Hva føler du? - Er det kjærlighet eller lyst?

Er det kjærlighet eller lyst som du opplever med partneren din? Noen ganger kan du tro at du er forelsket uten å virkelig innse at det ikke er kjærlighet i forholdet, men bare lyst. Finn ut om du er forelsket eller lyst her.

I motsetning til hva de fleste av oss tror, ​​blir vi ikke forelsket ved første øyekast. Nesten alltid er det lyst ved første øyekast.

Den intense attraksjonen du føler for noen når du først låser øynene med hverandre, de sommerfuglene i magen din, og som hopper over i ditt hjerte, er sannsynligvis lyst og ikke kjærlighet.

Men lusting for noen er ikke dårlig, for kjærlighet starter vanligvis med lyst og lyst og vokser og blomstrer i kjærlighet i løpet av noen uker eller måneder.

De lykkeligste forholdene er de der det er en perfekt balanse mellom kjærlighet og lyst.

Men hva er det du opplever, er det kjærlighet eller lyst?

Er det kjærlighet eller lyst?

Ofte kan våre tanker bli forvirret med erfaringene, og du kan anta deg eller din nye partner kan være forelsket, når du bare lurer for hverandre.

Mens seksuell tiltrekning er flott for å holde kjemi i live, er det ikke bra å holde et forhold lykkelig og lykksalig.

Når du er i lyst til noen, og ikke forelsket, bryr du deg egentlig ikke om fremtiden eller de lykkelige øyeblikkene. Alt du bryr deg om, er det som trengs i buksene dine.

Det er ikke alltid klart og enkelt å finne ut om det er kjærlighet eller lyst, men disse tipsene skal hjelpe deg å finne ut om enten du eller partneren din er virkelig forelsket eller bare opplever lyst til hverandre.

Tanker ved første øyekast

Hvis du er full av lykke og ikke kan holde smilet ditt tilbake når du ser din elsker, er du definitivt forelsket i dem. På den annen side, hvis du møter kjæresten din og det første som kommer til hjernen din hver gang, er hvor snill eller sexy de er, er forholdet ditt basert på lyst snarere enn kjærlighet.

Dine følelser i kjærlighet

Føler du deg glad og romantisk hele dagen, og finner deg selv stirrende på glade ting eller smiler uten å innse det selv? Du er sannsynligvis full av kjærlighet. Eller føler du deg veldig sexy eller sexuelt spent hele dagen? Hvis dette er tilfelle, er lyst definitivt i luften.

Tilbringe tid med hverandre

I løpet av de første ukene eller månedene er det naturlig at dere begge ikke kan holde hendene av hverandre. Men når du er forbi det, hvordan bruker dere begge sammen med hverandre?

Har du ender opp med å gjøre hele tiden, eller har dere begge en god samtale? Og selv om du gjør opp, legger dere begge sammen sammen eller kysser dere og sier farvel etter en time med flott sex? Hvis du har sex eller gjør ut er hvor alle de morsomme slutter, så er det mer lyst enn kjærlighet i forholdet. Så viktig som fysisk intimitet kan være, er emosjonell forbindelse også avgjørende for langvarig kjærlighet. [Les: Er han den for deg?]

Går ut i helgene

Så hvor henger du ut i helgene? Går du og din partner ut med venner eller fest hele natten, eller går dere ut med hverandre til en restaurant eller et rolig sted å tilbringe tid med hverandre?

Hvis du er virkelig forelsket i hverandre, kan du ikke hjelpe, men vil bruke tid alene med hverandre i helgene. På den annen side, hvis du bare ønsker å ha en morsom helg, vil du foretrekke å tilbringe tid med venner, og hvis det er lyst i tankene dine, går du til en fest og kjører hender over hverandre alle sammen natt. Så er det morsomt, kjærlighet eller lyst i forholdet ditt? [Les: Hvordan bygge tillit til et forhold]

Dine beste minner i kjærlighet

Tilbring et øyeblikk og tenk på partneren din og noen av de beste minnene du har sammen. Er det kjærlighet eller lyst som kommer til hjernen din? Hvis de fleste tankene som kommer til hjernen din, dreier seg om å lage ut eller stedene du har hatt sex, er det ganske klart at lyst har en overhånd i forholdet ditt.

Når du tenker på partneren din

Når du er på jobb eller bort fra partneren din, er det naturlig å tenke på din nye kjærlighet nå og da. Når disse flyktige øyeblikkene av kjærlighet driver i tankene dine, hva synes du om? Kan du huske å kose opp og se på en film, eller din partners smil eller latter, eller får du gooseflesh å huske hvor bra å gjøre med denne personen? Hvis tankene dine ligger på seksuelle minner mer enn alle andre minner, betyr det definitivt at du har mye flott sex, og det er høydepunktet i forholdet ditt.

Ringer opp hverandre

Det er ikke nødvendig å snakke med hverandre hver time eller så, men det er alltid bra for forholdet når dere begge kommuniserer ofte. Hvilken tid på dagen snakker dere begge oftere og hva slags samtaler har dere? Hvis noen av dere snakker eller skriver noen ganger hele dagen, er kjærligheten definitivt i luften. Men hvis den eneste tiden du bruker på å kommunisere med hverandre, er sent på kvelden, og alt du snakker om er hvor bra det føles å gjøre opp, så er det åpenbart bare lyst som holder forholdet ditt sammen.

Hvis dere begge elsker hverandre, vil dere tenke på hverandre gjennom dagen, ikke bare om natten når dere er alene og føler meg frisk.

Hva vil du gjøre når du møter hverandre?

Har du lyst til å lage hver gang du møter hverandre? Du kan gå ut med en nydelig, bedre, men hvis sex er alt du kan tenke på når du er med partneren din, og du har det vanskelig å holde hendene av kroppen din, har du en lystig situasjon i hendene dine . Litt koselig og offentlig visning av kjærlighet er søt, men hvis dere begge ikke har noe å snakke om med hverandre og trenger litt kyssing for å holde klokken tikkende, har du noen alvorlige problemer med kommunikasjon og kompatibilitet med ta hånd om.

Kompromiss i kjærlighet

Er du i kompromiss med dine behov og ønsker nå og da, hvis du vet at noe annet vil gjøre din partner lykkelig? Å ta initiativ til å gå på kompromiss for hverandre er et av de største tegnene på sann kjærlighet.

Men hvis du er mer interessert i hva du kan komme deg ut av forholdet eller hvor ofte du kan gjøre med hverandre, og ikke liker å gå på kompromiss og gi opp lykken din, så kan partneren din være glad, det er åpenbart ikke kjærlighet, men lyst som holder forholdet sammen. [Les: Hvordan forbedre forholdet]

Gjør introduksjoner til vennene dine

Liker du å tilbringe tid med kjæresten din, men føler seg flau eller vanskelig å introdusere din partner til vennene dine? Hvis du ubevisst føler seg vanskelig å være sammen med kjæresten din, er det naturlig at den eneste grunnen til at du fortsatt er sammen med dem, er på grunn av det store kjønn. Hvis du virkelig elsker partneren din, vil du være glad for å presentere kjæresten din til alle vennene dine fordi du vil se din partner som en viktig del av livet ditt. [Les: Er han seriøs med deg?]

Hvor involvert er dere begge?

Tror du på å lage eller ha sex hver gang du tenker på din nye elsker? Det er flott at du går ut med noen du er så fysisk tiltrukket av, men hvis du virkelig elsker partneren din, vil du også respektere dem og ønsker å høre om deres mening om livet ditt og problemene i det. Hvis du bare tenker på din partner når du føler deg ensom eller kåt, er det en god sjanse for at du egentlig ikke elsker din nye kjære, og bare lyst på dem. [Les: Langsiktig forholdsundersøkelse resultater]

Tenker på lang sikt

Når du er virkelig forelsket i noen, kan du ikke unngå å tenke på fremtiden med dem. Dette er det største tegnet ved å finne ut om det er kjærlighet eller lyst på tankene dine.

Kan du se din nye elsker i livet ditt noen få år nedover kjørefelt eller er det noe du bare ikke kan bilde? Mesteparten av tiden finner vi noen vi liker og sexet er flott og dandy, og vi antar at vi er forelsket. Men likevel, hvis du gir det en seriøs tanke, vil du vite at du aldri kommer til å bli fornøyd med dem i årene som kommer. Hvis du ikke kan se din elsker som en viktig del av fremtiden, er det et sikkert tegn på at det bare er lyst å jobbe sin sjarm på deg. [Les: Hva er den riktige alderen for å bli gift?]

Så hva er historien din? Er det kjærlighet eller lyst som holder livet ditt i live? Husk at du lurer om en partner er flott for forholdet. Men hvis det bare er lyst i luften og ikke kjærlighet som holder begge dere sammen, blir det et ganske stort sakte stykke i puslespillet av kjærlighet, og det kan bare ikke overses.

[Les: Dating facts]

Det er aldri for sent å endre fremtiden hvis dere begge vil. Når du vet hvor du står med disse pekerne, er det kjærlighet eller lyst, ta en avgjørelse til det bedre og gjøre en forskjell i begge livene dine.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar