barnet ditt før han når 11 år, noe som er £ 25 000 mer enn nasjonalt gjennomsnitt. Til sammenligning faller dette beløpet til £ 76.000 i øst i England.

Når du vurderer de stigende kostnadene forbundet med barnet ditt vokser opp, er det ingen tvil om det er fornuftig å vurdere å spare for å gi dem et forsprang med deres fremtid. Søk om en Junior ISA Plan online og få en Love2Shop kupongkode verdt opp til £ 50 *. Fleksibel, skattebesparende lagring fra bare £ 10 per måned.

* Søk om en Shepherds Friendly plan online og få en Love2Shop kupongkode verdt opp til £ 50. Betingelser og vilkår gjelder.

Finn ut mer om familiebesparelser

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar