Er det slik en ting som en sunn Freakshake? Denne Powerhouse Mint Choc Protein Shake kommer i nærheten

Innholdsfortegnelse:

Er det slik en ting som en sunn Freakshake? Denne Powerhouse Mint Choc Protein Shake kommer i nærheten - øVELSER 2023
Er det slik en ting som en sunn Freakshake? Denne Powerhouse Mint Choc Protein Shake kommer i nærheten - øVELSER 2023
Anonim

En monumental trening krever en monumental protein shake for å fylle etterpå med, og denne vennen er en veldig spesiell protein shake. Dette er ikke en som slår seg ned etter en rask 20-minutters treningsøkt ved lunsjtid - det er en som skal reddes for de 90-minutters superhelgene som gir deg en pølse på gulvet.

Multipower ambassadør Healthy Jon har trukket ut alle stoppene med sin Mint Choc Chip Smoothie oppskrift. Den inneholder en massiv 37,5 g protein og pakker også i 13,3 g fiber, som er nesten halvparten av den anbefalte daglige mengden 30g. Det er ingen tvil om at du vil føle deg fyldig lenger etter å ha drukket dette.

Det er de gode nyhetene. Det er også noen dårlige nyheter. Før du begynner å chugging det ned, bør du være oppmerksom på at dette monsteret rist inneholder nesten 500 kalorier, 20g sukker og over 30g fett. Som vi sa, er dette en å nyte etter dine tøffeste økter. Eller i en overlevelsessituasjon. Vi er ganske sikre på at du ikke trenger å spise igjen i en uke etter en av disse.

På plussiden er det langt sunnere enn en freakshake - drink / dessert hybrider som er populære så mye for deres Instagrammable kvaliteter som de 1500 kalorier av sukkerholdig godhet de inneholder.

Mint Choc Chip Protein Smoothie

Image
Image

ingredienser

  • 250 ml melk (eller melkefritt alternativ)
  • 125 ml kokosmælk
  • Stor håndfull mynteblader
  • Stor håndfull spinat
  • ½ avokado (fortrinnsvis frosset)
  • 1 servering av vanilje whey protein
  • 4tsp kakao nibs
  • 3 firkanter med mørk sjokolade

Metode

Sett alle ingrediensene i en blender og blitz. Ingen Michelin-stjerne verdige ferdigheter kreves for denne. Når alt er rystet, hell i et høyt glass og server.

Ernæringsinformasjon

Kalorier 493 Fett 30,9 g -Mettet 9,6 g -Polyumettet 1,8 g -Monumettetett 8,5 g -Trans 0.2g Karbohydrater 46,8 g -Sugarer 20g Fiber 13.3g Protein 37,5 g Natrium 0,6 g Kalium 1,8 g

Kjøp Multipower Vanilje 100% Pure Whey Protein på multipower.com, 450g for £ 25

Populært emne