Er han seriøs om forholdet?

Er kjæresten din virkelig seriøs med deg? Finn ut om kjæresten din er veldig seriøs om forholdet til disse tegnene.

Klikk her for å lese introduksjonen påhvordan å fortelle om han er seriøs om deg å lese de første fem tegnene

Er du kjæreste seriøs om forholdet eller er det bare en fling for tiden?

Han kan ikke si mye, men hans kroppsspråk ville definitivt gi bort mange subtile tegn om han virkelig er seriøs om deg eller ikke.

Hvis du er i et nytt forhold og finner deg selv lurer på om han virkelig er i deg eller alvorlig om deg, bør disse tegnene hjelpe deg med å finne svarene.

[Les: 30 super sexy måter å holde en fyr interessert i forholdet]

# 6 Når du er med vennene dine

Han vet at jentene dine betyr verden for deg, så hvis han gjør en innsats for å komme sammen med dem (og kjærester), viser det at han vil være en del av livet ditt.

Men la advarselsklokke klemme hvis han kommer for nær en av dem og spørre for mange spørsmål om dem.

Det er et tegn på å dumpe ham umiddelbart.

# 7 Når du er fra hverandre

Hvis han ringer deg hundre ganger om dagen uten tilsynelatende grunn, kan du fortelle at han ønsker at han var med deg fysisk akkurat i det øyeblikket.

Det nest beste alternativet er â € œcheckingâ € Â med deg, for å se hva du er opp til, hver annen time.

Nå har vi også en annen grunn til å være takknemlig for tekstmeldinger, for å fortelle hvilket nivå vår fyr er på! [Les: Hvordan velge et søtt kjæledyrnavn for din fyr]

Hvis han sender deg lange grøtfulle meldinger, er han forelsket og fortsatt i den tidlige mush-scenen, men hvis han sender deg en kort og søt â € œI luv uâ € œ eller en â € œwhr er du selv etter at dere har vært å se hverandre en stund, du er den som er for ham.

# 8 Mens du poserer for bilder

Hvorfor er det at vi prøver å smile strålende inn i et kamera og sørge for at det er på vår "gode side"? Fordi vi vet at fotografier er permanente bevis som ikke kan nektes. Så ta bilder fra din siste feriehelg og undersøk den nøye. [Les: Tips for å se sexy mens du sover med din fyr]

Hvis han har sin kropp vinklet mot dine og føttene som peker mot deg så er dere to helt i tune. Legg også merke til om han har armen rundt deg i en besittelsesbevissthet. Å gjøre dette på et fotografi er hans måte å fortelle deg at du er for holder. Hvis han ikke er veldig inn i deg, vil han flytte bort eller i det minste beholde en liten "sikker avstand" mellom dere begge.

# 9 Når du har et argument

Hvert par har kamp, ​​det er hvordan du kjemper som bestemmer om du skal være en forbigående kjepp eller en varig trend. Hvis mannen din er villig til å lytte til din side av historien og vurdere din mening, viser det at han prøver å få det til å fungere. Alle som gir opp etter en kamp er ikke bare en quitter, han tror ikke at det du har er langsiktig. Hvis han er villig til å snakke det i stedet for å bare storme ut, trenger han deg like mye som du trenger ham. [Les: Den beste måten å snakke om tidligere relasjoner]

# 10 Når du er i samtale

Ser han dypt inn i øynene dine? Det er den største pekeren som faktisk avslører om du mener verden for ham som den viser at han ønsker å lytte til hva du må si. Hvis han kan beholde øyekontakt for bare en kort stund, betyr det ikke at han ikke er troverdig, men rett og slett legger du imponere på ham.

Men hvis han har skarpe øyne og virker uinteressert, så er han ikke veldig interessert i hva du må si, men i andre ikke-verbale aktiviteter. Hvis øynene hans er dilatert, betyr det at han helt ærlig er fascinert av deg.

[Les: Hvordan få et vellykket langsiktig forhold som varer]

Husk at du ikke trenger å spørre mannen din om han er seriøs om forholdet eller om det bare er en fling. Alt du trenger å gjøre er å passe på de små tegnene han gir bort når han er rundt deg!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar