Er det bedre å være singel eller i et forhold?

Innholdsfortegnelse:

Er det bedre å være singel eller i et forhold?
Er det bedre å være singel eller i et forhold?
Anonim

Er det bedre å være single eller i et forhold? Har du noen gang lyst til å bytte roller fordi den andre siden synes å ha det mer moro? Les dette for å forstå hvordan relasjoner og enkeltforståelse faktisk fungerer.

Enkelt eller i et forhold?

Det er tider i våre liv når vi føler at vi kunne ha mer moro hvis vi bare byttet sider mellom å være single og å være forelsket.

Og så er det spørsmålene, er det bedre å være single eller i et forhold?

Hvorfor synes den andre siden å ha så mye moro? Er det en optisk illusjon som vi dødelig faller for hele tiden, eller er det bare noe vi er født med, noe som en syvende forstand som alltid gjør at vi vil gå bort.

Vi har sett våre forfedre flytte fra ett land til et annet på jakt etter de ordspråklige 'grønnere beite'.

Men må vi virkelig flytte fra en situasjon til en annen, i håp om å finne ut svaret på om en side er virkelig grønnere og lykkeligere enn den andre siden, for å møte de virkelige spørsmålene, er det bedre å være singel eller i en forhold?

Det skjer med oss hele tiden.

Bedre å være single eller i et forhold?

Når du er singel, snakker alle vennene dine om hvor bra det er å se noen, og være par. Men når du blir forelsket, hitch med noen, og du er glad, finner du alltid flere av vennene dine som forteller deg om hvor god er singel egentlig er.

Vennene dine forteller deg om partiene de har vært i det siste, og de slår ut en lang liste over en natt står og fløyter, snakk om spillet eller handlingen du savnet med dem.

Noen ganger dypt inne i deg selv, begynner du å lure på om det var fornuftig. Er folkene rundt deg faktisk har mer moro i livet, bare fordi de ikke er i en situasjon som du er i?

Hvis du er singel, hopper du inn i et galskapsforhold bare for å løpe med et knust hjerte. På den annen side vil det være tider når du vil gå ut av et perfekt forhold bare fordi du antar at dine enkle venner har mer moro enn du er.

Men du må vite dette, gress er gress. Det kommer ikke til å være noe annerledes hvis du er singel eller i et forhold. Med mindre, hvis du var Snoop Dogg, ville kanskje Alabama-gresset være en bedre opplevelse enn noe annet gress. Men uansett, på slutten, er jeg sikker på at selv han ville være enig om at gresset er gress, og det er alt det samme.

Fickle sinn og relasjoner

Det er menneskelig natur å ha noe som du ikke allerede har. Hvis du var på en restaurant og du bestilte en biff, og personen ved neste bord bestilte en hel kylling, er det menneskelig natur å ønske at du ville ha bestilt hele kyllingen i stedet. Nå hva gjør du? Du spiser biffen din og holder øye med den tilsynelatende deilige kyllingen i neste bord, og du har ikke lyst til å spise biffen lenger.

Du tenker på det, og ring din servitør og bestiller hele kyllingen. Parabolen serveres til deg, og du graver deg inn, og forventer å glede opp parabolen som hadde deg kule lenge. Den første bit smaker deilig, akkurat som du forventet. Du tar noen flere biter, og du innser at du liker biffen bedre!

Du tenker igjen. Nå skyver du hele kyllingen bort og prøver å spise biffen, men det kalde kjøttet gir deg bare en dårlig smak i munnen. Nå beklager du hele episoden og ønsker at du ikke ville blitt lurt i utgangspunktet. Men du burde være glad du bestilte ikke fisken som kappen på hjørnebordet hadde bestilt!

Vi ønsker alle ting i livet, uten å vite om vi virkelig vil ha det. Det er menneskets natur. Men det er i våre egne hender å overvinne det, eller faller for det.

Så er det bedre å være single eller i forhold? Vel, det er mye mer å forstå om det. Klikk her for å fortsette å lese om du skal være forelsket eller bli singel.

Populært emne