Er det ille å stirre på en kvinnes bryst?

Innholdsfortegnelse:

Er det ille å stirre på en kvinnes bryst?
Er det ille å stirre på en kvinnes bryst?
Anonim

Er det veldig ille å stirre på en jente bryst? Er det noen helsemessige fordeler ved å stirre på en jente klyvning? Også, hva synes kvinner virkelig når de får deg til å stirre på brystene sine? Finn ut her.

Klikk her for å lese introduksjonen: Menn elsker å stirre på jenter bryst

For det første, hvis du tror at du ikke skal gjøre det, donâ € ™ t.

Det er definitivt ikke godt å stirre på jentas bryst eller hennes spaltning, spesielt hvis du er ute av ligaen, kanskje på grunn av aldersforskjellen, eller en annen grunn. På enhver mulig måte er det uhøflig å stirre eller prøve å lese en kvinnes tee skjorte.

Stjerne på en kvinnes bryst, som Seinfeld sa en gang, "er som å se på solen. Du skal bare ta en titt og se bort!"

Alle menn vet dette, kvinner elsker å handle. De elsker å handle for gode klær som fremhever deres eiendeler.

Noen kvinner liker imidlertid å ha så lite som moralsk mulig. Kanskje det er fordi de blir varme og svette lett, eller fordi de er allergiske mot noen slags klær, eller kanskje de akkurat som de ser ut i "små klær". Tydeligvis er det ikke fordi de vil tiltrekke seg dine irriterende øyne, er det ?! Nei nei, de vil egentlig ikke ha det.

Eller i det minste er det hvordan de oppfører seg når menn stirrer på dem. Så neste gang du får en plutselig trang til å stirre, se deg bort etter å ha tatt en liten titt på bryster eller t-skjorte.

Respekter hennes beslutning om å se bra ut og ikke se billig ut ved å stirre på henne som om du er en kåt zombie!

Tror kvinner det når du stirrer på brystene eller ser ned spalten deres?

Kvinner kan like det når menn stirrer på dem, men de ser etter noen spesifikke typer menn. Kvinner kaller denne velg rasen av menn "Cute" eller "Hot". Andre menn og unappreciated menn kalles â € œpervertsâ € Â. Disse inkluderer losers, droolers, morons, og berøre feely menn med hendene i buksene, spesielt i parker og ensomme gater.

Sier Jennifer, 24 â € œJeg husker ikke når gutta som jeg setter pris på, stirrer på meg. Det kan føles bra til tider, spesielt hvis jeg vil at han skal ta et nytt blikk. Men hva med å stirre på brystene hennes? Vel, jeg antar at menn gjør det uansett. Hvis det er en snill fyr, så vil jeg ikke tenke på det. Det gjør ikke vondt for å vite at en søt fyr liker kroppen din, gjør det? Sier hun.

De fleste kvinner skjønt, føler seg ubehagelig om det. Noen av de yngre damene, spesielt de som nettopp har begynt å bli oppmerksom på menn, hater det faktum at deres skjorter passer så godt. Men de som har overvunnet denne fasen av deres liv, innser at menn ser på kvinners tee skjorter, enten det passer godt eller ikke, så hva i helvete! Mennene kommer til å se allikevel.

Helsefordeler ved å stirre på en kvinnes bryst

Overraskende, det har nå blitt bevist at stirre på et par flotte bryst er faktisk veldig bra for helsen din! Gode nyheter for jentevakterne, det er bevist at ogling på kvinners brystene er bra for en manns helse og kan legge år til livet sitt, har medisinske eksperter oppdaget, ifølge New England Journal of Medicine. Bare ti minutter med å stirre på sjarmen til en velutviklet kvinne som Baywatch-skuespilleren Pamela Lee, tilsvarer en 30-minutters aerobic trening!

Det er flere leger og forskere der ute som har vist seg å stirre på et godt par bryst hver dag for bare ti minutter kan faktisk forlenge livet ditt med nesten 5 år! Legene oppfordrer nå menn til å se på disse kvinnene i filmer, og i forestillinger som forbedrer kvinners eiendeler. Men igjen er det flere andre som sier at denne forskningen ikke har sterke grunner eller bevis, og det ble sannsynligvis utført av en haug med pervs som ønsket å "legitimere" å stirre på bryster.

Men om det er bra for helsen din eller ikke, betyr det ikke at du bare skal øve på noen kvinne som går forbi deg på gaten, i stedet redd alle dine drømmende stirrer for filmene eller tv-programmene.

Klikk her for å fortsette å lese: Når er det greit å stirre på en kvinnes bryst?

Populært emne