Er hun juksende? 20 Sneaky tegn Din jente ser ut

Innholdsfortegnelse:

Er hun juksende? 20 Sneaky tegn Din jente ser ut
Er hun juksende? 20 Sneaky tegn Din jente ser ut
Anonim

Du er ikke den sjalu typen, men føler du deg som jenta din jukser eller opp til noe? Bruk disse tegnene for å avgjøre om øyet hennes vandrer.

Du kan ikke finne ut hva det er, akkurat, men følelsen er bare for sterk: noe er annerledes. Den veldig sterke følelsen kalles intuisjon. Tilsynelatende har menn det også. Hurra! Problemet med intuisjon er det bare den intuisjonen. Det er bare en veiledning for deg å finne ut sannheten. Inntil du har solid bevis på sin utroskap, kan du ikke beskylme kjæresten din til å snyte.

Og hvis hun virkelig lurer på deg, kan du ikke konfrontere henne tomhendt, ellers kan hun bare nekte det og begynne å rydde opp sin handling. Med mindre det er gjort i en avslappet og ærlig tilnærming, er det bedre å ha nok bestemt bevis før du har "talk".

20 tegn på at kvinnen din kan være utro på deg

# 1 Hun blir plutselig drømmende. Du vet hva â € œin loveâ € ser ut og føles som. Det er en slags høy det er umulig å skjule. Hvis du oppdager at hun smiler og rødmer som en tenåringspike når hun sjekker telefonen eller i tilfeldige øyeblikk, er det mulig at hun er forelsket i noen andre.

Men du vet at hun har gale følelser, betyr ikke at hun snyder. Hun kunne være giddy av mange grunner. Det kan være at hun har en harmløs forelskelse, hun husket noe morsomt, eller hun tenker på å handle. [Les: 14 måter å håndtere en forelskelse når du allerede er i et forhold]

# 2 Hun kjøper alt for mye sexy undertøy. Hvis hun alltid har vært fornøyd med å bruke granny panties, og plutselig raider hun kjøpesenteret for de mest sexy dameundertøyene, du må lure på hvorfor. Admittedly, hun kunne bare være i humør for å ha en makeover. Kom igjen, enhver kvinne kan kjøpe sexy undertøy, bare fordi. Bare vær sikker på at hun har det for deg. Hvis hennes intimitetsnivå er lavt, men hennes dameundertøy samler seg, er det ikke et godt tegn.

# 3 Hun nyter nå sin uavhengighet. Hun pleide å være klamret med deg, ved å bombardere deg med tekster hele dagen. Mange ganger følte du deg kvelget av hennes mangel på uavhengighet - men plutselig er hun ok uten deg. Hun tekster sjelden til deg og har ingen problemer med deg, heller ikke teksting henne. Sjansen er, hun har alt for mye moro uten deg.

# 4 Hun vil ikke la deg røre telefonen lenger. Du pleide å bruke og utforske hverandres telefoner og gadgets, bare fordi det ikke var noe å skjule. Du spionerer ikke på henne ved å lese meldingene hennes, skjønt. Du bare likte tinkering med hverandres ting. Men nå, hennes telefon og gadgets er utenfor begrensninger. Med mindre du mistenker at hun planlegger en overraskelsesfest for deg, er det årsak til alarm.

# 5 Hun går ut når du svarer på anrop. Hvorfor skulle hun gå på toalettet for å svare på telefonsamtaler, da hun pleide å høre deg hver samtale hun hadde? Igjen, hvis bursdagen din ikke er rundt hjørnet, vær forsiktig. [Les: 18 tegn på at jenta din kan ha en følelsesmessig affære med en annen fyr]

# 6 Hun sletter søkeloggen sin. Så du ble veldig mistenksom på alle endringene du la merke til med henne, og du vil nå undersøke. Det første du sannsynligvis vil sjekke, er hennes søkelogo. Du forventer å se artikler om utroskap, men du er igjen hengende; alt du ser er en tom side. Hun har slettet søkeloggen hennes. Du sjekker igjen neste uke, og finner det samme. Siden da ble dette en vane til henne? Med mindre hun holder noe annet fra deg, er hun sjenert at hun ser på porno, søker hun en ny jobb, og du er imot det, etc *, så er det et tegn bror.

# 7 Vandrende øyne. Når du er ute på det offentlige, skanner øynene hennes området som om hun leter etter noen. Hun ønsker eller frykter et sjanse møte med sin elsker. Du vil legge merke til at hun bare ikke er så avslappet og fokusert som før.

# 8 Hun mumler når hun sier: "Jeg elsker deg." Det betyr ikke automatisk at hun er fusk, men dette kan være et tegn på at hun ikke er i deg lenger, og hun føler seg icky å si disse ordene. Det kan også være fordi hun er lei av å si det hver eneste dag. Noen kvinner blir lat også, du vet det. Når kombinert med minst fem av tegnene på denne listen, er det et tegn på noe annet. [Les: 8 måter kjæresten din eller kone kunne ved et uhell bli utro på deg]

# 9 Hun unngår intimitet. De fleste av oss kjeder seg med sex hvis vi har vært med samme person i mer enn tre år. Imidlertid, hvis en enkel berøring gjør henne cringe eller gråter, eller hennes interesse for sex er helt forsvunnet, kan hun være juks eller sjekke ut følelsesmessig. Uansett må du snakke.

