Har stress påvirket ytelsen min?

Folk har alltid forsøkt å skille mellom de fysiske og mentale tilstandene. Det er imidlertid rikelig med bevis for at fysisk utmattelse virkelig har en innvirkning på evnen til å ta beslutninger og omvendt. Når du opererer på toppen av dine evner, er ytelsen din egentlig avhengig av din mentale tilstand. Hver idrettsutøver tenker på hva de gjør i en viss grad, og hvis du arbeider med umiddelbare eller langsiktige påkjenninger som skal påvirke hvordan du utfører veldig enkle ting.

Den gode nyheten er at du kan lære å forbedre hvordan du håndterer stress. Men når jeg sier 'lære', er det ingenting du kan få fra en bok eller internett som hjelper deg med å bli bedre på det. Hvis du vil forbedre ytelsen, må du gå ut og trene i situasjoner som er stressende og har konsekvenser, noe som vi så på i en undersøkelse for Dunlop Dekk. Dette er noe profesjonelle idrettsutøvere gjør hele tiden. Det er ting som kan praktiseres, ting som påvirker dine ferdigheter som du kan sette i bruk.

For eksempel kan det være lurt å gjøre dine tekniske økter etter at du har drenert deg med en sprintøkt. I treningen må du sette deg under samme fysiske trykk som du vil være under på slutten av et spill eller et løp. På den måten blir du vant til å ta beslutninger under fysisk press.

Håndtering av stress i sport handler om hvor godt du kan ta beslutninger under press. Det er to ganske vanlige misoppfatninger om beslutningstaking. Først at det er en ting, heller enn en prosess. Og for det andre at det er rent påvirket av psykologiske effekter.

Du kan raskt demonstrere den andre på en motorsykkel eller tredemølle. Har du noen gang prøvd å finne ut hvor lenge du har gått eller din hastighet når du er utmattet? Når du virkelig presser den, blir din evne til å gjøre den enkle mentale aritmetikken blåst bort.

Dette er en av grunnene til at du noen ganger vil se toppsportere som gjør grunnleggende feil i viktige situasjoner - de prøver å håndtere mentalt press i fly i stedet for å ha en plan. Folket som trives på den konkurransen på dagen, er de som har trent i slike situasjoner allerede slik at de kan forstå og svare på det.

To-trinns stressavlastning

"Du kan forbedre hvordan du håndterer stress, og derfor din ytelse, om noen timer," sier Walsh. "Det er to enkle ting som umiddelbart vil gjøre en forskjell."

Glukosjekontroll

"Det første du må ta opp er glukose. Jo mer du nedbryter det, desto mer blir dine fysiske og mentale evner forstyrret. 'Når du er utarmet, fyll på uforberedte karbohydrater - poteter og ris vil fungere.

Rask respons

'Du trenger automatiske responsmønstre for å håndtere problemer. For eksempel, hvis du går 30-kjærlighet ned i en tenniskamp, ​​bør du allerede vite svaret ditt. Kanskje det er å trekke ut rallyene og få motstanderen til å løpe. Men hvis du prøver å tenke og leke, vil begge lide. '

Kan du utføre i det ene øyeblikket som bestemmer alt? For mer informasjon om Dunlop Dekkes eksklusive studiebesøk dunlopmindset.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar