Er det normalt å fortsatt elske din eks? 15 gode grunner til at du gjør det

Innholdsfortegnelse:

Er det normalt å fortsatt elske din eks? 15 gode grunner til at du gjør det
Er det normalt å fortsatt elske din eks? 15 gode grunner til at du gjør det

Video: Er det normalt å fortsatt elske din eks? 15 gode grunner til at du gjør det

Video: Er det normalt å fortsatt elske din eks? 15 gode grunner til at du gjør det
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Er det normalt å fortsatt elske din eks? Kjærlighet er en morsom ting. Noen ganger når vi tror vi er over noen, så innser vi at følelsene aldri igjen.

Er det normalt å fortsatt elske din eks? Dette var i tankene mine på en siste ferie til en strandby der min ex bor. Vi var sammen i fire år og vi har ikke sett hverandre om to år, så jeg trodde det ville være greit å se ham.

De sier at tiden helbreder alt og i noen tilfeller gjør det, men i andre dekker det bare dine følelser. Da jeg så ham for første gang etter to år, skjønte jeg at jeg ikke var over ham. Jo, jeg hadde tilbakemeldinger og kjærester siden vår oppbrudd, men jeg kom aldri helt over ham.

Er det normalt å fortsatt elske din eks? Hvordan komme seg over dem

Du vet, det er en merkelig følelse fordi du trodde du visste deg selv, men du skjønner at du ikke har noen ide om hva som egentlig foregikk inne i ditt hode og hjerte. Selvfølgelig var det vanskelig å se ham. Da jeg kom hjem, gråt jeg, jeg var forvirret. Jeg forsto ikke hva som foregikk med meg.

Selv om jeg ikke vil være tilbake sammen med ham, ser jeg nå at jeg fortsatt elsker ham. Ugh, akkurat når du tror du flyttet på, skjer dette. Du kan lure på om dette er normalt, og det er helt. Det er lettere å komme over noen mennesker enn andre.

# 1 Er det en sjanse til å komme sammen igjen? Du er forelsket i din ex, ok. Vi har det dekket. Så, er det en sjanse for at dere to kommer tilbake sammen? Vil du ha dem tilbake?

Fordi hvis du gjør det, så snakk med dem om dette. Men hvis du ikke gjør det, må du gå videre fra dem. Ikke vær en håpløs romantiker om dette. [Les: Bryt opp for å gjøre opp: 10 måter å gi kjærligheten en ny sjanse]

# 2 Du må kutte dem av. Facebook, Instagram, Snapchat. Bokstavelig talt hva appen har dem på det, slett dem. Dette er muligens den beste måten å gi deg selv en pause og tid til å være uten dem. Dette kommer til å være vanskelig å gjøre, men når du gjør det, er det så forfriskende. Å ha dem dukker opp på Facebook eller liker bildene dine, gjør deg bare obsess.

# 3 Hvis det ikke er sjanse for at du skal være med dem, slipper du. Hvis dere ikke planlegger å komme sammen igjen, må dere slippe dem. Dette kommer til å være det vanskeligste du skal gjøre, og du kommer ikke til å ønske å gjøre det.

Men hvis du vil flytte med livet ditt og ha en egen fremtid, kan du ikke bære denne byrden på deg. [Les: 10 tegn på ditt tidligere forhold holder deg tilbake]

# 4 Tillat deg selv å føle disse følelsene. Å føle kjærlighet til noen er ikke noe å skamme seg for. Dette er helt normalt. Du delte en intim del av livet ditt med denne personen, så selvfølgelig vil du elske dem.

Tillat deg selv å føle det du vil føle. Hvis du undertrykker disse følelsene, kommer de opp senere i livet. Det kommer bare til å bli mer komplisert.

# 5 Ikke gå for en rebound. Jeg vet at mange sier at du skal rebound, men lytt, hvis du ikke er klar til å være sammen med noen, kan du ikke hjelpe det. Det spiller ingen rolle hvor lenge det har vært, om dere to brøt opp en måned eller to år siden. Å være sammen med noen bare fordi du er redd for å være alene, kommer ikke til å fungere. [Les: 8 vanligste etterbrudd feil du aldri burde gjøre]

# 6 Ikke tenk på hvisens. Det er ingen grunn til å tenke på "hva hvis er." Faktum er at du ikke lenger er med din eks. Så, aksepter det. Ikke tenk på hva som kunne ha vært fordi ingenting ville vært. Ved å fantasere om dette, graver du deg bare dypere inn i et hull du ikke trenger å være i.

# 7 Du må huske deg. Når du ikke er opptatt, drømmer ditt sinn. Og hvis du tror du er forelsket i din eks, vel, så vil tankene dine bare fokusere på det. Så hold hjernen din aktiv med andre tanker.

Dette betyr at du vil avstå fra å ha noe tid til å sitte og tenke på ting. Plukk opp en bok, få en hobby, se Jeopardy. Uansett hva det er, gjør det. [Les: Føler seg fast i livet? Hvordan endre retninger og leve drømmen din]

# 8 Hold noen minner ute av syne. Du trenger ikke å brenne alt de ga deg. Hold bilder og andre minner du har av dem. Men i stedet for å ha dem på mantelen din, legg dem i en boks og ta dem bort. Du trenger ikke å se dem akkurat nå. Kanskje om ti år støv det av og gå gjennom det, men ikke nå.

# 9 Ingen sex med ex! Dette er et stort nei-nei. INGEN SEX med dem. Ikke rør dem seksuelt, ikke gjør noen seksuelle fremskritt, hold hendene til deg selv. Dette gjør bare vondt for deg. Så ikke ha sex med ex. Hvis du vil komme tilbake med dem, så snakk bare med dem om det. Å sove på vei til et forhold er ikke veien å gjøre det.

# 10 Men har sex. Ja takk. Du trenger ikke å bli gal, men sørg for at du har litt sexy tid her og der. Kanskje du har et gammelt bytte på telefonen, vel, ring dem. Hvis du har problemer med å komme over din eks, kan du slippe litt seksuell spenning. [Les: 13 rebound sex spørsmål å vite om du er klar]

# 11 Gjør ting du vil gjøre. Hvis du alltid ønsket å ta en danseklasse eller gå i gang, gjør det. Nå er det på tide å maksimere å gjøre ting for deg selv. Det hjelper deg med å lette ditt sinn ut av din eks og se at det er så mye mer der ute i verden for deg enn dem.

# 12 Gå ut. Du må gå ut. Dette betyr ikke at du får et nummer eller sover med noen. Jeg mener, bare gå ut for å møte folk, ta litt drikke og slappe av. Å holde seg hjemme alene ser en deprimerende kylling, kommer ikke til å hjelpe deg. [Les: Er du fortsatt forelsket i din eks? Hvorfor du føler på denne måten]

# 13 Gå tilbake til dating bassenget på din egen tid. Dine venner kommer til å presse deg raskt i datingpoolen. Jeg vet at de prøver å hjelpe, men ærlig talt, hvis du ikke vil, ikke gjør det. Du må behandle dine følelser, ikke dekke dem ved å bli kastet datoer i ansiktet ditt.

# 14 Vet at du alltid vil elske dem. Du kommer til å måtte akseptere dette faktum. Du vil alltid elske din eks, og det er ikke noe galt med det. Over tid vil du ikke nødvendigvis være forelsket i dem, men du vil elske dem. [Les: 10 tegn som viser at du fortsatt er knyttet til din eks]

# 15 Det er andre mennesker der ute for deg. Til og med Selv om jeg fortsatt elsker min eks, møtte jeg så mange fantastiske gutter etter ham. Ja, jeg er fortsatt singel, jeg vet. Men det er ikke poenget.

Din eks er ikke den eneste personen der ute. Så ikke tro at du ikke vil kunne møte noen andre. Ingen to elsker er de samme, men det gjør ikke det bedre enn det andre.

[Les: Hvorfor bryter folk opp selv om de fortsatt er forelsket?]

Det er ikke noe galt med å lure på, er det normalt å fortsatt elske din eks? Men det er også viktig å gå videre og finne noen som kommer til å elske deg.

Anbefalt: