Revenge Sex: Min egen erfaring og alt jeg lærte av det

Har du noen gang hatt hevn sex? Revenge sex kan være den perfekte payback for en juksemann, men du må vite noen ting om hvordan det virker først.

Revenge sex er en av de søteste måtene å komme tilbake til en forbrytende elsker.

Det er som å treffe to fugler med en stein.

Du kommer tilbake til din kåta elsker.

Og du får å ha sex med noen du har forelsket på.

Høres rettferdig, ikke sant?

Jeg mener, tross alt, din svindelpartner fortjener det, ikke sant?

Hva er hevn sex virkelig?

Hvordan følte du deg forrige gang du tok partneren din til å snyte deg med noen andre?

Føler du deg som en komplett idiot for å være så lojal og sannferdig mens kjæresten din gjorde det med noen andre?

Ønsket du at du kunne ha lurt på din partner bare for å vise din partner hvor mye det gjør vondt?

Nå, etter at du har fanget din partner, hvis du hadde sex med noen andre bare for å bli jevn med partneren din, så er det den klare definisjonen av hevnsex.

Oppleve hevn sex førstehånds

Jeg er en fin fyr, og har alltid vært lojal i mine handlinger. Men etter fire år med å være forelsket i en jente, tok jeg henne med å snyte meg. Med min beste venn! [Les: Hva gjør du når din beruste kjæresten kysser en annen fyr?]

Jeg var rasende. Og så snart jeg fant ut sannheten, unngikk jeg henne og hennes samtaler. Hun gråt og ba meg om å ta henne tilbake. Men jeg var rasende med raseri. Virkelig, hun var banging min beste venn bak ryggen min * nå ex beste venn * og det fikk meg til å føle meg så dum.

Etter mye mislykket overtalelse sa hun at hun ville gjøre noe for å få meg tilbake, og at hun var veldig lei meg.

Og så sa hun noe sjokkerende. Hun fortalte meg at hun ville overbevise sin beste venn til å sove med meg, slik at vi kan få engang. Hennes venn var veldig varm og jeg har alltid likt henne. Jeg lot som om ideen var latterlig og utelukket, men nesten umiddelbart ble jeg raskt vekket av hele ideen. [Les: Hva skal du gjøre når du begynner å smake på noen andre?]

Etter en stund av falsk forhandling, kom jeg med på det.

Jeg hadde vill, lidenskapelig sex med sin beste venn, som var mer enn villig til å hjelpe kjæresten min, kom tilbake med meg * overraskelse overraskelse! *.

Kjæresten min venn og jeg hadde sex, og da kom jeg tilbake med min egen kjæreste. Men da skjønte jeg at jeg ikke kom tilbake med kjæresten min fordi jeg elsket henne. Jeg kom tilbake fordi det var en uimotståelig avtale. Jeg brukte kjæresten min til å sove med sin beste venn.

Jeg hadde alltid elsket kjæresten min og kunne ikke tro at jeg hadde bukket så lavt. Jeg var aldri den typen fyr som ville sove med noen andre akkurat slik.

Lidenskapelig hevn sex på sitt beste

Hevnssekset var en høy som jeg ikke bare kan forklare. Det føltes kraftig og fikk meg til å føle meg bra igjen. Men når jeg hadde hevnsex, visste jeg at ting aldri kunne bli det samme igjen. Jeg elsket ikke kjæresten min lenger. Faktisk presset det meg bort fra henne. Hele forhandlinger om å ha sex med vennen fikk meg til å føle seg syk i halsen min.

Fusk var en ting, men hevn sex føltes som premeditated mord!

Hvis du bytter partnere eller svinger, er det gjensidig samtykke til å utforske nye seksuelle alternativer. På den annen side er hevnsex forskjellig.

Revenge sex er bare en måte å tilfredsstille ditt ego og å syke ego og selvtillit tilbake. Det er bare en smal måte å få balansen tilbake i kjærlighetsspillet. Hun lurte, så jeg måtte jukse, selv om jeg ikke hadde tenkt å. [Les: Saker i et forhold og spillene dine egoene spiller i det]

3 ting jeg lærte etter å ha hevn sex

#1 Folk kan bøye i hvert fall for å få tilbake det de hadde. Kjæresten min ville ha meg tilbake, så hun var villig til å gjøre alt for å få meg tilbake.

#2 Du ville gjøre noe for å få ditt ego tilbake. Når du er snydt av partneren din, føler du deg knust og egoet ditt er skadet. Du skjønner kanskje ikke hva du vil, men et sted dypt, alt du vil ha er hevn og payback. Og hvilken bedre måte enn hevn sex.

#3 De fleste av oss trenger bare å finne en god unnskyldning for å jukse. Jeg ville ikke jukse på kjæresten min, men da en mulighet viste seg, kunne jeg ikke hjelpe, men bli oppvokst. Hvor mange av oss kan holde seg unna fristelsen når den så villig kommer din vei?

Ikke så lenge siden, tok en attraktiv venn av meg kjæresten til å jukse på henne. Hun endte med å ha sex med en annen fyr som likte henne og hadde en stor forelskelse på henne i lang tid. Og hun gjorde det den kvelden hun fikk vite at kjæresten hennes hadde blitt jukset. [Les: 25 grunner til hvorfor kvinner jukser så lett]

Det er sjokkerende hvordan vi kaster all kjærligheten bort i et øyeblikk av hast, bare for å balansere egoene og forsikre deg selv om at du kan gjøre alt partneren din gjør, hvis du velger å. Revenge sex er din måte å fortelle deg selv at du kan få noen du vil ha hvis du velger å. Du trenger ikke din partner lenger.

Å gjøre med noen andre bare for å få hevn er bare et spill av ego og dominans i forholdet.

Folk som hengi seg til hevnkunst, gjør det ikke av kjærlighet. De gjør det ut av hat. Du vil skade din partner for å skade deg, ikke sant?

Revenge sex gjør ikke ting selv. Det skyver bare dere begge fra hverandre. Hvis det du føler er hat i stedet for tristhet, er forholdet ditt basert på ego og dominans i stedet for kjærlighet.

Kjærlighet gjør vondt, det hater ikke.[Les: Årsakene til hvorfor kjærlighet gjør vondt så mye når det går dårlig]

Hemmelig hevn sex

Revenge sex er langt mer vanlig enn du tror. Faktisk er det den første tanken som kommer til noen, hvis de er i stand til å få oppmerksomhet fra alle de vil.

Fortsett og hevn sex hvis det får deg til å føle deg bedre. Hvis du ikke har sex med noen andre, kan du ende med å føle deg bitter fordi partneren din skal oppleve en lustig fantasi mens du får oppmerksomheten, men gjør ingenting om det. Og når du har sex med noen andre, må du føle deg bra og glemme alt om det. Ikke fortell partneren din om det og sørg for at de ikke får vite om det senere. [Les: Skal du noen gang bekjenne å jukse på partneren din?]

Dette er et risikabelt kall, men denne veien er den mest vanlige tatt av mange elskere. De fleste slutter bare å hevne sex, føle seg bedre om det og ende opp med å tilgi sin partner også. Ved å jukse, er kraften tilbake til nøytral i forholdet igjen.

Dette er definitivt ikke den riktige måten å gå om det, men gå videre hvis du ikke kan holde deg tilbake. Du kan hate deg selv for det, men i det minste ble du forelsket, ikke sant?

[Les: Jeg lurte på kjæresten min og føler meg mye bedre nå]

Et bedre alternativ til hevn sex

Tilgi din partner. Det er et bedre alternativ.

Eller avslutt forholdet. Det er det andre alternativet.

Jeg elsket kjæresten min mye. Og jeg ville ha tilgitt henne etter noen dager. Det var bare mitt knuste ego som fikk meg til å føle meg svak og liten, fordi jeg følte meg mindre enn en annen fyr som kom til å smike seg inn og ha sex med kjæresten min bak ryggen min. Kanskje, hadde jeg ikke sovet med vennen min venninne, vi ville fortsatt ha vært i et lykkelig forhold.

Men nå er forholdet over, fordi jeg skjønte de sjokkerende tingene jeg kunne gjøre for å få engang. Det fikk meg til å forstå at ego var for dypt involvert i forholdet mitt til å ha et lykksalig kjærlighetsliv med kjæresten min. [Les: De gode og dårlige sider av å snyde og ikke snyde]

Et øye for et øye

Vi har hørt denne linjen før. Et øye for øye gjør hele verden blind.

Da jeg først hadde sex med kjæresten min beste venn, alt jeg trodde var, "så hva om verden går blind, i hvert fall får jeg hevn!"

Men nå, alle blinde og tapte uten kjærlighet, jeg skulle ønske jeg kunne ha reddet øynene mine. Revenge sex med kjæresten min beste venn var morsomt, men det var aldri verdt å miste det større bildet. [Test: Vil du noensinne jukse på partneren din?]

Ha hevn sex hvis du må, men prøv å forstå grunnlaget for forholdet ditt og tenk på hva som betyr noe og hva du virkelig vil ha fra forholdet. Det vil gjøre hele forskjellen til ditt neste skritt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar