Er et barnehage rett til barnet ditt?

Innholdsfortegnelse:

Er et barnehage rett til barnet ditt? - HANDLE-OG-ANMELDELSER 2023
Er et barnehage rett til barnet ditt? - HANDLE-OG-ANMELDELSER 2023
Anonim

Fra innvirkningen på økonomien din til praktiske innsidertips, finn ut om et barnehage er det beste barnepasset for familien din.

Håndverk. Musikk. Lytte til Gruffalo blir lest høyt. Barnehage tilbyr barn eller småbarn en rekke aktiviteter, inkludert muligheten til å spille gratis samt lur og mat. I tillegg er det en flott mulighet for ham å være rundt andre barn. Så når det gjelder å velge barnepass, kan et barnehage være det beste alternativet for deg og din baby?

Hva skal en barnehage tilby?

Et barnehage kan ta vare på barn fra fødselen og bør lære barn i grupper etter alder. Mange er åpne fra 07:00 til 19:00, så bra for arbeidstiden. Det vil være ett medarbeider til hver tredje barn mens barnet ditt er under to og en til fire barn når han er mellom to og tre, så han får nok oppmerksomhet.

Hvorfor det virker

Det gir barnets førskole livsstil struktur. Et barnehage bør følge Early Years Foundation Stage, forberede barnet ditt på skolen. «Ditt barn skal gjøre aktiviteter som lærer sine ulike ferdigheter, for eksempel maleri, dans, sang og matlaging,» sier Georgina Walsh, en psykolog som trener foreldrene på å finne barnepass. 'Å leke med andre babyer vil hjelpe med hennes selvtillit og sosiale ferdigheter.'

Har du råd til det?

En heltids barnehage er vanligvis £ 177 per uke for et barn under to. Men i London kan prisene være så mye som £ 70 per dag.

Se opp for Ofsted-vurderinger.

Ofsted (Office for Standards in Education, Barneservice og Ferdigheter) vil se på hvordan barnehagen forvaltes, hvor godt barna er tilveiebragt og hvilken innvirkning dette har på utviklingen. - Hvis en barnehage ikke har høy karakter, er det verdt å spørre hvorfor, sier Georgina. "Det kan skyldes noe som ikke bekymrer deg, for eksempel uorganisering med papirarbeid." Finn inspeksjonsrapporter for dine lokale barnehager på Ofsted.

Personale spørsmål

Når du møter barnehagepersonalet, spør om deres personalomsetning. «Dette kan ofte være høy i barnehager med unge ansatte på lave lønninger og er ikke bra for barn som kan bli knyttet til en barnehage sykepleier som deretter forlater, sier Vicki Scott, en barnehage sykepleier, jordmor og baby tillit coach.

Vil du ha spillerom?

Du må også regne ut hvor strenge barnehagen vil være - med deg. Finn ut hva slags sykdomspolitikk barnehagen har. Noen vil ikke akseptere barnet ditt hvis hun har feber, diaré, konjunktivitt eller impetigo, for eksempel, sier Georgina. Andre kan ringe deg på jobb hvis barnet ditt har en temperatur. "For arbeidende mødre er sykdom en av de største ulempene med å bruke barnehage," sier Vicki. Hvis barnet ditt er uvel, kan hun ikke gå inn, og muligens kan du heller ikke.

Populært emne