Er han en spiller eller en gentleman? 13 Rydde Giveaways

Kanskje å skille forskjellen mellom en jevn spiller og en ekte gentleman? Her er 13 måter å vite sikkert!

Han er sjarmerende. Han er eventyrlystne. Han vet de riktige tingene å si, og når skal de si det. Det er som om du har møtt den perfekte fyren, den som vil gjøre alle dine drømmer til virkelighet. Sikkert, han er også en gentleman, ikke sant? Faktisk kan han være det motsatte.

I motsetning til populær tro og takk til bildet som utføres av media, er en ekte gentleman ikke jevn og suave. Han har ikke alltid den perfekte kvisten for å sette deg rolig. Han kan noen ganger virke svak, men det er bare fordi han vil være ærlig med sine mangler. En spiller, derimot, er et fristende prospekt, fordi han bare vet hvordan man kopierer de sjarmerende tegnene du svømmer over på TV.

De virkelige forskjellene mellom en spiller og en gentleman

Så la oss si at du har blitt villedet for å tro at spillere faktisk er de herrene du har alltid ønsket å være med. La oss starte med en ren skifer og diskutere deres mange forskjeller.

# 1 En herre vil holde døren for deg. Det kan høres enkelt, men det er sant. En gentleman har manerer og vil ikke glemme å bruke dem i passende tider. Når en nydelig ung dame som deg selv går gjennom en døråpning, er han rask til å få døren til deg.

# 2 En gentleman vinner ikke til deg. Dette betyr at han ikke vil ringe deg en tisse eller noen andre nedsettende vilkår. Han vil se deg som en lik og vil behandle deg med respekt, selv når du argumenterer med ham.

# 3 En spiller kan ved et uhell kalle deg feil navn. Hvis navnet ditt heter Charlene, og han uhell kaller deg Sarah, er det en god sjanse for at det er en jente som heter Sarah et sted som er opptatt av hans oppmerksomhet. Ikke ta disse Freudian-glidene lett! [Les: 10 gutter du burde ikke være om du vil ha ekte kjærlighet]

# 4 En spiller kan være veldig motbydelig. Å være en spiller og å være ubehagelig, går ofte hånd og hånd. Så hvis mannen din er interessert i å være for høyt og bryr seg mye oppmerksomhet til seg selv, kan han faktisk også prøve å få oppmerksomheten til andre kvinner.

# 5 En gentleman vil få deg til å føle deg komfortabel. En gentleman vil ikke gi kommentarer som vil få deg til å føle seg usikker, eller snakke om ting han mener vil skremme deg. Hvis han har noe kritikk av noe du har gjort, vil han si det på en konstruktiv måte. En spiller, derimot, vil mest sannsynlig kaste moro på dine usikkerheter.

# 6 En spiller vil flirte og nekte. Hvis du har vært en dame og du ser at han er litt for vennlig med en annen kvinne, kan du føle trang til å konfrontere ham. En spiller vil imidlertid vanligvis pusse den av og få det til å se ut som om du bare er paranoid.

# 7 En gentleman vil betale for din drikke uten å be om noe i retur. Å betale for drikke er enda et tegn på god oppførsel og interesse for deg. Menn jobber hardt for pengene sine, og de vil ikke bruke det på bare noen.

En spiller kan få deg til å føle at du skylder ham minst ditt nummer eller et kyss for den drikken, men en gentleman vil være galant nok til å kjøpe deg en drink uten å presse deg til å gjøre noe for ham.

# 8 En spiller kan stirre på kroppen din uhensiktsmessig. Du vet at du har det utseende, og fyren du er med, vet dette også. Men den grunnleggende forskjellen mellom en gentleman og en spiller er hvordan de viser sin takknemlighet.

Spilleren vil mest sannsynlig stirre. En gentleman vil trolig høflig spørre om du trenger å justere kjole, hvis det er vanskelig å bli avslørende. Ellers kan en gentleman bare gjøre sitt beste for ikke å se på deg på en måte som kan gjøre deg ubehagelig. [Les: 10 typer kryp du burde ikke være dating]

# 9 En spiller kan ikke ringe deg tilbake hvis du kobler deg til ham. En fullstendig mangel på kommunikasjon etter en oppkobling kan definitivt bety at han bare ønsket en ting fra deg. Du har kanskje likte ham og ønsket å fortsette, men han kan ha fått det han ville og har allerede flyttet til neste jente. [Les: 11 tegn på at du ikke kan stole på fyren du drar]

# 10 En gentleman tar deg på faktiske datoer. Hvis en spiller vil se deg, kan han bare foreslå deg med en sen natttekst under påskuddet av â € œhanging out på hans pute.â € Â Men hvis en gentleman vil se deg, vil han mest sannsynlig forsøke å planlegge en dato på et passende tidspunkt.

# 11 En gentleman vil kjøpe deg små gaver. Det er ikke mengden penger som betyr noe, men det faktum at han var gjennomtenksom nok til å få deg noe du kanskje vil. Det kan være alt fra blomster til litt sjokolade eller medisin når du føler deg syk.

En spiller, derimot, vil sannsynligvis ikke få deg noe, med mindre han er sikker på at han får noe i retur. En annen grunn til at en spiller vil mest sannsynlig ikke kjøpe gaver, er å hindre at hans andre prospekter ser ut at han setter deg i vei.

# 12 En gentleman vil høre på deg og snakke om dine problemer. Han lytter fordi han bryr seg om hva som skjer i livet ditt, i motsetning til en spiller, hvis eneste interesse er hva han kan få fra deg. En spiller kan noen ganger falle i stand til å lytte, men bare en gentleman kan ta opp dine tidligere samtaler uten at du må spørre ham.

# 13 En spiller vil ikke bli for følelsesmessig knyttet til deg. En spiller vil ønske å holde ting lys, og ikke bli for dypt. Han ser sannsynligvis deg som en av mange jenter som han er interessert i, og vil heller ikke bli for knyttet til deg.

Hvis han gjør det, kan det bety at han mister sjansene sine med de andre jentene. Spillere handler mer om å ha mange opplevelser med forskjellige jenter, i motsetning til gode erfaringer med en jente. Så han kommer sannsynligvis ikke til å bruke for mye tid til å henge med deg eller ha dype samtaler. [Les: 5 gaver av en følelsesmessig utilgjengelig mann]

Selv om gutta som er spillere kan være tiltalende først, på grunn av sin sjarm og deres intriger, er de bare i det for de gode tider. Når du vil ha noe mer fra ham, kan han plutselig forsvinne og hekte seg med noen som ikke forventer så mye som deg.

En gentleman, derimot, er ikke bare i det for å bli liggende eller ha det bra. Han vil ha noe mer enn en og annen oppkobling, og han vil bryr seg nok om deg å behandle deg som en dame, og ikke bare et alternativ for natten.

[Les: 11 flere måter å få øye på en sann gentleman]

Selv om det tar erfaring med å filtrere ut spillerne fra herrene, kan denne veiledningen bidra til å gjøre tingene enklere for deg. Når du blir kjent med en fyr og du ser tegnene på å være en spiller, ta det som din kø for å sparke ham til fortauet!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar