Intimitet i ekteskapet: 12 grunner Det er nøkkelen til å lage kjærlighet sist

Innholdsfortegnelse:

Intimitet i ekteskapet: 12 grunner Det er nøkkelen til å lage kjærlighet sist - LOVE-SOFAEN 2023
Intimitet i ekteskapet: 12 grunner Det er nøkkelen til å lage kjærlighet sist - LOVE-SOFAEN 2023
Anonim

Du må ha intimitet i ekteskap for å gjøre forholdet lykkelig og sunt. Derfor må du alltid jobbe med det.

Det er hundrevis av tips for å lage ekteskap fra personer som har gjort det til å fungere, og også fra de som ønsker de kunne ha. Men det eneste du hører igjen og igjen er at intimitet i ekteskap er avgjørende. Og det er ikke bare seksuell intimitet, heller.

Å være nær følelsesmessig er enda viktigere enn å ha et sunt sexliv. Du må binde og opprettholde en nær forbindelse gjennom hele ekteskapet ditt. Hvis du ikke gjør det, vil det være veldig vanskelig å få din kjærlighet til å vare gjennom alle de vanskeligheter som ekteskapet bringer.

Mange tror et ekteskap vil bare fungere på egen hånd

Fordi du er gift. Du har allerede proklamert din kjærlighet, og du føler at det ikke er noe mer å gjøre. Men det er bare ikke hvordan kjærligheten fungerer. Du må jobbe aktivt mot et sunt forhold hele tiden.

Det krever mye arbeid og krefter for å få et ekteskap sist. De som blir gift og tenker sin kjærlighet kan vare basert på hvor mye de bryr seg om å gå inn i ekteskapet, vil finne seg veldig skuffet. Et forhold kan bare vare hvis begge menneskene satser på å opprettholde intimiteten. [Les: 10 latterlige myter folk tror på ekteskap]

Hvorfor intimitet i ekteskap er avgjørende for et lykkelig, langvarig forhold

Hvis du tror et forhold kan overleve uten intimitet, har du feil. Derfor må du være klar over hvor nær deg og din ektefelle er, både følelsesmessig og fysisk.

# 1 Du vil bryr deg mer. Jeg vet at dette kan høres rart ut. Du giftet deg med din ektefelle. Du elsker dem. Selvfølgelig bryr du deg. Men når du vokser lenger og lenger fra hverandre, bryr du deg mindre om dem.

Jo nærmere du er til følelsesmessig, jo sterkere blir følelsene dine større. Og hvis du bryr deg mer, vil du legge mye mer innsats for å gjøre dem lykkelige. Denne innsatsen vil hjelpe din kjærlighet sist. [Les: 11 søte og intime måter å vise hvor mye du bryr deg om]

# 2 Du lærer mer om partneren din. Vi endrer alltid og vokser som mennesker. Så er din ektefelle. Hvis du slutter å kommunisere og snakke med hverandre, vil du ikke lære noe nytt om dem, og det vil holde deg på avstand.

Ved å ha en dyp emosjonell intimitet, vil du kontinuerlig lære mer om din ektefelle, og dette kan hjelpe deg med å holde deg nære. Jo mer du vet, jo mer forelsket i dem, fortsetter du å falle.

# 3 Du vil være mer oppmerksom på følsomme problemer. Når du kommuniserer regelmessig med partneren din, vil du enkelt kunne fortelle når enkelte emner er litt sensitive for dem.

Mange mennesker som ikke snakker med sin betydelige andre nok eller ikke hører på dem, har problemer med å fornærme dem. De skjønner ikke at et bestemt emne vil sinne sin partner, og dette kan ofte føre til argumenter og kamp.

# 4 Kommunikasjon er mye lettere. Når du allerede er i nærheten, blir det mye lettere å snakke om dine problemer og usikkerhet og til og med dine ønsker. Du trenger ikke å bekymre deg for å føle deg vanskelig å ta opp ting som kan være litt følsomme. Og siden kommunikasjon er den viktigste delen av et forhold, hjelper dette din kjærlighet sist. [Les: 14 trinn for bedre kommunikasjon i et forhold]

# 5 Du føler deg tryggere. Dette har alt å gjøre med fysisk intimitet og et sunt sexliv. Sex er en stor del av et forhold. Hvis du ikke har sex med hverandre, vil du begge føle deg litt verre om deg selv. Slik opprettholder du et sunt nivå av fysisk intimitet, kan du føle deg tryggere og i retur, vil du unngå problemer forbundet med usikkerhet.

# 6 Du unngår større problemer. Når du er følelsesmessig intim med noen, forteller du dem alt. Det inkluderer ting som forstyrrer deg. Fordi du aktivt snakker med hverandre og jobber med å holde deg intim, unngår du problemer som kan oppstå når den intimiteten er borte. [Les: 25 tips for å unngå ekteskapsproblemer tidlig]

# 7 Din familie vil bli sunnere. Dette er åpenbart bare hvis du allerede har en familie eller vil ha en familie i fremtiden. Å ha en veldig sterk følelsesmessig bånd som et par kan virkelig hjelpe barna dine å lære om sunne relasjoner.

Dette er super viktig for forholdet ditt, fordi når familien er sunn og glad, har du mindre negative følelser. Når du er lykkeligere i livet, vil ditt forhold være lykkelig også.

Hvordan øke intimitet i ekteskapet

Hvis du føler at ekteskapet ditt sliter litt i intimitetsavdelingen, kan du endre det.

# 1 Still flere spørsmål. Partneren din er kanskje ikke den beste til å kommunisere, og hvis det er tilfelle, må du kanskje hjelpe dem. Bare spør flere spørsmål enn du er. Spør om dagen og hva de gjorde til lunsj. Spør hvordan de føler om noe du gjorde nylig.

Når du stiller spørsmål, begynner du å snakke mer. Å snakke er viktig for å vokse nærmere og øke intimiteten i ekteskapet. [Les: 50 spørsmål for å sjekke om noen er riktig for deg]

# 2 Start seks, selv om du ikke føler det enda. Vi er ikke alltid veldig kåt hver gang vi begynner å ha sex. Noen ganger trenger du bare å være gnisten som brenner brannen.Initier sex! Gå opp til ektefellen din og trekk dem inn i deg. Hviske noe frøkt i øret og få kjønnslivet tilbake på sporet.

# 3 Snakk om kontroversielle problemer. Hvis du virkelig vil binde seg, diskuter kontroversielle problemer som skjer i verden. Se hva de synes om dem. Dette kan hjelpe deg å bli mer forelsket i deres sinn og hvordan du ser ting. Du kan også binde dine liknende meninger og diskutere i større detalj ting du ikke alltid er enige om. [Les: 12 meningsfulle emner som ignorerer en intellektuell samtale]

# 4 Nyt din egen tid sammen. Dette kan være litt vanskeligere å gjøre når du har en travel familie, men det er viktig at du blir alene sammen. Og enda viktigere, at du er til stede og nyter den tiden.

Det er veldig enkelt å ønske å bruke tiden som et par og bare ta opp sosiale medier eller favoritt TV-showet ditt. Men du må virkelig fokusere på å engasjere seg med hverandre romantisk hvis du vil få den intimiteten tilbake. [Les: 13 veldig romantisk middag date ideer for to]

# 5 Søkebehandling. Noen ganger er det veldig vanskelig å se hva det virkelige problemet i forholdet ditt er. Å gå til forholdsrådgivning og å se profesjonell kan hjelpe mer enn du tror. Ikke vær redd for å innrømme at du trenger litt ekstra hjelp for å få ekteskapet på rett spor.

Hvis det er noe du to bare ikke kan jobbe gjennom, og du har prøvd alt selv, så er det på tide for en profesjonell å låne ut en hånd. Du går til legen hvis en sykdom ikke går bort, ikke sant? Dette er ikke annerledes.

[Les: 12 enkle måter å holde intimitet i live i et forhold]

Du kan ikke bare vite hvor viktig intimitet i ekteskapet er, og det kan koste deg forholdet mye. Sørg for at du opprettholder en dyp følelsesmessig og fysisk forbindelse med partneren din.

Populært emne