Er han gift eller dating noen andre?

Er du dating en flott fyr som er flott til tider og mistenkelig på andre tider? Er han gift eller dating noen andre? Les disse tegnene for å vite mer.

Hver gang en gang kan du møte en god fyr som er alt det.

Og i sjeldne tilfeller kan du oppleve at denne fyren oppfører seg litt mistenkelig.

Nå er han gift eller dating noen andre, eller er han bare en fyr med mange hemmeligheter?

Uansett, det er ikke gode nyheter for deg.

Du kan ikke gå på jakt etter en gift mann, men nå og da kan du finne deg selv i armene hans, når du minst forventer det.

[Les: Ha en affære med en gift mann]

Noen menn vil alltid ha det beste fra begge verdener.

De ønsker å ha et stabilt engasjert forhold med en person og en glad rask fling med noen andre.

Ikke klandre deg selv hvis du finner deg selv fallende hodet over hælene forelsket i noen som daterer noen andre.

Men klandre deg selv hvis du ikke ser de gapende tegnene.

Er han gift eller ser noen andre?

Mens hver gift mann er ekstremt forsiktig med å forlate et spor av brødsmuler for deg, er det alltid noen få subtile tegn som kan gi selv det beste av bedragerne unna.

Så er han dating noen andre mens du forfølger deg på samme tid? Følg skiltene.

[Les: Hvordan få den perfekte starten på et nytt forhold]

Han betaler kontant

Nå kan dette bety at han enten har mye penger i hendene eller en innebygd atm i sin rumpe. I disse dager er alles måte for komfortabel å bruke plastpenger. Hvis du daterer en fyr som aldri bruker et kort, har han enten dårlig kreditt eller ikke vil at en annen kvinne skal vite om sine ekstracurricular aktiviteter med deg bak ryggen hennes.

Historien om livet hans

Vet du noe om livet hans? Eller overbeviser han deg om at han er en hemmelig agent? En fyr som er gift kan ha flere grunner til å endre samtalen når du spør om detaljene i hans arbeid fordi han ikke vil at du skal besøke ham der. En eneste fyr vil gjerne vise deg. Kjenner du til og med noe om hans personlige liv, hans familie eller hva han gjør når han ikke har sex med deg? Lyder fisket, ikke sant?

De første dagene handler om å utforske hverandre og lære om hverandre. Hvis alle dine datoer dreier seg om seksuelle undersøkelser i sengen, kan han ikke virkelig at du skal vite for mye om ham, og han kan ikke bry seg om å kjenne deg bedre.

Har du noen gang møtt hans venner?

Du er en flott kylling. Enhver fyr ville ønske å flaute deg i armene hans. Så har han introdusert deg til vennene sine etter de første dagene? Hvis han behandler deg som en godt bevart hemmelighet, er det kanskje hans hensikt å holde det på den måten.

Og hvis han noen gang støter på en venn eller en kollega når han er ute med deg, prøver han å unngå den personen eller avslutte samtalen raskt? Nå hvorfor vil noen gjøre det? [Les: Har han et hemmelig forhold?]

De glade, gode dagene

Hvordan oppfører han seg med deg når du går ut på en burger eller en kaffebar? Setter han på seg høypresterende visjonbriller og skanner rommet nå og da? Hvis en fyr hele tiden ser seg ut som om noe plager ham når han er på en dato med deg på et offentlig sted, er han åpenbart redd for å bli sett på feil sted på feil tidspunkt med feil kylling.

Og hva med PDA? Prøver han å holde hendene dine eller kysse deg når du er i kaffebaren? Hvis han ikke henger i offentlig visning av kjærlighet, prøver han sitt beste for å unngå å bli sett av noen. Hvem? Hans kone? Hans kjæreste? Du får vite ... en dag.

De ensomme, kjærlige datoer

Så langt som han kan ha virket på et offentlig sted, flipper han på omvendt bryter når han er i en vakker, romantisk plysj restaurant som er ensom og romantisk? Hvis en fyr som ikke vil røre deg med en lekterpost i offentlighet, plutselig blir en lidenskapelig Don Juan wannabe i isolasjon, har han enten en splittet personlighet eller en annen kvinne hjemme igjen.

De avbryter telefonsamtaler

Unngår mannen i øyeblikket å svare på telefonsamtaler når han er med deg? Ooh, det er søtt, ikke sant?

Legg til "helt romantisk" og "veldig hensynsfull fyr" i listen over gode ting om ham. Men hvis telefonen ringer igjen og denne gangen, går han ut av øret for å hviske i telefonen, legg til "mulig snyder" til den listen også.

Hans telefonsamtaler med deg

Har han en hjemme telefon? De fleste utrolige ektemenn og kjærester lider av midlertidig hukommelsestap når det gjelder å huske at de har en hjemme telefon, spesielt når de har en liten fling ting med en kvinne som deg.

Hva med hans snakkevaner? Fungerer han normalt når du ringer til ham i ulike timer? Svarer han selv på anropet ditt? Eller svarer han og snakker med deg som om det er et forretningssamtale? Hvis han snakker som om han venter på å ha telefonseks på en tid på dagen og snakker i Morse-koder på en annen tid på dagen, har han definitivt en skinnelig personlighet.

Henger ut i hetten

Inviterer din nye kjæreste deg til hans sted? Eller utgjør han en rekke overbevisende unnskyldninger for å gjøre noe annet enn å gå til hans sted?

Hvis han elsker å henge ut på plass hele tiden, men aldri inviterer deg hjem, skjuler han noe.Enkle gutter elsker å invitere datoer til deres sted. Det bringer ham nærmere til å få et annet hakk på hans sengepost. Så hvis en fyr du daterer vil ha sex, men ikke ønsker å ta deg til sengen, kan han godt dele sin egen seng med noen andre.

Hans enkle status

Når du snakker med ham om sin enkle status, svarer han overbevisende? Hver eneste fyr vet enten hvordan man lager et godt måltid eller kjenner alle de lokale restauranttelefonnumrene av hjertet. Hvis han ikke kan rattle av en lang liste over spisesteder og steder hvor han får sitt vaskeri gjort, er han selvsagt klar over noen ting. Som hans enkle status!

Mønstre i hans reiseplaner

Mange gifte menn som jobber i en stat, kan ha sin kone og barn i en annen stat. Nå når han har hele tiden i verden, ville han ikke hatt noe problem å spille datingspillet og være den beskyttende familie mannen nå og da.

Har han en veldig stiv reiseplan, som han går bort en helg hver annen uke eller noe sånt? Hvis han er skilt og reiser for å se barna hans, kan dette virke som en gyldig grunn. Men kan du kontakte ham når som helst når han reiser bort eller har han faste spor for samtalen?

Og hvis han virkelig er i deg, kan du kanskje følge med ham en gang til sin hjemby. Hvis han føler seg vanskelig om du møter barna hans, kan du ta en venn sammen og tilbringe helgen med vennen din og ta deg til lunsj med kjæresten din i nabolaget. Høres enkelt, men det virker ikke så enkelt hvis han er lykkelig gift og ikke skilt. [Les: Hvordan møtes den?]

Hans reaksjon på spontane datoer

Hvordan oppfører han seg når du planlegger noen spontane datoer med ham? Ser han seg forferdet, eller blander han seg med føttene og skjelner da han gjør en improvisert unnskyldning?

En fyr som er fersk i kjærlighet vil gjøre noe for å være med deg og imponere deg. En fyr som er hekta med noen andre, kan ikke gjøre noe av det. Hvis du har noen serøs tvil om ham, få ham til å bli over ofte på din plass. Hvis han er gift eller dating noen andre, er sjansen, han vil ringe eller en tekst på et tidspunkt.

[Les: Hvordan stjele en fyr fra kjæresten hans]

Han vil ha deg, baby, og han vil ha deg nå!

Er denne nye mannen i livet ditt forfulgt deg aggressivt og prøver å lete etter steder og mellomrom for å glide sin ding dong hele tiden?

Hver fyr som leter etter en rask fling eller en affære, vil alltid snakke med deg, overbevise deg og aldri tvinge deg til å bli fysisk med ham tidlig. Tenk på det fra sitt perspektiv, han vet at en hvilken som helst kvinne han datoene begynner å tvile på ham, er det alltid bedre å ha sex så snart som mulig. Selv om han tror han er på randen for å bli fanget, har han sett deg over alt og gjort gjerningen med deg. Han kan raskt flytte på en lykkelig mann.

Påminner deg om en hund som sniffer en bil, og så blir den raskere før den blir fanget, ikke sant? Vel, vær ikke den bilen!

[Les: Er det på tide å bryte opp?]

Så er han gift eller dating noen andre? Disse tegnene er alt du trenger og mer. Neste gang du er forelsket i en mistenkelig fyr som gjør alt han kan for å legge deg på den første datoen, hold øynene skje og husk disse tegnene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar