Vi presenterer #Team Sony

Vi presenterer #Team Sony - øVELSER 2023
Vi presenterer #Team Sony - øVELSER 2023
Anonim

Å ta på ditt første tøffe mudder kan være en skremmende oppgave, uansett hvor passform du er. I tillegg til å dekke 19 mudderplettede kilometer til fots, må du komme over, under, rundt og gjennom noen av de mest fysiske, utfordrende og nervepirrende hindringene noensinne oppfunnet. Men hvis det er en ting som setter Tøft Mudder bortsett fra hver andre hindringskurs, er det den overordnede atmosfæren til kameratskapet som gjennomsyrer det fra start til slutt, noe som gjør det til en unik morsom opplevelse.

Med denne følelsen av lagånd, er det en gruppe entusiastiske Tough Mudder-nybegynnere, inkludert kjendiser og journalister, bandet sammen - assistert av Sony - for å hjelpe til med å forberede seg og til slutt erobre deres første gang i løpet av hindringer. Når de var fullt utstyrt med et utvalg av Sony SmartWear, inkludert Xperia ™ Z3-smarttelefonen, SmartWatch 3 og SmartBand Talk - som alle vil hjelpe dem å spore opplæringen og forbedre ytelsen deres - #TeamSony ble offisielt født.

Les videre for å møte teamet og finn ut hvordan Sonys SmartWear har hjulpet lagets Tough Mudder forberedelser.

Joel Snape

Alder: 36

Yrke: Fungerende redaktør, Menns Fitness magazine

Normal trening: Brasiliansk jiu jitsu

'Jeg har gått på treningssko over hele London for å forberede seg på Tøff Mudder, kombinere musikkspilleren og GPS-systemet på min Xperia Z3 + fra Sony for å få veibeskrivelser rett inn i ørene mine mens jeg lytter til Girl Talks Coachella-sett, sier Snape.

Vanessa White

Alder: 25

Yrke: Sanger / låtskriver

Normal trening: Intervalltrening

Synkroniseringen av Xperia Z3 og SmartBand Talk via Sonys Lifelog-app har gitt meg mulighet til å spore kjøringen min ved å måle hvor mange trinn jeg har tatt, mens jeg også forteller meg hvor mange kalorier jeg har brent - det er alltid godt å vite, sier Hvit.

Rick Edwards

Alder: 36

Yrke: Broadcaster og forfatter

Normal trening: Fem-en-side fotball

'Jeg har brukt min SmartWatch 3 og Xperia Z3 til å overvåke min løpende fremgang, ved hjelp av en app som heter RunKeeper, sier Edwards. 'Det måler min miles splits, tid avstand og høyde, som er all viktig informasjon for å måle fremdriften min.'

Amanda Khouv

Alder: 28

Yrke: Fitness editor, Women's Fitness magazine

Normal trening: Muay Thai kickboxing

'Rekruttering av SmartBand Talk fra Sony som min personlige trener har bidratt til at jeg leder en mye mer aktiv livsstil utenfor treningsstudioet,' sier Khouv. 'Det synkroniseres med min Xperia Z3 via Sonys Lifelog-app for å måle mine skritt tatt og kalorier brent, som virkelig legger til.'

Her er bare noen av måtene som Sonys SmartWear forbedrer # TeamSony's Tough Mudder-trening

Xperia ™ Z3 + er Sonys splitter nye flaggskips smarttelefon og gir den perfekte treningscompaniet - det har opptil to dager batterilevetid, så det vil se deg gjennom mange treningsøkter, og det har også enestående vanntett design ** så det er ikke noe problem hvis det begynner å kaste det ned midtveis. Det er også slankere og lettere enn Xperia Z3 - pluss det har et forbedret vidvinkelkamera, noe som gjør det lettere å passe hele laget inn for din selvkonkurranse.

Når det er sagt, med SmartWatch 3 kan du ha friheten til å forlate telefonen din hvis det er det du vil gjøre. SmartWatch 3s frittstående funksjonalitet betyr at du fortsatt har alle funksjonene du trenger rett på håndleddet ditt. Det kan spille musikken din, hjelp kartene dine og spor alle detaljer i treningen din. Apper utviklet spesielt for det, slik at en iFit lar deg se sanntidsstatistikk når du lager dem.
Når det er sagt, med SmartWatch 3 kan du ha friheten til å forlate telefonen din hvis det er det du vil gjøre. SmartWatch 3s frittstående funksjonalitet betyr at du fortsatt har alle funksjonene du trenger rett på håndleddet ditt. Det kan spille musikken din, hjelp kartene dine og spor alle detaljer i treningen din. Apper utviklet spesielt for det, slik at en iFit lar deg se sanntidsstatistikk når du lager dem.

SmartBand Talk er i mellomtiden utstyrt med et innebygd akselerometer og en høydemåler for å spore hvor langt du har kjørt, samtidig som du måler trinnene du tar og kalorier du brenner for å gi deg et bredere bilde av aktivitetsnivået ditt gjennom hele dag.

Holding SmartWear sammen er Sony's Lifelog app, et knutepunkt for å registrere alle dine aktiviteter for å analysere, sammenligne med venner - eller i # TeamSony s tilfelle, lagkamerater - og planlegge fremtidige økter. Det er ikke noe bedre for å hjelpe deg med å holde deg til en treningsplan enn å se fremgangen tydelig merket ut foran deg. Ikke bare kan Sony SmartWear hjelpe deg med å forberede deg på Tøff Mudder og dets hindringer, det kan også være et verktøy for å utvikle en bedre og sunnere deg.

Du kan hente den nye Xperia ™ Z3 + på Carphone Warehouse nå

* Bruksbetingelser gjelder. Mer informasjon

** Vanntett til en dybde på 1,5m i 30 minutter. Ingen sjøvann eller saltvannsbassenger. Misbruk og feil bruk vil ugyldiggjøre garantien. Mer informasjon

Populært emne