# 10 Hun ser ikke sammen når du elsker deg. La oss si at hun fortsatt er "ære" å elske deg, men du legger merke til at hun er stiv og kjedelig som en logg. Hun pleide å være veldig intim, men nå er det som om hun bare gjør det for å unngå konfrontasjon. Det kan være hennes svingende hormoner, eller det kan være fordi hun har funnet noen hun er mer tilknyttet.

# 11 Hun blir plutselig inspirert - også inspirert. Bortsett fra å lage en makeover, maler hun nå, skriver dikt * muligens om forbudt kjærlighet *, og går til treningsstudioet daglig. Igjen kan det bare være en uskyldig transformasjon. Hvorfor være mistenkelig hvis kvinnen prøver å forbedre seg selv og jage på tingene hun er lidenskapelig om? Du ville bli gal hvis du anklaget henne for utroskap når hun bare vil forbedre seg. Kanskje det beste å gjøre her, er bare å gå gjennom diktene sine og se etter skjulte meldinger.

# 12 Hun blir raskt irritert med deg. Og hun er ikke redd for å vise sin irritasjon. Det er som om alt du gjør gjør henne av. Den mulige grunnen til det er at hun nå sammenligner deg med den hun ser på siden. Det forstyrrer henne at du ikke kan være som han. [Bekjennelse: Jeg lurte på kjæresten min * Han har ingen anelse! * Og jeg føler meg så mye bedre]

# 13 Hun ber om plass. Hvis du ikke er den klamrende, kontrollerende, manipulerende typen, men hun fortsatt vil ha plass, er det hun virkelig vil ha, fordi du forlater henne for litt, så hun kan gjøre ting uten å føle seg skyldig, og uten å teknisk snyte.

# 14 Hun virker som om hun er på autopilot. Du ser henne gjøre de tingene hun normalt gjør daglig, men det er noe annerledes om henne - det er som om hun er et tomt skall. Hun er fysisk tilstede, men hennes sinn og hjerte er andre steder. Hun ligner på å handle normalt, slik at du ikke blir mistenksom, men du kan fortelle.

# 15 Hun bruker nå mesteparten av tiden med sine beste venner. Før pleide hun å være for opptatt av å være sammen med vennene sine, men nå henger hun ut med dem oftere. Hun forteller sannsynligvis dem saftige historier om sin nye fyr. Hun har mye å dele, men hun kan åpenbart ikke snakke med deg om det, så hun må gå til kjæresterne, eller hun vil briste. [Les: 25 sanne grunner til at kvinner jukser så lett]

# 16 Hun har en kvart eller midlife krise. Det er studier som viser at kvinner i kriser har en høyere tendens til å gå bort i forhold. Det er da de begynner å stille spørsmål om deres livsvalg - inkludert deg. Hvis du ser henne deprimert og besatt av hvor hennes liv går, er det et tegn på at hun har en krise.

# 17 Hun kan ikke glemme at du en gang lurket. Du såre henne en gang, da hun fant ut at du jukset. Du sa at det ikke skjer igjen, men hun tror fortsatt ikke på deg. Men hun elsker deg så mye, hun kan heller ikke forlate deg. Hvis du lurte på henne en gang, vil hun ikke være så skyldig når hun gir inn for fristelser. Faktisk kan en del av henne faktisk bli lettet for å vite at hun fortsatt er attraktiv, og at hun kan gjøre for deg hva du gjorde med henne. [Les: Er hevn sex noensinne verdt det?]

# 18 Hun uttrykte at hun vil ut. Hun har fortalt deg at hun vil ut, men du fortsetter å tigge henne eller få henne til å føle seg skyldig i det. Du vil ikke lytte. Du har store problemer i forholdet ditt, men du fortsetter å shrugging det av. I så fall er juksing ikke så stort et problem som det du allerede har. Ikke bli overrasket hvis du finner ut at hun jukser, fordi det større problemet er ditt forhold.

# 19 Hun virker begeistret når du går bort i dag. Hun pleide å føle seg melankolsk når du fortalte henne at du hadde en forretningsreise i en uke, men nå ser du øynene som blinker. Hun kan si at hun vil savne deg, men en del av henne hopper av glede.

# 20 Hun bruker alt for mye tid på kontoret. Hun har for mange frister, hun trenger å gå til konvensjoner i helgene, og andre arbeidsrelaterte aktiviteter som kanskje eller ikke er unnskyldninger, hun gjør bare for å være sammen med sin fyr. Ikke spionere på henne som en gal hund, skjønt. Det er en sjanse for at du vil ydmyke henne - og deg selv - for ingenting.

[Les: 18 geniale måter å fange en snyder rødt på, uten å gjøre dem mistenkelige]

Her er den vanskelige tingen: Partneren din kunne gjøre alle disse tegnene, men fortsatt ikke ha en affære. Ja, det er helt mulig. Så hva skal du gjøre? Bruk tegnene over som en veiledning for deg når du uttrykker mistanken din. På den måten, når du snakker, vet hun hvor du kommer fra, og du gir henne en sjanse til å forklare seg klart, punkt for punkt.

Populært emne