Er hun vanskelig å få? 10 Big Signs Hun ønsker deg å gå bort

Innholdsfortegnelse:

Er hun vanskelig å få? 10 Big Signs Hun ønsker deg å gå bort
Er hun vanskelig å få? 10 Big Signs Hun ønsker deg å gå bort
Anonim

Spiller hun hardt for å få, eller er hun bare helt ikke i deg i det hele tatt? Hvis du ser disse ti tegnene, er det ikke vanskelig å få det, det kommer seg unna!

Du vet når du pleide å fortelle din mor at noen hadde gjort narr av deg på lekeplassen, og hun ville si ting som "De er bare sjalu på deg." Noen ganger når noen sier "Hun spiller bare vanskelig å få," de bare plassere deg. Så, når du lurer på, spiller hun vanskelig å få, spør den rette personen. Du kan få noen dårlige råd.

Her er de gode nyhetene, jeg kjenner deg ikke. Så det er ikke min jobb å håndtere, eller fortelle deg at alt kommer til å gå bra. Det er ikke at jeg noen gang vil skade noen følelser, men jeg har ingen forpliktelse til å fortelle deg hva du vil høre. Hvis du vil vite om hun spiller hardt for å få, er skiltene ganske åpenbare.

Spiller hun vanskelig å få? Tegnene du trenger å vite

Er du forvirret av en jenters oppførsel mot deg? Spiller hun vanskelig å få? Eller tar hun deg tid til å bli bedre kjent med deg? Så, jeg skal gi det til deg rett. Dette er de ti tegnene som sier at hun ikke spiller deg. Hun vil bare ikke leke med deg, periode. [Les: 12 tegn hun vil at du skal jage henne og blir taler]

# 1 Aldri svarer deg i det hele tatt. Det er bestemte datingsregler om når du skriver noen og hvor ofte, slik at du ikke kommer over som trengende. Men hvis du skriver henne og ikke får noe svar i det hele tatt, spiller det ikke vanskelig å få. Det gir deg en beskjed om at hun ikke er interessert.

Hva om hun tar henne søt tid å komme tilbake til deg? Det avhenger av svarene hennes. Hvis hun venter en uke og gir deg ord med ett ord, er det hennes skyldige samvittighet å snakke. Hun ønsker ikke å skade deg, men vil heller ikke lede deg på. Hvis hun svarer med mye å si, gjør hun sannsynligvis deg til det. Stor forskjell. [Les: 14 positive tegn for å fortelle om en jente liker deg gjennom tekster]

# 2 Hun forteller deg at hun ikke er klar for en forpliktelse. Ofte, når vi liker noen, tror vi at deres ord ikke er deres sanne hensikter. Hvis hun forteller deg at hun ikke er klar for en forpliktelse og følger gjennom med det ved å gå ut med andre gutter eller gjøre deg til en av hennes mange, så spiller hun ikke hardt for å få. Hun spiller rundt.

Hvis du tror en dag, vil hun våkne opp og være all din, du bor i en fantasiverden. En jente som ikke klarer seg, gjør ingenting annet enn å spille spill med alle og ikke verdig din tid. Så, hvis hun knuser rundt med andre mennesker som ikke spiller hardt for å få. Det suger bare, og du bør si adios. [Les: Er du hennes hovedmann eller bare en av hennes statister?]

# 3 "Jeg liker deg som en venn." Ja, du har vært vennen soned. Vet du hvor mange mennesker gjør det ut av vennssonen? Det, min venn, er omtrent null.

Grunnen til at hun forteller deg at hun tenker på deg som en venn, er ikke å spille hardt for å få og få deg til å jobbe hardere, hun prøver å la deg lett, uten å skade dine følelser. Ikke misfornøyd hennes vennlighet og generøsitet for å spille det kult. Hun prøver å kjøle deg ned slik at hun ikke leder deg på. [Les: 13 stygg måter å komme seg ut av vennssonen på kort tid]

# 4 Hun blåser deg av hele tiden. Jo, det er tider når jenter spiller spill og gjør planer om å avbryte en gang, kanskje to ganger. Hvis det er noe, og hun gjør det når vinden blåser, spiller hun ikke vanskelig å få, hun spiller deg.

Slutten spillet å spille vanskelig å få er å lage noen din og bygge noe varig. Tror du at en skikkelig pike skaper mistillit med noen som hun til slutt ønsker å hekte?

Hvis hun gir deg penselen og slår deg av, så søker hun ikke deg for å være nummer én. Bedre å anta at hun bare ikke er det i deg. [Les: 10 forteller at jenta du liker bare bruker deg]

# 5 Flørt * eller mer * med vennene dine. Det er tider når en jente flirter med vennene dine for å gjøre deg sjalu. Men hvis hun krysser linjen og enten går med en av vennene dine * verre, har sex med en av dem *, så spiller hun ikke hardt for å få.

Ikke vær en idiot og vent til å være hennes slurvet andre. Hvis hun disrespects deg ved å være med en av vennene dine, er hun bare jævla hard og kald. [Les: 15 tegn på at hun bare leder deg og tar deg ingen steder]

# 6 Hun går når hun ser deg gå inn. Kvinner spiller det koselig når de ser en fyr gå i døren. Hun kan avverge øynene hennes, gå inn i det andre rommet, eller bare late som om hun ikke gir en dritt som du bare gikk inn i.

Men hvis hun forlater øyeblikket du ankommer, får hun helvete fordi hun ikke vil ha et tilfeldig møte. Det betyr at hun unngår deg helt, og hun prøver ikke å tiltrekke deg deg. Hvis hun er "poof, være borte" hver gang du ser henne, kan du trygt anta at hun ikke bare spiller.

# 7 Hun fortalte deg ikke som ti ganger. Noen jenter liker utholdenhet. Det er en liten sjanse for at en jente vil at du skal jobbe for å få henne. Hvis du spurte henne ut som hundre ganger, og svaret er kontinuerlig "nei", så vil det sannsynligvis ikke endre seg. Hun bryr sannsynligvis ikke bare med deg.

Jeg ville holde fast med den magiske regelen av tre ganger.Hvis du får en tilbakegang, tre treffer og du burde være ute. Stopp med å spille det spillet og prøv et annet felt. [Les: 22 måter å gå videre når dine følelser ikke gjengis]

# 8 Hun driver forstyrrelser ved å introdusere deg til vennene sine. Hvis en jente liker deg, er det siste hun vil gjøre, å introdusere deg til noen som du kanskje er tiltrukket av.

Hvis hun alltid skyver deg på vingen kvinne mens hun går av, sender hun deg en melding for å se andre steder. Hun prøver å finne deg en bedre kamp fordi hun vet at hun ikke er den.

# 9 Hun prøver ikke engang. Hvis du sier at du skal stoppe ved eller spør henne ut for drinker og hun prøver ikke engang å se bra ut for deg, så spiller hun ikke hardt for å få. Når en kvinne liker en fyr, vil de aldri ha ham til å se henne i noe annet enn et fantastisk lys.

Hvis du viser deg for å ta henne ut og hun ikke er dusjet, lukter dagen før, og har fortsatt på pyjamas, sender hun deg vennens beskjed uten å si det.

Åpenbart sa hun at hun ville gå ut. Det er bare at hun ikke prøver å vise deg attraksjon og gir deg en hint om at det ikke er noen kjemi. [Les: Hvordan gjenkjenne spillene en jente spiller]

# 10 Du er blokkert. Dette kan synes for de fleste å være en no-brainer. Noen gutter bare får det ikke. Hvis hun blokkerte deg fra hennes sosiale medier, mobiltelefonen hennes og alle andre måter du gjør kontakt, betyr hun at du er borte. Spiller hun vanskelig å få? Nei, hun er ikke i deg.

Kvinner er uforutsigbare skapninger. Noen ganger er det vanskelig å vite hvorfor de gjør det de gjør. Det er ikke alltid tydelige tegn på om en jente spiller hardt for å få, men det er tydelige tegn på at hun ikke spiller.

Ikke prøv å overbevise deg selv om at hun ikke betyr det, eller at hun i hemmelighet har en forelskelse. Hvis du plukker opp følelsen av at hun ikke er i deg, er det en grunn.

[Les: 16 virkelige grunner til at jentene finner deg kjedelig]

Hvis du lurer på at hun spiller hardt for å få, og se noen av disse tegnene, så kan din energi og hjerte bedre tjene til å finne noen som er i deg, og ikke redd for å vise det.

Populært emne