Vi presenterer våre 6 favoritt mum-snarveier

Den praktiske foreldre triks og timesavers å legge til din mum ferdigheter

Du leser alle foreldringsbøkene, men det er bare noen triks du ikke vet før du er i mumsonen. De snarveiene som sparer deg tid, stress og den slags frazzled utseende som forlater mannen i Costa, lurer på om han virkelig bør server deg espressoen.Og vi har alle våre egne repertoar. Fra å holde din pjokk underholdt for å håndtere hans nysgjerrighet, velkommen til våre snarvei favoritter.

1. Gå alle MI5 med grønnsaker

Ja, du kan forklare hvordan disse erter og spinat vil hjelpe ham å bli stor og sterk. Seinere. Akkurat nå kan du være litt sneaky og gjemme dem i rør av penne. Hei, kjedelig mamma.

2. Svar på livets største spørsmål

Hva skjer med solen når månen er ute? Hvorfor er sjøblått, men vann er det ikke? Hvorfor har pappa hår, men den mannen gjør det ikke? Nysgjerrige småbarn = Ønsker at du har fått mer oppmerksomhet på skolen. Du tok tak i den siste musikken til din lille person, så prøv "Du vet hva, pappa vet alt om det" når du er presset for tid (les: ikke aner). Tross alt var han involvert i hele denne babyen som gjorde ting også.

3. Lag din egen lekeplass

Jo, parken er strålende - men en putehopp i loungen nå og da når du er litt utmattet, får du ikke foreldre ikke grata. Om noe, er det et tegn på ditt kreative geni.

4. Vær innpakningspapir kunnskapsrik

Du vet det nydelige innpakningspapiret fra Oliver Bonas? Med matt finish ... en preget design? Det er ikke den som skal kjøpe for noen presenterer deg noen gang gi din pjokk.Han setter pris på din elegante smak, men forteller deg hva han elsker. Bobleplast. Innpakningspapir og nytt leketøy (aka 15 minutter pusteplass for deg) i en masse popping glede.

5. Få din pjokk involvert

Å gi barnet ditt en mini-kost og inkludere ham i lørdagens utseende på innsiden, gjør deg ikke mama-ekvivalenten til Miss Hannigan i Annie. Faktisk elsker småbarn og lærer gjennom imitasjon, slik at du kopierer kan du bidra til å øke tilliten og utviklingen.

6. Bli en bag-packing pro

Din veske kan ha aldri avviket fra nøkler, telefon, vesker og ekstra hairgrips før du har en baby - men sjansen er at det ser litt mer variasjon (og mystiske flekker) nå. Spar deg en morgensmelting ved å pakke uansett foreldreutstyr du trenger neste dag før du går og legger deg. Stol på oss, det vil spare deg tid.Vi ønsker å høre dine snarveier! Gi oss beskjed på kommentarbrettet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar