Er det en dato eller ikke? 8 ingen feil måter å fortelle forskjellen

Innholdsfortegnelse:

Er det en dato eller ikke? 8 ingen feil måter å fortelle forskjellen
Er det en dato eller ikke? 8 ingen feil måter å fortelle forskjellen
Anonim

Å gå ut med den personen du liker lyder som en drøm som går i oppfyllelse, ikke sant? Det vil si, til du skjønner at du ikke er på en dato i det hele tatt.

Hvis det føles som en date, er det virkelig en date? Hvordan definerer man â € œdate â €? Uansett?

Er det når en fyr spør en jente ut og tar henne et sted fint? Er det når de plukker deg opp fra huset ditt og får deg trygg og trygg? Var du på en dato hvis du ender med å kysse eller sove sammen? Betyr dette at du skal begynne på et nytt forhold?

Ta et sekund for å se på hele bildet. Å gå ut med noen er ikke svart og hvit lenger. Du må se på fakta, og ta dem som de er. En dato er bare en dato hvis den er en forløper til et romantisk forhold. Du går ikke ut med denne personen å henge ut eller koble opp - og absolutt ikke som en tjeneste.

Er det en date?

Når noen spør deg ut med uttrykket "Vil du gå ut med meg?" Det er ganske mye en date. Hvis de imidlertid ber deg om å spise et sted, spille basseng, se på et spill, eller gå ut med dans, kan du fortsatt kalle det en date?

Ideelt sett bør det være, men det er ikke så enkelt i disse dager. Å bruke tid sammen betyr ikke automatisk at du er på en dato. Noen mennesker er vanskelig; de vet hva som er på en dato betyr, og de har laget ulike måter å unnvike etiketten ved å unngå begrepet selv.

La meg si det slik: Hvis de ikke tror det er en date, kan de ganske mye komme seg unna med noe. [Les: 8 datingsituasjoner som presser potensielle datingpartnere bort]

Hvis det ikke er en dato, hva er det da?

Du kan ringe en ikke-dato masse ting, men den vanligste setningen vi hører i disse dager er â € œhanging out.â € Det er trolig den mest uforpliktende frasen en person kan bruke, fordi den kan brukes til noen -til den hjemløse personen i smuget ved siden av kontorbygningen din.

Hengende er en aktivitet som ikke krever varig forpliktelse, i motsetning til arbeid, skole eller dating. Du kan gjøre hva du vil når du kommer til å hænge ut, men det forvirrende er at du kan gjøre de samme tingene når du er ute på en dato.

Det er ikke som de gamle dagene da datoene hadde et format: middag, dessert, kaffe / drikke, hjemme. Folk har forskjellige smaker nå. Du kan se par på en dato på et basketballspill, en skatepark, eller til og med en keramikkklasse. Uten et sett med standarder for hva en dato egentlig er, er du igjen og stiller spørsmålet: Er du dating denne personen? [Les: Alt du trenger å vite om flirting]

Hvordan vet du om det er en dato eller ikke?

Skiltene er ganske subtile, men de er der. I stedet for å torturere deg med ubesvarte spørsmål, kan du se på hvordan en person behandler deg på en dato, og bestem deg selv om det er en dato eller ikke.

# 1 Threeâ € ™ s en mengde. Hvis det er en dobbel dato eller en gruppedato, vil du vite det. Hvis du bruker tid med en eller flere personer som ikke er involvert i det spirende forholdet ditt, er du ikke på en dato.

# 2 Hva er deres motivasjon? Hvis formålet med ekskursjonen er å gjøre noe annet enn å dele interessene dine eller bli kjent med hverandre, er det ikke en dato. Et eksempel ville gå til kjøpesenteret for å kjøpe noe, spise på en restaurant fordi noen er sulten, eller går til biblioteket for å studere.

# 3 Har det skjedd ut av ingensteds? Det kan være en dato, men det er mer sannsynlig at personen du kommer ut med bare vil gjøre noe spontant, og du var den eneste personen de kunne tenke på. Det kan virke som et godt tegn, men det er fortsatt en ubegrenset gest.

# 4 Bor i eller går ut? Bestilling i og Netflix? For en første date? Mener du det. [Les: Hva å gjøre på en første date med din online kamp]

# 5 Hva er neste på agendaen? Datoen din er alt planlagt, og du vet detaljene - eller i det minste en ide om hvor og når du kommer ut. Uten en reiserute, spiller du i utgangspunktet det ved øret, i håp om at noe godt kommer ut av "date".

# 6 De gjorde en innsats for å se bra ut. Hvis det virker som om de har brukt en god del tid på håret og antrekket, kan du være trygg på at de er der for å imponere deg. Hvis de ser ut som om de skal plukke opp noen dagligvarer, vil du sannsynligvis bare slappe av et sted.

# 7 De legger stor vekt på hvor du går. Du vet at det er en dato hvis de planla utflukten i henhold til dine preferanser eller hva de tror du liker. Hvis de inviterte deg, så ville de ikke være alene, det er en hang-out.

# 8 Å vite hvor du står. Hvis en person virkelig liker deg og ønsker å starte et forhold med deg, vil de fortelle deg det. De kan ikke bruke disse eksakte ordene, men du vil vite sannheten når du ikke tviler på hva du ser og føler.

Ikke la deg selv si at du er som en vanlig par. Mange mennesker engasjerer seg i romantiske aktiviteter når de bare er venner eller henger sammen. Thatâ € ™ s hvorfor noen mennesker fortsatt er forvirret om forskjellen mellom dating og henger ut; de vil tro at de er på en dato, så de finner måter å rettferdiggjøre at det er sant.

[Les: Utdateringen og 8 mer nesten forhold til moderne datere]

Hvis personen du ser kan ikke gi deg et rett svar, er det bedre å lete etter noen som vet hva de vil og er villige til å gi deg det. Stopp å selge deg selv kort ved å avgjøre en hangout når du fortjener en fantastisk dato. Hvis du ikke er sikker, spør bare. Du har ingenting å tape.

Populært emne