Er en jente med en kjæreste flørt med deg?

Innholdsfortegnelse:

Er en jente med en kjæreste flørt med deg?
Er en jente med en kjæreste flørt med deg?
Anonim

Får du blandede signaler fra en jente som har en kjæreste? Bruk disse tipsene for å finne ut om hun virkelig liker deg eller bare flirter med deg for moro skyld.

Kjærlighetstriangler er kompliserte saker.

Og det blir verre når en jente gir deg oppmerksomhet, og du skjønner senere at hun allerede har en kjæreste!

Så hva gjør du?

Fortsetter du å forfølge henne?

Eller går du tilbake?

Leider hun deg virkelig?

For det første kan du ikke alltid klandre jenta og antar at hun leder deg og leker med deg.

Det er lett å feilfortolke en jentas søte og vennlige natur og antar at hun slår på deg når hun bare prøver å være vennlig!

[Les: 10 måter å lese blandede signaler fra en jente på og slå den til din tjeneste]

Men igjen, det er tider når en jente er tydelig leker med deg bare for moro skyld.

Ser denne jenta med en kjæreste virkelig deg?

Det er ufarlig casual flørting, og så er det sizzling seksuell tiltrekning.

Misforstår du skiltene i dette tilfellet?

Før du går og peker fingrene på denne jenta og kaller henne en cocktease, må du sørge for at du ikke gjør store forutsetninger her. [Les: 15 åpenbare flørte tegn mellom en fyr og en jente]

Hvis hun plutselig flirter med deg, blir berørlig feely og forteller deg at hun vil gå ut med deg, og endelig introduserer deg til kjæresten sin, og så begynner han å flirte igjen når han ikke er rundt, det er et ganske stort tegn hun er opptatt av noe slemt!

Og hvis hun ikke gjør det, vel, må du ta det sakte og lese sinnet bedre.

11 tegner en jente med en kjæreste liker deg

Hvordan kan du vite om denne jenta med kjæresten virkelig liker deg? Vel, her er noen tegn som kan peke deg i riktig retning.

# 1 Hun er veldig spent på å se deg. Hun bølger seg bredt og griner mye når hun ser deg over gangen. Og du er ikke engang hennes gode venn!

# 2 Late night chatter. Hun ringer deg opp sent på kvelden og snakker for alltid. Hun blir intim eller flørtende mens du snakker i telefon eller mens du sms'er. [Les: 15 måter å tekst flørt med en jente og få henne til å ønske deg]

# 3 Hun dater deg. Hun spør deg ut, eller forteller deg å ta henne ut en gang. Hun elsker å henge med deg når ingen er rundt.

# 4 Hun ønsker din oppmerksomhet. Hun stirrer på deg diskret fra hjørnet av øynene hennes, selv når kjæresten hennes er rundt. Noen ganger gir hun deg et blunk eller smiler på deg diskret, bare for å få oppmerksomheten din.

# 5 Kjæresten hennes. Hennes fyr kjenner deg ikke godt, og han har ingen anelse om at dere begge er så vennlige og nært.

# 6 Hun whines. Hun tipper om kjæresten sin til deg, spesielt mens du snakker sent om kvelden. Noen ganger kan hun til og med sammenligne kjæresten sin med deg og si at du er en mye bedre fyr!

# 7 Hun er festet til deg. Hun er veldig knyttet til deg følelsesmessig. Hun trenger deg og du er hennes støttesystem. [Les: 18 tegn begge dere har en følelsesmessig affære]

# 8 Hun savner deg. Hun forteller deg at hun savner deg når dere begge ikke har vært i kontakt med hverandre en stund.

# 9 Hun flirter med deg. Hun flirter med deg, og noen ganger blir hun fysisk.

# 10 Du får henne til å stirre på deg. Du er opptatt med å gjøre noe, og du ser opp og ser henne stirre på deg med et stort grin på ansiktet hennes.

# 11 Hun har en splittet personlighet. Hun er veldig berørt feely og flirty rundt deg når ingen er rundt. Men når hun er med kjæresten sin, er hun mer reservert og sjenert og snakker ikke mye. [Les: Hva du trenger å gjøre når en venns kjæreste begynner å gi deg henne oppmerksomhet]

6 grunner til at en jente kan flirte med deg selv om hun har en fyr

Jenter og gutter er ganske like når det kommer til attraksjon. Og begge kjønnene liker oppmerksomhet. Men mens en fyr med en kjæreste prøver å woo en jente, gjør han det fordi han ønsker å vinne henne fancy eller han er seksuelt tiltrukket av henne.

Men en jente med kjæreste kan ha mange andre grunner for å få oppmerksomheten din. Her er 6 store grunner til at en jente som daterer en fyr, kanskje vil fange fancy.

# 1 Bare for moro skyld! Hun liker din oppmerksomhet. Periode. Hun vil ha din oppmerksomhet og hun vil at du liker henne fordi hun liker det.

# 2 Hun er varme ting. En jente med en kjæreste vil kanskje bare ha din oppmerksomhet for å overbevise seg om at hun fortsatt er sexy og alt det, og varmt nok til å vinne din oppmerksomhet. Hun vil ha et ego boost, og hun bruker deg til å få det! [Les: Bruker hun bare deg? - 10 tegn for å passe på!]

# 3 Hun er ulykkelig. Kjæresten hennes kan ikke gi henne nok oppmerksomhet, eller han kan være en dårlig kjæreste som ikke behandler henne riktig. Hun er ulykkelig, og å være med deg gjør henne lykkelig.

# 4 Hun vil ha mer. Noen jenter er bare irriterende og smerte i baksiden. De kan ha et perfekt forhold til sin egen kjæreste, men de vil fortsatt ha mer. Kanskje er kjæresten sin oppmerksomhet ikke nok for henne. Og nå vil hun også din.

# 5 Hun er virkelig tiltrukket av deg. Jenta du liker kan virkelig like deg, og hun kan også elske din oppmerksomhet også. Men hun er dating en fyr, og hun vil ikke miste ham fordi hun tror han er en fin fyr også. Hun har en forelskelse på deg, og hun har ikke tenkt på å gjøre noe med det.

# 6 Moral dilemma. Noen ganger kan du komme over dette scenariet der jenta med en kjæreste virkelig liker deg og ønsker å date deg. Hun kan være ulykkelig i sitt eget forhold, og hun kan virkelig tro at hun ville være lykkeligere i armene dine. Men hun er så snill å bryte med sin egen fyr, fordi hun ikke ønsker å bryte sitt hjerte. [Les: 9 rette skritt for å vinne en jentes hjerte og imponere henne uten problemer!]

Vil hun bryte opp med sin fyr for deg?

Hvis du vil ha det rett fra hestens munn, vil nesten alltid, med mindre du spiller det sakte og enkelt, denne kjæresten ikke forlate kjæresten sin for deg. Hun vil bruke deg, bli høy, innse at hun fortsatt liker sin egen kjæreste, og hun vil forlate deg i smuss.

Uten å være for dømmende her, kan jeg si at noen jenter er ganske svake nå og da. Hvis kjæresten hennes ikke gir henne oppmerksomhet, og en annen fyr kommer sammen og gir henne sin oppmerksomhet, vil hun falle for ham eller begynne å smake på ham. Og hun kan til og med lede den nye fyren på, til hun skjønner at hun faktisk faller for ham. Og så kommer hun straks tilbake og gir den nye fyren en kald skulder! [Les: Grunnen til at jentene er så ufattelige forelsket]

Skal du konfrontere henne eller spør henne ut?

Hvis du finner deg selv forelsket i en jente som daterer en annen fyr allerede, ikke bare spør henne om å velge mellom deg og hennes egen kjæreste. Du ville bare ende opp med å miste henne i et blunk.

En jente kan flørt med en annen fyr eller til og med oppføre seg som om hun faller hodet over hælene forelsket i ham, men hvis mannen noensinne spør henne ut eller spør henne om å anerkjenne flørting, kan jenta komme seg bort igjen umiddelbart! * med mindre hun vurderer å forlate kjæresten sin * [Les: Hvordan lage en jente faller for deg uten å spørre henne]

Noen jenter kan være egoistiske og utilsiktet bety også. Hun vet at en fyr faller for henne, og hun har en kjæreste allerede. Og likevel, hun ville ikke bry seg, hun liker fyrens oppmerksomhet og prøver egentlig ikke å komme seg bort eller hindre ham i å falle for henne. I stedet ville hun bare frelse i hennes uvitenhet!

Og selv om du konfronterer henne eller ber henne om å forlate kjæresten sin, kan hun bare gå ut av livet ditt og ikke bryr seg om deg. Og du ville være den eneste igjen med et knust hjerte.

Hvis du vil spille det trygt, når en jente med kjæreste begynner å flirte med deg eller forteller deg at hun liker deg, bare flørt med henne, ta det rolig og unngå å bli forelsket i henne. Hun bruker deg, så du bruker henne tilbake! * vel, i hvert fall til du er sikker på at hun elsker deg og er villig til å forlate fyren for deg * [Les: Hvordan få en jente våt og kåt bare ved å sitte ved siden av henne]

Hva skal du gjøre når en jente med kjæreste begynner å like deg?

Det viktigste tipset du må huske på når du faller for en jente med en kjæreste, er å unngå å bli festet til henne.

Hvis du er singel og bare ser etter en fin tid, kan du flørt tilbake og oppmuntre henne. Hun kan til og med ha en affære med deg mens hun fjerner forvirringene i hodet. [Les: 10 måter å flørt med en jente og øke seksuell spenning]

Men hvis du ser etter et seriøst forhold, er du borte fra henne fordi det er større sjanse for at du blir skadet. Vær alltid på vakt og vær forsiktig når du arbeider med en jente som allerede er tatt. Og fall ikke for henne med mindre hun forlater hennes fyr.

Du må huske på at mange flotte jenter har en fantastisk måte å mystisk forsvinne fra ditt syn når kjæresten din begynner å gi dem oppmerksomhet igjen!

Skal du stjele en jente med en kjæreste?

En jente kan forlate en fyr hvis hun er i et ulykkelig forhold med ham. Og det er helt akseptabelt. Hvis du blir tiltrukket av en jente i denne situasjonen, være hennes ridder i skinnende rustning og woo henne. Det kan til og med bli en vakker romantikk. [Les: 18 tåpelige måter å få en jente forelsket i deg]

Du kan prøve å stjele en jente fra kjæresten hennes hvis du virkelig tror at hun er en fin jente som ikke bruker deg til en ego boost. Tross alt setter vi alle sammen fast i forhold som er mindre enn tilfredsstillende. [Les: Den subtile kunsten å lykkes med å stjele en jente fra kjæresten sin]

Men på den annen side er det noen få jenter som er helt fornøyd med kjærester, og de ønsker fortsatt oppmerksomhet fra andre gutter. Og det er den slags jenta du trenger å holde seg borte fra. Du kan woo denne typen jente i flere måneder, og ut av det blå kan hun bare begynne å gi henne oppmerksomhet til en annen fyr og ignorere deg.

Så hvis denne oppmerksomhetssøkende kyllingen er en helt glad jente i et lykkelig forhold som bare bruker deg, svelg din moralske samvittighet og bruk ryggen hennes. Eller gå bort!

[Les: 25 virkelige grunner til at jentene svindler så lett!]

Hvis en jente med en kjæreste liker deg eller begynner å flirte med deg, ikke gi henne all oppmerksomhet og bli gal forelsket i henne. Vekt alternativene dine, deko den slags jenta hun er, og gjør det riktige, selv om det bare betyr å bruke henne i retur!

Populært emne