Er hun i deg? Den Ultimate, Ultra-Covert Signs Hun er i deg

Innholdsfortegnelse:

Er hun i deg? Den Ultimate, Ultra-Covert Signs Hun er i deg
Er hun i deg? Den Ultimate, Ultra-Covert Signs Hun er i deg
Anonim

Ikke sikker på hennes interessenivå og lurer på, er hun i deg? Her er alle de ultra-skjulte, lette å savne tegnene som vil avsløre hva hun ikke sier.

Det er ting av fiktiv romantikk og erotikk å vite om en jente føler deg mojo selv når hun prøver å holde sine egne følelser hemmelige. Hun vil selv undre seg over hvem denne fyren er … den som synes å kunne lese henne følelsesmessig - slør eller ingen slør. Så er hun i deg? Les videre, og du vet på kort tid!

Er hun i deg? De 7 ultra-skjulte tegnene du aldri kan gå glipp av

Kvinner dyrker generelt sine sosiale ferdigheter tidligere enn menn og kan derfor bli vanskelig å lese da vi begynner å banke dem. Jeg tenker fortsatt på et halvt dusin jenter i min fortid, som virkelig var virkelig inn i meg uten at jeg skjønte. Heldigvis har jeg lært noen få triks siden - faktisk 7 spesielt - og de er alle gode for å lese:

- En jente som er sjenert om sine følelser for deg

- En jente som er usikkert, men nysgjerrig på deg

- En "vanskelig å få" jente som vil at du skal ta ledelsen

- En jente som gir ut blandede signaler

[Les: 15 tegn hun leder deg og tar deg ingensteds]

Så, la oss dykke inn …

# 1 Hvis øynene er låst på deg og hun lener seg inn, er hun sannsynligvis inn i deg. Så du snakker med en jente. Hun er låst på ansiktet ditt - for det meste dine øyne. Og hun lener seg mot deg som en kran, som om du peer inn i din sjel. Du tenker, "har jeg noe på ansiktet mitt?" Men her er hvorfor dette er et stort tegn på at hun er i deg …

- Hvis hun lener seg til deg, er dette et tegn på at hun føler seg tvunget av hvordan du snakker og beskriver ting og uttrykker deg selv, og din generelle aura av å være - noe om deg trekker henne inn.

- Hun sjekker også om du kan håndtere hennes undersøkelse uten å smuldre. Jo mer intens hun trives rett i øynene dine, jo mer prøver hun å være sikker på at du er den virkelige avtalen. [Les: Hvordan fortell om en kvinne liker deg - 21 subtile tegn de fleste menn ignorerer]

- Dette er en kvinnes versjon av en fyr som sjekker ut en jentes rumpa - hun sjekker ut styrken din ved å studere ansiktet og elevene nøye for mikroskilt av ærlighet eller uærlighet, selvtillit eller nervøsitet og pålitelighet eller usikkerhet. Mye av dette er ubevisst.

Samlet sett forteller det leaning-mens-granskende kroppsspråket at hun er nysgjerrig på deg og sannsynligvis et tegn på at hun er i deg * så lenge du faktisk er den du sier du er *.

Hennes oppførsel er et ultra-skjult signal som hun finner vanskelig å skjule. Hun trenger å vite mer, for å finne ut i essensen din - ditt nivå av status, selvtillit, intelligens og så videre. Og så lener hun seg magnetisk.

Når dette skjer, bare løp med det! Du kan ikke bygge på samspill med en kvinne som ikke er interessert i første omgang, så hvis du får dette, er du i spillet! [Les: Hvordan spørre en jente hvis hun liker deg uten å spørre henne virkelig]

# 2 Hvis elevene ser ut som underfat, er hun sannsynligvis inn i deg. Hvis en jente ser inn i øynene dine forsiktig og til og med lener seg inn, men elevene ser ut som små prikker, er dette en indikasjon * kanskje MAJOR en * å komme seg bort og gi henne mer personlig plass - kule ting ned på flørtende side og bygge vennlig rapport !

Men hvis hun ser bort eller på deg, men hennes elever er som underfat, er dette et tegn hun er følelsesmessig glad i å være i din bedrift og føles åpen inne. Avhengig av konteksten og hennes type personlighet kan du da kanskje være mer suggestiv eller subtilt bygge fysisk kontakt mens du snakker.

Elevutvidelse er generelt et tegn på menneskelig nytelse. Mange gutter er uvitende om denne ultra-skjulte, automatiske responsen, men hvis du kan lære å gjenkjenne det, kan du få en ide om kvinnenes tiltrekningsnivå til din stemning.

Jeg kan ikke fortelle deg hvor pålitelig overrasket jeg har vært for å finne at jeg kunne kysse en jente med at hun var veldig mottakelig for det, bare ved at jeg merket at elevene hennes var større enn så vanlige. [Les: 15 kroppsspråkstilstander en jente gir bort hvis hun egentlig liker deg]

# 3 Hvis hun ser ut til å se overalt, men på deg, er hun sannsynligvis inn i deg. Denne er mot-intuitiv og er spesielt tilfelle hvis du står nær hverandre og har en god sosialt akseptabel grunn til å kommunisere.

Det kan også være det samme hvis hun er litt unna, men nær nok til å anerkjenne deg. Øyekontakt unngås er så skjult fordi hvis en kvinne ser rundt overalt, men på deg, er det så enkelt å tolke det som misliker eller disinterest.

Men selv om en jente er i deg, kan hun være for nervøs eller skremt for å gi deg beskjed. Jeg har selv vært på en date med en jente som syntes mer interessert i telefonen enn i meg. Jeg fortalte henne: Måten du ser på telefonen din er snill, søt. Jeg liker at du er litt sjenert. »Hun innrømmet at hun faktisk var litt nervøs, men likte mitt firma.

Andre grunner til at en jente unngår øyekontakt kan omfatte:

- Trenger mer tid til å bli kjent med og stole på deg

- Kanskje hun spiller det kult

- Hun kan være i et forpliktet forhold og ikke vil friste djevelen

- Hun vil kanskje at du skal jobbe litt for hennes oppmerksomhet. Du kan oppdage om hun prøver å skjule sin nysgjerrighet ved å forsøke å få henne til å sjekke deg ut - gi henne et fritt smil og blink hvis du gjør det. [Les: 12 tegn på at hun er en strid og vil at du skal jage henne]

# 4 Hvis hun finner grunner til å berøre deg, er hun i deg. Kanskje hun rører på armen når hun ler, eller beveger seg fysisk nær deg, eller støter på deg - hun ser ikke ut til å tenke på denne fysiske kontakten og til og med initierer den. Hun kan ikke engang vite hvorfor hun gjør det, men dette er et stort tegn på at hun er i deg.

Selv om en jente er behagelig å berøre deg, betyr det ikke nødvendigvis at hun vil ha deg til en intim partner - hun kan bare nyte taktil kommunikasjon. Mange av oss føler seg mest koblet til andre når de viser berøring - håndtrykk, lekende albuer, klemmer, slår på ryggen og så videre. [Les: 15 tegn på flørting mellom en fyr og en jente]

Men det faktum at hun føler seg komfortabel nok til å ta i kontakt er et grønt lys som hun føler seg åpen rundt deg. Det kan også indikere at hun også vil føle kontakten. Den eneste måten å vite hvor langt hun er villig til å motta og dele berøring, er å bruke sunn fornuft:

- Vurder konteksten

- Gi tilbake kontakten på samme måte

- Lekke henne seksuell interesse ved å merke noe attraktivt eller søtt om henne, "nesen din knuses opp på en søt måte når du ler" og legger merke til hvordan hun reagerer

[Les: Slik flirter du uten å gjøre det klart]

# 5 Hvis hun reagerer på deg følelsesmessig, er hun i deg. Du kan være som "duh" til denne, men det er lett å overse det. Har du noen gang hatt et dramatisk argument med kjæresten din? Hun er i en virvelvind av følelser.

Til hennes venner og familie, er du skyld i alt som er galt med livet hennes akkurat da i det øyeblikket. Men når alt er løst, har dere begge de mest intense sexene i livet ditt sammen …

Hvorfor skjer dette? Er hun i deg eller hater hun din tarm? Jo mer vi investerer i noe følelsesmessig, desto mer verdifull ser det ut. Følelse er naturens måte å få oss til å fokusere på det som betyr mest i enhver situasjon. Med andre ord, hvis hun er følelsesmessig låst på deg, er hun også potensielt veldig inn i deg i det øyeblikket. Det er bare et spørsmål om å konvertere den følelsen ved å ta ledelsen.

Følelsesladning spiller også ut i vennlig kommunikasjon. La oss si at du snakker med en kvinne. Hun går i sjokk, ler i utbrudd, hennes vokale tone stiger, og hun virker begeistret eller engasjert.

Alle disse er slags ting som kan skje i platoniske interaksjoner. Men hvis du er ute etter potensialet for intimitet, er dette en utmerket start - det er noe veldig nyttig å jobbe med.

Dette strekker seg til teksting. Jeg har funnet et merkelig mønster i datingopplevelsen min: Når en jentetekst som bruker mange utropstegn og emojis, betyr dette ofte at hun allerede er virkelig i meg, stoler på meg nok til å være leken generelt, noe som gir mye frihet til å gjør ting som klem, hold hendene, plukke henne opp, bli dristigere med humor, og så videre. [Les: 18 virkelig åpenbare tegn over tekst som en jente virkelig liker deg]

# 6 Hvis hun puster varmt og tungt når du beveger seg nær henne, er hun sannsynligvis varm og tung for deg … og selvfølgelig er hun i deg. Nå kan varm og tung pusting være et ikke så skjult tegn at vi går på varmt og dampende territorium. Denne er utrolig viktig - noen jenter gir ikke bort med vilje, men dette tegnet forteller alt …

Jeg husker denne franske jenta som jeg hadde en kort romantikk med. Hun var et perfekt eksempel på det ovennevnte avsnittet - et godt pokeransikte, men hun snudde meg kjemisk mer enn en forsterket elektrisk gitar.

Hver gang jeg kom nær henne, ville brystet hennes stige som om hun ikke kunne kontrollere lungene fra å plutselig suge i luften. Da jeg tok denne ultra-skjulte meldingen som et tegn på å handle og begynte et kyss, syntes hele kroppen å ekspandere og skjelve med følelsene som rive gjennom kroppen hennes, og hun syntes ikke å kunne kontrollere pusten hennes.

Hvis en jente puster vanskeligere når dere to er fysisk nær hverandre, kan dette være et enormt tegn at hun har en intens fysisk tiltrekning mot deg. Det betyr fortsatt ikke nødvendigvis at hun er klar til å være helt seksuell med deg. Du må lede, gjøre noen få trekk, og se etter svaret sitt langs hvert trinn i veien. [Les: 13 lusty tegn på seksuell tiltrekning for å holde øye med]

Merk: Kontroller alltid om hun reagerer positivt og ikke negativt.

# 7 Hvis hun finner grunner til å være rundt deg, er hun i deg. Har du noen gang tatt en jente du snakker med å bytte et sidebillede med vennen sin? Deretter finner en venn i en splittet tilfelle en grunn til å forsvinne, forlater dere to sammen alene?

Du trodde du så det skje, men børstet av det. Eller en jente nærmer deg deg og ber om veibeskrivelse til et sted - smilende, ler og åpner samtale hele veien. Du lurer på deg selv hvordan du begynte å chatte med en fremmed.

Mange ganger på skolen fant jeg også meg selv å skrape hodet mitt på hvorfor en jente plutselig poppet opp og ble synlig i livet mitt. For eksempel, etter å ha med i en kort film * spilt til min forlegenhet av en skolevriend * plutselig dukket en ny jente ikke engang fra klassen min. Hun viste seg mer og mer.For eksempel, som jeg ville vente på at klassene begynte, ble jeg klar over at hun stod nær meg.

Dette skjedde igjen og igjen til jeg skjønte at hun henger rundt på stedene jeg var. Neste ting jeg visste, hennes venn hjalp meg på en gang og spurte tilfeldig "liker du henne?" Siste utvei for denne jenta var å få hennes venn indirekte å gi meg beskjed om at hun var i meg. Heldigvis er jeg ikke lenger så dummy med dette skiltet! [Les: 16 tegn på at en jente er tiltrukket av deg og vil at du skal gjøre et trekk]

Så er det en jente som alltid synes å være der du er? Forvent ikke at hun skal fortelle deg hvorfor, bare ta det som et positivt tegn på at hun er i deg. Fordi kvinner har mindre direkte byrå når det gjelder å starte relasjoner. De vil ofte prøve å fortelle deg at de er i deg ved bare å være interessert i deg og hva du skal gjøre.

Kontekst er viktig her, men spørsmålet å vurdere er … "Er det noen annen grunn til at hun er her?" Tenk deg at du var alle blant en gruppe mennesker som chattet og nettverkssamtaler, og en jente stod ved siden av deg. Vel, hun er ved siden av deg, kanskje ved en tilfeldighet. Men hvis du ikke kan se en forklaring, eller hvis det er flere tegn hun er i deg, må du bare anta at du har Lynx-effekten.

[Les: Hvordan lage en jente vil ha deg og ønske deg seksuelt]

Så neste gang du finner deg forvirret og lurer på, er hun i deg, husk at det er alt i en kvinnes øyne, følelser, berøring og pust. Vær oppmerksom på disse subtile signalene, og du vil kjenne hennes hemmelige begjær.

Populært emne