Skal han foreslå? 15 tegn han er om å komme på en knute

Hvis du og din beau har vært dating en stund nå, kan du lure på om han er klar for ekteskap. Skal han foreslå? Slik forteller du det.

Jeg tror de fleste kvinner der ute drømmer om deres bryllupsdag fra en svært ung alder. Vi tenker opp den perfekte brudgommen, og finne ut alle de små detaljene vi vil ta med på den store dagen. Noen ganger virker vi selv som barn. Det kan forandre seg når vi vokser opp og faktisk kommer nær ekteskap fordi vi ikke engang vet om ekteskap er i tankene hans ennå. Skal han foreslå?

Dette spørsmålet blinker inn og ut av våre sinn mange ganger når forholdet kommer til et punkt der ekteskap er en reell mulighet. Vi lurer på når og hvordan han skal gjøre det, og noen ganger kan det til og med gjøre oss galne. Hvis det bare var en måte for oss å fortelle om en mann skulle foreslå eller ikke. Oh ja, det er mange måter!

Ekteskap er ikke noe å ta lett på

Så mye som våre damer har drømt om våre bryllupsdager for så lenge, kan en ting vi ikke glemmer, være vår brudgom. Med spenningen på en så stor dag kan det være lett å bli fanget i om han vil sette en ring på den.

Bare husk at du burde være bekymret for hvem du gifter deg, ikke hva bryllupet vil se ut. Du bør finne personen til å tilbringe livet ditt med; Den ene personen som vil gjøre deg lykkeligere enn noen andre. Deretter kan du bekymre deg om bryllupet. [Les: 20 spørsmål å spørre partneren din før du blir gift]

Skal han foreslå?

Nå er det det virkelige spørsmålet. Hvis du er på det punktet der du tror at han kan stikke spørsmålet, så antar jeg at du allerede har diskutert ekteskap. Du vet nøyaktig hvordan han føler om det, og hvis han selv ønsker å gifte seg med deg.

Det er den enkle delen. Resten er egentlig bare et ventende spill. Men hvis du tror han kommer nær å peke på spørsmålet, vær nøye. Dette er alle tegnene han skal komme ned på ett kne. [Les: Hvordan få ham til å foreslå]

# 1 Han har snakket om ekteskap oftere. Har din mann vært altfor ivrig etter å snakke om bryllupsspørsmål i det siste? Er han faktisk la deg se de sprø bryllupshowene uten argumenter?

Deretter kan han være klar til å peke spørsmålet. Når han snakker mer om ekteskap, tenker han på det mye mer. Og det betyr at en ring kan være i fremtiden.

# 2 Han har diskutert barn med deg. Dette gjelder bare hvis dere begge vil ha barn. Hvis ikke, ikke bekymre deg for dette skiltet. Men hvis mannen din tar opp barna og ønsker dem og åpent diskuterer navn, kan han tenke på å foreslå snart. [Les: Hvordan vite om dere begge er klare til å få en baby]

# 3 Han tok opp dine levende situasjoner. Bor dere to sammen eller fra hverandre? Hvis mannen din diskuterer å flytte sammen eller noe annet om hvor du skal bo i fremtiden, betyr det at han ser deg to sammen sammen. Dette betyr også at han kunne planlegge å foreslå å stivne beslutningen. [Les: 15 ting å vite før du går inn med kjæresten din]

# 4 Han har gått MIA nylig. Går han bare ut uten en sammenhengende respons? Hvis han er skyggefull over hans oppholdssted, kan han scoping ut forskjellige ringer. Ikke hopp til negative konklusjoner her. Hvis dette tegnet er til stede med noen få flere på denne listen, kan det være han som foreslår snart.

# 5 Han planla en date natt for de to av dere som en overraskelse. Har han en veldig spesiell dato natt planlagt for dere to? I så fall kan det være natten han kommer til å foreslå. Vær forberedt og gjør neglene dine veldig flotte! En datondag som er ulik din typiske dato på dette tidspunktet i forholdet ditt, kan bety noe stort.

# 6 Han har ikke brukt så mye i det siste. La oss være ekte, ringer og bryllup er ikke billig. Hvis kjæresten din planlegger å foreslå i nær fremtid, blir han sparsommelig. Han vil ikke bruke mye penger på å gå ut eller kjøpe noe stort eller dyrt. Og det er fordi han har et stort kjøp som kommer opp.

# 7 Han har møtt med foreldrene dine / venner. Dette er et av de største tegnene han skal foreslå. Hvis mannen din møtes med foreldrene dine og venner bak ryggen din, er det av en grunn.

Og det er grunnen til å få noen detaljer han kan om ditt engasjement og ringpreferanser. Hvis han møter foreldrene dine, kan han be om tillatelse til å gifte seg med deg. [Les: Hvordan fortell om han er seriøs med deg]

# 8 Han har bare vært uvanlig generelt. Når gutta prøver å skjule noe - noe, egentlig - de vil fungere rart. Du vil bare kunne fortelle at noe er av. Dette kan være flere flere grunner også. Men hvis det er paret med disse andre tegnene, er det fordi han kommer til å foreslå.

# 9 Han har skjermet sin telefon og dataskjerm fra deg. Jeg vet at damer har en tendens til å tenke på dårlige ting når våre menn gjør dette, men gjør det ikke. Hvis du er langt nok i forholdet ditt der ekteskapet står på bordet, kan dette være et tegn han søker etter en ring og vil ikke at du skal se den. Så vær ikke snooping! Det kan være en overraskelse.

# 10 Han har vært nervøs. Jeg tror gutta vil være nervøse for å be om hånden din i ekteskap uansett hvor lenge du har vært sammen. Når det blir sagt, vil denne nervøsiteten definitivt vise. Hvis han bare har vært nervøs generelt i det siste, kan et forslag være hvorfor. [Les: 10 måter å vite sikkert om en fyr vil gifte seg med deg]

# 11 Han har vært ekstra lovey-dovey. Åpenbart er ekteskap en bekjennelse av din kjærlighet. Hvis kjæresten din har vært ekstra følsom og gir deg mye mer oppmerksomhet enn vanlig, kan han smitte deg opp for et forslag. Dette kan skyldes at han faktisk føler seg kjærlig, eller fordi han ønsker å øke sjansene for å få et "ja".

# 12 Han har vært ekstra snill og sjenerøs. Det samme gjelder hans oppførsel mot deg som ikke er hengiven. Er han bare veldig snill og søt generelt? Dette er også en måte han får deg til å føle deg godt før forslaget.

# 13 Dine venner og familie virker også underlig. Sannheten er, med mindre du holder ditt personlige liv veldig privat fra dem, vil dine venner og familie vite om forslaget før du gjør det. Derfor vil de virke rart rundt deg. De kan lage små hint eller bare vende seg til hverandre og le. Vær på utkikk etter dette skiltet!

# 14 Han begynner å diskutere feriemål. Dette gjøres vanligvis i den forstand at han planlegger en vanlig ferie for dere to. Men egentlig, han gir seg til bryllupsreisen. Han ønsker å få en ide om hvor mye reisen vil være og hvor du vil gå. Han kan til og med være på utkikk etter en ekte ferie hvor han kan foreslå. [Les: Hvordan gjøre bryllupsreise sex utrolige]

# 15 Han begynner å fortelle deg mer hvor mye han elsker deg. Hvis han begynner å bekjenne sin kjærlighet til deg og gjøre det veldig tydelig at han elsker deg mye, kan han bli klar til å foreslå. Han vil bare sørge for at du vet at han elsker deg. På den måten vil du se hans følelser for deg, og du vil gi ham det "ja!"

 [Les: 14 ubestridelige tegn han vil bruke for alltid med deg]

Så skal han foreslå eller ikke? Hvis han viser et antall av disse tegnene over, er svaret ganske enkelt - ja!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar