Er Sexting Cheating? Svaret du egentlig ikke vil godta

Internett har gjort bedrager mye lettere enn det noen gang pleide å være. Du kan enkelt sende ustøte bilder og tekster. Men er sexting juks?

Å snakke om juks er et følsomt tema for stort sett alle. Ingen ønsker å tenke på at deres partner er utro. Men noen ganger er dette emnet uunngåelig, og vi trenger å snakke om ting som virtuell juksing. Er sexting juks? Hva med emosjonell juksing? Hvis de ikke følger gjennom, skal det fortsatt telle?

Mange mennesker vil ikke høre svaret på disse spørsmålene, men de er svært viktige å forstå i et forhold. For å bygge grenser må begge partner forstå hvor å tegne linjen.

Hvordan håndtere en snyder

Noen mennesker vil alltid jukse. De kan bare ikke forplikte seg, og uansett hvor hardt de kan prøve, vil de ende opp med å være utro mot deres partner. Disse menneskene skal åpenbart aldri være i et forhold, men å vite hvordan man skal håndtere en når du er med dem, er viktig å vite.

Bunnlinjen er at du må gå. Tillit er ødelagt når noen snyder. Du vil aldri kunne bygge den opp til stedet den en gang var, og uten tillit, har du mange flere problemer. Derfor er den eneste måten å håndtere en jukser å si farvel. [Les: Hva skal jeg gjøre med den grusomme utrolige mistenksomheten]

Men er sexting juks?

Nå, hva om personen faktisk ikke fysisk lurte på deg? Hva om de bare snakket? Teller det fortsatt? Mens noen kan argumentere for det riktige svaret på dette spørsmålet, tror jeg sannheten er ganske tydelig.

Ja.

Sexting er definitivt juks og her er hvorfor.

# 1 Det forråder tillit. Hvis noen gjør noe for å forråde tilliten din, er det klart at det er et problem. Og forråder din tillit i form av å engasjere seg i noe upassende med noen andre, kalles fusk.

Sexting er enda verre som følelsesmessig juks fordi det er fritt. De er seksuelle med hverandre, selv om det ikke er fysisk. Den typen oppførsel er tydelig snill, uansett om de handlet på disse sexene eller ikke. [Les: Slik stoler du på igjen i 8 enkle trinn]

# 2 De er følelsesmessig involvert. Når en person er følelsesmessig investert i noen andre, er det juks. Det kan ikke virke som det, men det er. Forskjellen mellom noen som kan knuse på en annen langt unna, og den personen som aktivt søker etter sin forelskelse, er at sistnevnte vanligvis fører til fysisk utroskap.

Du kan ikke ha en partner som er følelsesmessig involvert med noen andre. Og sexting er definitivt noe som har følelsesmessig involvering sammen med visuell fysisk involvering.

# 3 De er intime med noen andre. Bare fordi noen ikke er intime person, betyr det ikke at intimitet ikke eksisterer. Selv viser noen andre private deler av seg selv over en telefonskjerm, er intimitet på en måte som vil forråde partnerens tillit.

Noen som er sexting beskriver også, i intim detalj, hva de ville gjøre mot den andre hvis de engasjert seg i seksuelle handlinger. Det alene betraktes som utro. Å være intimt med noen i tillegg til partneren din, er ikke trofast. [Les: 9 sikre måter å finne ut om du snakker en snyder]

# 4 Det gjøres vanligvis med intensjon om å handle på det. Normalt, hvis noen er sexting en annen person, er det vanligvis gjort før de fysiske tingene skjer, eller etterpå. Uansett er personen som er sexting klart inn i den andre og snakker til og med om å gjøre ting fysisk - for ikke å snakke om å dele bilder av fysiske ting.

Hvilket betyr, mens de kanskje ikke er fysisk juks, de er slags planlegging på den. Denne typen oppførsel er ubetinget for og fryktelig for forholdet ditt. Og sexting vil ofte føre til fysisk juksing.

# 5 De holder det fra deg. Faktum i saken er, hvis partneren din engasjerer seg på noen måte med noen andre og føler behovet for å gjemme det fra deg, de er utro. Hvis du ikke kan være åpen og ærlig med partneren din om hvem du snakker med, sviker du dem på en eller annen måte. Hvis sexting er tilfelle, så er det definitivt juks. [Les: 25 overraskende hemmeligheter vi holder fra våre partnere]

# 6 Hvis de var fysiske, ville det være juks. Bare fordi de ikke faktisk gjør noe med den personen fysisk, betyr det ikke at det ikke er utro. De gjør alle de samme tingene som en bedrager ville gjøre personlig, rett over telefonen.

Når det er det samme, vil det alltid bli utro. Tenk deg om du var i skoene sine. Vil du føle deg skyldig til å gjemme det for alltid? I så fall vil du sannsynligvis føle at du var utro. Fordi du ville være.

Hvordan håndtere en partner som sexting noen andre

Ikke alle vil reagere på samme måte for partneren deres som setter noen andre. Enkelte mennesker vil avslutte ting umiddelbart, mens andre kan velge å snakke det først. Her er hva du kan gjøre.

# 1 Konfronter dem. Bare spør dem hva som skjer. Du vet klart eller har en veldig sterk ide om at de er sexting noen andre, og du fortjener et svar. Spør dem hvorfor de gjør det og hvor lenge det har gått på.

Få detaljene slik at du kan forstå hva de virkelig gjør.Du kan misforstå situasjonen hvis du hopper til konklusjoner. Sett dem ned og snakk bare om hvorfor det gjør vondt for deg og hvorfor de føler behov for å gjøre det. [Les: 8 måter å konfrontere en snyder som spiller offerkortet]

# 2 Diskutere deres juks. Snakk om å snyte. Er sexting juks? Det kan være opp til dere to bestemme. Selv om du ikke vil kalle det ut, er det fortsatt en massiv svindel av tillit. Du må snakke det ut og bestemme hvor linjene må trekkes.

I noen tilfeller må du kanskje snakke om hvor langt det er akseptabelt for dere begge. I stort sett alle tilfeller i et sunt forhold er sexting ukjent for og uakseptabelt. Men du og partneren din må bestemme det sammen.

# 3 Bestem om det er tilgivelig eller ikke. Personlig er denne typen atferd aldri tilgivelig. Bryte tillit som ikke kan gjenoppbygges, er som en dødsdom for forhold. Men, avhengig av forholdet ditt, kan det være reddbart etter å ha diskutert saker med partneren din.

Det er virkelig opp til dere to som par. Men hvis du bestemmer at det er tilgivelig, må det tilgives. Du kan ikke få det opp i senere argumenter. [Les: 18 tegn på en følelsesmessig affære du sikkert ikke merket]

# 4 Få et støttesystem. Du vil ha nære venner og familie med deg når du arbeider med denne typen situasjon. Snakk med dem og fortell dem hva som skjedde. Få dem til å gi deg råd og bygge deg opp hvis du føler deg nede.

Etter at du har truffet en solid beslutning om hvordan du skal fortsette, vil du fortelle dem at de kan være der for deg fordi å håndtere en bedrager er en emosjonell prosess. [Les: 10 tegn på noen som er virkelig støttende]

# 5 Pakke opp og gå. Til slutt er det veldig vanskelig å reparere ting med noen som er utro på deg. Din beste innsats ville bare være å forlate dem. Hvis de disrespecting deg på en så forferdelig måte, er de nok ikke verdt tiden din. Lagre de ekstra problemene dine sent og la dem nå.

[Les: Snapchat-fusk er den nye snødekte trenden i det ultimate sviket]

Så er sexting juks? Ja. Ja, det er det. Å være intim på den måten med noen andre enn partneren din, er definitivt juks. Det behøver ikke å være fysisk kontakt. Hvis deres følelser er i det, er det juks.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar