Er det noen gang OK å argumentere rundt småbarnet ditt?

Hvert par argumenterer, men når du har en pjokk, må du holde tilbake når hun er i ørepott?

La oss innse det - du og din partner kommer aldri til å bli enige hele tiden. Men det er en stor forskjell mellom en uenighet og ting blir virkelig oppvarmet, så vær alltid oppmerksom på det når du føler deg selv sint.

Selv om det er tredje gangen, unngår han en bleie forandring plikt den dagen.

Hold argumentet målt

Dette kan faktisk være en god sjanse til å vise din pjokk hvordan du håndterer uenigheter. 'Du kan lære barnet ditt hvordan du uttrykker meninger tydelig og rolig, forhandler, kompromisser og tar avgjørelser,' sier foreldrenes trener og forfatter Karen Doherty.

Men vær klar over å rope, fornærmelser og banne - de kan forstyrre et barn og foreslår at det er riktig måte å håndtere uenigheter på. Du kan også finne babyens speil din dårlige oppførsel.

Suge seg for å bli rolig?

Ta en dyp pust og trykk på din mentale pause-knapp - faktisk forestill deg en fjernkontroll i hånden din. Det gir deg bare en følelse av plass og få sekunder å komponere deg selv.

Fysisk å gå tilbake kan også bidra til å gi deg litt avstand og perspektiv.

Dette kan faktisk være en god sjanse til å vise din pjokk hvordan du håndterer uenigheter.

Gå inn i et annet rom

Hvis ting blir oppvarmet og du virkelig ikke kan holde lokket på det, flytter du inn i et annet rom. Hvis du begge er enige om hvordan du håndterer argumenter, vet du minst når dette er nødvendig.

Når du har roet seg, vær sikker på å "få venner" foran barnet ditt slik at hun ser at uenigheter trenger oppløsning og alt er greit mellom dere begge igjen.

Hvis du har ropt foran henne ...

Begge sitte ned med barnet ditt, fortell henne at du gjorde en feil, og du beklager at han ble lei seg. «Barnet ditt trenger bare trygghet om at argumenter ikke er katastrofale, og alt er greit,» sier Karen. 'En klem kan også gå langt.'

Det er ikke nødvendig å bære en stor skyld i skyld - vi gjør alle feil. Det er bare et tilfelle av å lære fra dem for neste gang.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar