Er Barleycup bra for deg?

Er Barleycup bra for deg? - øVELSER 2023
Er Barleycup bra for deg? - øVELSER 2023
Anonim

Barleycup er kun laget av sunn stekt bygg, rug og cikorie, og er en rekke øyeblikkelige varme drikker som er frie fra koffein og kunstige tilsetningsstoffer. I tillegg er Barleycup-drikker også glutenfrie og sertifisert av Celiac UK. Full av smak og mye mer, Barleycup er det naturlige alternativet til te og kaffe.

På bare 10kcals en kopp og uten tilsatt sukker smaker Barleycup så bra alene, med melk eller med et meierifritt alternativ. Bare legg varmt vann, rør, lene deg tilbake, slapp av og nyt den milde fristende aromaen av Barleycup!

Enten du prøver å kutte ned på mengden koffein du drikker; teller kaloriene eller du bare liker å spise og drikke sunt, er Barleycup et godt valg, som en del av et sunt balansert kosthold.

Det er fire gode smaksprøver av Barleycup å velge mellom:

  1. Barleycup Powder - det bestselgende originale medlemmet av Barleycup familien!
  2. Barleycup Granules - samme gode smak som Barleycup Powder, men i granulert form
  3. Barleycup Organic - laget av de fineste sertifiserte økologiske ristede korn og sitronrødder
  4. Ny Barleycup med løvetann - en forfriskende lav kalori drikk laget med stekt bygg, rug, cikoria rødder og ren løvetann essens.

Barleycup Powder and Barleycup Granules er tilgjengelig i 200g krukker fra Holland & Barrett.

Barleycup drinker er tilgjengelig på uavhengige helsekostbutikker landsomfattende og online, inkludert Amazon, Naturally Good Food og Eco Green Store.

For å finne ut mer, besøk barleycup.co.uk

Denne artikkelen ble først oppført i Women's Fitness

Populært emne