Er en barnepike det beste barnepasset for babyen din?

Innholdsfortegnelse:

Er en barnepike det beste barnepasset for babyen din? - HANDLE-OG-ANMELDELSER 2023
Er en barnepike det beste barnepasset for babyen din? - HANDLE-OG-ANMELDELSER 2023
Anonim

Hvis barnet ditt er lykkeligest hjemme og har rolig lek, eller hvis du jobber lenge eller uregelmessig, og føler deg i kontroll, så er en barnepike det beste alternativet for deg - og dette alternativet er ikke så dyrt som du kanskje tror.

Nannies er ansatt til å jobbe i ditt hjem, under din retning. Så, du kan være i stor grad ansvarlig for rammen og detaljene i ditt barns dag.

Nannies kan ha varierende nivåer av kvalifikasjoner, lever i eller leve ut og være full- eller deltid. Mange familier velger nå en barnepike-andel med en annen familie, slik at barna deres nyter godt av sosial samhandling, og kostnadene reduseres kraftig.

Den største tegningen av dette fleksible alternativet er at du kan få det til å fungere på dine egne betingelser.

Men når du utarbeider en plan, vurder hvor mye hjemme og privatliv du er villig til å dele - det forventes vanligvis at en barnepike vil spise med familien, for eksempel.

Det er også viktig å fastslå hva du anser "barnehageoppgaver" og bruk dette som en stillingsbeskrivelse. Så, en barnepike kan forventes å forberede all mat i løpet av sine plikter, å handle for barnets mat (men ikke den viktigste familiebutikken) og vaske og stryke klærne så vel som omsorg for ham.

Uansett om barnepiken bor inn eller ut, vil du være ansvarlig for hennes skatte- og trygdeavgift, som du må betale på toppen av hennes lønn.

Tallene du vil se annonsert for en barnepike lønn er den ukentlige beløpet hun vil få, så legg disse ekstrakostnadene i beregningene dine - for eksempel vil en barnepike som tjener 400 kroner i uken, koste deg £ 546 i uken med skatt og nasjonal forsikring bidrag.

Det kan hende du finner det lettere å ansette en regnskapsfører for å kjøre barnepens lønn i stedet for å gjøre dette selv.

Selv om det ikke er viktig at en kontrakt utarbeides skriftlig, er en skriftlig avtale den beste måten å unngå misforståelser på. Hvis du kjenner din barnepike fra et byrå, vil det ha et utkast til kontrakt du kan bruke.

Og fordi en barnepike vil jobbe i ditt hjem, må du forsikre deg om at hjemmeforsikringen din dekker arbeidsgiver- og ansvarsforsikring.

Hvor mye koster en barnepike?

Gjennomsnittlig lønn for en barnepike i 2014-2015 var 8 pund per time. I 25 timer i uken vil dette være £ 200.

Hvordan finne en flott barnepike

  • Er hun registrert?
  • Er hennes kvalifikasjoner oppdatert?
  • Hva likte hun mest og minst på barnepasset eller i hennes tidligere nannende rolle?
  • Hva synes hun er en passende rutine for barnets alder?
  • Hvordan ville hun mate, stimulere og underholde barnet ditt?
  • Har hun medisinsk trening?
  • Be om tre referanser fra tidligere innlegg eller hennes barnepass.

For å finne en barnepike, bruk et hjemlig byrå som tinies.com, annonsere i ditt lokale papir eller nærmer deg en lokal høyskole som tilbyr barnepass. For å finne en nannyshare i ditt område, besøk nannyshare.co.uk

Populært emne