Er det for kort å begynne å reise med din partner?

Din første tur sammen som et par er en stor avtale. Det kan være fantastisk, men det legger mye press på forholdet. Er du virkelig klar for det? Av Eli Walton

Å reise sammen som et par er en fin måte å bli nærmere hverandre. Mer enn det kan det være morsomt, spennende, eventyrlystne og romantisk. Spørsmålet er imidlertid når det er greit å starte en ferie sammen?

Hvis du går for tidlig i forholdet, kan du være ganske risikabelt når du fortsatt bare kjenner hverandre.

Når du reiser med din betydelige andre, vil du mest sannsynlig bruke 24 timer i døgnet sammen. Omtrent alt du gjør, gjør du med hverandre. Sove, våkne opp, spise, aktiviteter, du er i hverandres nærvær døgnet rundt. Det er en sann test på forholdet ditt, og din forpliktelse til hverandre, uansett om du kan overleve turen uten å ville drepe hverandre.

I de tidlige dagene av et forhold blir du fortsatt bare kjent med hverandre. Det er en justeringsperiode hvor du fortsatt vender deg til noen. Du lærer å håndtere sine quirks, men hvis det plutselig blir en konstant, hele natten hele dagen, kan det være for mye. Å bruke så mye tid sammen med en gang betyr ikke å ha den justeringsperioden som de fleste forhold trenger. [Les: 9 nye forholdstips hvert par burde vite]

Den rette tiden til å reise sammen avhenger av hvilken type mennesker du er, og hvilken type reise du planlegger å gjøre. Ingen par er det samme som noe annet, og hver reiseplan er annerledes. Les videre for å finne ut hva som er best for forholdet ditt.

Hvilken type reisende er du?

Generelt vil folk som er naturlig spontane, finne det lettere å reise sammen tidlig i et forhold. Når reisen bare skjer naturlig, og turen ser ut til å planlegge seg, vil et par trolig nyte seg selv. Folk som reiser på denne måten pleier å være lettere å gå, og lavere vedlikehold. Når to av dem reiser sammen, finner de vanligvis det veldig enkelt å komme sammen, selv i de tidlige dagene av deres forhold.

Men for typen personer som liker å planlegge ferien på forhånd, bør de vente mye lenger før de går sammen på en tur. Hvis du er noen som liker å ha alt planlagt, er du sannsynligvis den typen person som ikke liker mange overraskelser på ferien. Du vil vite hva du kan forvente med turen, og hva du kan forvente av din betydelige andre under dine reiser. Hvis dette høres ut som deg, bør du vente minst et par måneder før noen lange ferier sammen. [Les: 13 store feil nye par gjør]

Selvfølgelig er ingenting det ene eller det andre, og du kan være hvor som helst i midten av disse to ekstremer. Og det er alltid mulig at en partner i forholdet er planleggingstypen mens den andre er spontan reisende. Du må finne balansen for hva som skal fungere i forholdet ditt. Enda viktigere enn hva slags reisende du og din partner er, er hvilken type reise du har til hensikt å gjøre.

En prøvekjøring

For de fleste reiser krever en betydelig investering av tid og penger. Tiden må tas fra jobben, transport og hotell må bestilles, og aktiviteter må planlegges. Du vil absolutt ikke ødelegge en to ukers ferie ved å kjempe hele tiden, eller bryte opp i de første par dagene av turen.

Av denne grunn er de beste turene for nye relasjoner vanligvis de korte. En helg borte vil gjøre, eller kanskje enda noen dager lenger enn det, men det er best å holde det under fire netter med mindre du er helt sikker. En kort ferie sammen vil la deg føle hverandre litt mer, og se hvordan du gjør sammen når du tilbringer hver våkne og sovende time i hverandres selskap. [Les: 7 livsleksjoner du kan lære på en reiseferie]

Mens du er på ferie, selv om det ikke er noen eksplisitte argumenter eller kamp, ​​er det noen ganger presset å måtte gå sammen og nyte selv, sabotere deg. Et problem som ellers ikke ville være en stor sak, kan i løpet av dine reiser sprenge ut av proporsjon. Du er alltid sammen, og du føler at du må glede deg hvert sekund. Det kan være en oppskrift på katastrofe. Å holde turen kort kan lindre dette problemet siden du begge vet at du kommer hjem innen få dager, og vil kunne takle dine problemer uten det ekstra trykket som reisen legger til blandingen.

Hva å gjøre…

Selvfølgelig er reisetypen så viktig som reisens lengde. Du bør selvsagt planlegge en tur som du både vil nyte. Hvis du er begge naturelskere, så sørg for at du kommer ut i naturen. Hvis du er mer i hyggelige restauranter og kunstgallerier, bør du besøke en by. Uansett hva som helst, prøv å sette bort tid for å tilbringe sammen passivt.

Dette betyr at du ikke trenger å gjøre noe. Dette kan være avslappende sammen, hver med en god bok, eller bare lounging om i hotellrommet ditt, eller noe annet der du ikke har noen forpliktelse til å underholde hverandre. Dette kan avlaste mye presset som er på nye par når de reiser sammen, selv om det bare er en time eller to per dag.

Selvfølgelig er det sannsynlig at denne gangen ikke vil være nødvendig. To nyoppdagede mennesker finner at de aldri går tom for ting å snakke om, og blir aldri lei av partnerens selskap.Men det er en god ide å holde alternativet tilgjengelig for å tilbringe passiv tid sammen. [Les: Kan en sexferie være den ideelle turen for deg?]

Tvinge problemet

Det er ett scenario hvor du kanskje vil ignorere alt dette råd og bare dykke rett inn i reise i begynnelsen av forholdet ditt. Hvis du har lyst til nå, er det tid for deg å finne den rette personen, og du kan ikke risikere et forhold som vil ta et år eller mer for å avgjøre om partneren din er riktig egnet til ekteskap, så kan en lang tur sammen hjelpe du finner svaret.

Av alle de samme årsakene som er nevnt ovenfor som viser hvordan reiser kan være en risiko for ditt nye forhold, kan det være en fordel hvis du bare vil vite med en gang hvis du er en god passform. Å være tvunget til å tilbringe hvert minutt hver dag sammen for en uke eller to, kan hjelpe deg med å finne ut om hva du føler for hverandre er ekte, eller bare et tilfelle av å bli fanget opp i den første spenningen om å ha nettopp møtt noen.

Reiseparret

Reise er en av de største tingene du kan gjøre sammen som et par. Oppleve et nytt sted, kultur, mat eller bare noe vakkert sammen kan være så mye mer meningsfylt enn hvis du gjorde det alene. Men reiser kan også bety stress, og det kan legge press på forholdet ditt. Hvis du ikke er klar til å reise sammen, kan du for tidlig ødelegge et potensielt godt forhold.

[Les: Leter du etter en reisefling? Her er 10 måter du kan finne en!]

Tenk på hvem du begge er, hvilken type reise du vil gjøre, og start sakte, noen dager på det meste på din første tur. Spar den store turen for når du er sikker på at det er den virkelige avtalen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar