Intervju med Tina O'Brien: 'Å komme på sykehus var en komedie av feil'

Skuespilleren Tina O'Brien er vant til drama, og takket være hennes partner Adam var det nok av det i sitt andre arbeid ...

Såpenstjerne Tina O'Brien, 31, kommer til å gå tilbake til Coronation Street 16 år etter at hun først dukket opp som nyfødte tenåring Sarah Louise Platt.

Siden hun forlot showet i 2007, har hun dukket opp i hit dramaer Call The Midwife og Waterloo Road. Men rollen som har holdt henne travleste er som mor til Scarlett, seks og 3 måneder gamle Beau, sønnen hun hadde i oktober 2014 med sin partner, trenings trener Adam Crofts. Paret møttes i 2010 da Scarlett pratet til ham i en kaffebar. Som Tina forteller M & B, forandret Adam Beau's fødsel til en komedie ...

Var Adam nervøs for å bli en pappa?

Det er noe han virkelig ville ha, og noe han var klar for, selv om jeg ble gravid så fort etter at jeg tok avgjørelsen. Han brydde seg om han skulle være god til faderskap, og at han ville få panikk hvis han ikke intuitivt visste noe. Da jeg fortalte ham om sterilisering av flasker sa han: "Hvordan gjør jeg det?" Men han skjønte snart at ingen vet hvordan man gjør disse tingene før de har gjort dem en gang.

"Etter alle horrorhistoriene han hadde hørt fra venner, trodde han jeg ville være mye mer hormonal under graviditeten min"

Hvordan klarte han å holde seg under graviditeten din?

Han var fantastisk. Det var tider da jeg var litt irrasjonell og han var veldig rolig og hengiven, og ga meg en stor klem. Etter alle horrorhistoriene han hadde hørt fra venner, trodde han jeg ville være mye mer hormonal under graviditeten min. Men jeg visste hva jeg kunne forvente, så jeg var mye barn for meg selv enn da jeg var gravid med Scarlett.

Hva skjedde da du gikk inn i arbeidskraft?

Jeg visste at jeg skulle få et raskt arbeid da Scarlett kom raskt og andre jobber kan bli raskere, så min største bekymring var på vei til sykehuset til tiden. Jeg hadde hatt Braxton Hicks i noen dager, og jeg var 11 dager for sent. Jeg var ubehagelig og tung, etter å ha satt på tre steiner. Vannet mitt brøt med en liten sirkel rundt klokka 1.30.

Hvordan reagerte Adam?

Han var i en slik dum og panikk. Det var veldig morsomt. Vi måtte vente på at moren min kom for å ta vare på Scarlett og jeg hadde en sammentrekning som jeg gikk mot bilen. Adam hadde rushed av foran meg for å få bilen klar og han begynte å kjøre av. Jeg var som: "Hold på, jeg tror du har glemt noe!"

"Han kom og flyr på feil veikryss og tok meg til feil sted - det var absolutt ikke et sykehus!"

Gjorde hans reaksjon deg panikk?

Nei. Han er en veldig avslappet kjølt fyr, slik at han så i en slik tilstand holdt meg i tanke på ting. Det hjalp ikke at han ble tapt på vei til Wythenshawe sykehus. Han prøvde sitt beste for å komme dit så fort som mulig mens du holdt øye med meg. Han kom og flyr bort på feil veikryss og tok meg til feil sted - det var absolutt ikke et sykehus!

Ble han rolig når du kom på menigheten?

Nei, komedien fortsatte å komme! Han var så forvirret da vi kom dit, han rushed fremover til barselsavdelingen og glemte meg mens jeg hadde en stor sammentrekning. Da jeg fikk booket inn i et rom, ble det ikke noe bedre. Han fortsatte å banke ting over og slo seg inn i biter av utstyr. Jordemor måtte faktisk roe ham ned!

«Jeg antar ikke at du har to paracetemol, har du det? Jeg har en banging hodepine '

Var arbeidet selv fri for drama?

Jeg ville ha alt veldig lav nøkkel i fødselssenteret. Jeg hadde lysene holdt lave. Jeg ville ikke ha smertelindring fordi jeg ønsket å fokusere på hva kroppen min gikk gjennom. Det var et birthing basseng som jeg brukte. Jeg kan ikke anbefale det nok. Ansatte var strålende. Men jeg hadde bokstavelig talt bare født Beau når Adam vendte seg til jordemor og sa: "Jeg antar ikke at du har to paracetemol, har du det? Jeg har en knivhodet. "Jeg mener, du må tullere meg! Jeg kunne ikke slutte å le

Og hvordan har Beau vært siden du fikk ham hjem?

Han har blitt knust, han er veldig avslappet tilbake som Adam. Scarlett var ikke en god sovende de første månedene. Men ta på tre, Beau har vært bra. Han hadde noen uker med kolikk, men hvis jeg satte ham ned klokken 19.00 våkner han en gang for en feed klokken 1.30, og så en annen klokken 5.30, før han går opp klokka 7.30, så jeg kan virkelig ikke klage!

Hjelper Adam om natten?

Jeg begynte å amme, men nå kompletterer vi med formel slik at han kan hjelpe. Jeg tar ansvaret i løpet av uken, da Adam jobber lange timer. I helgene tar han over. Han er veldig god til å gjenkjenne når jeg er sliten og sender meg avsted for en hvile.

Hvordan får du mest ut av familien din sammen?

Vi elsker å gå på turer til den nærliggende innsjøen. Scarlett og Adam bygger branner og utforske mens jeg sitter med Beau i teltet vårt. Så mye som jeg elsker meg, er jeg lykkeligste å gjøre enkle ting med barna.

Har Adam gitt deg en treningsplan for å hjelpe med å miste babyens vekt?

Jeg er ikke i rush for å miste det. Det begynner å komme seg naturlig og jeg legger merke til hva jeg spiser.Han vil utarbeide en enkel treningsplan for meg å komme tilbake i form for når jeg kommer tilbake til Corrie.

Tina støtter Pears Soaps Golden Moments-kampanje som "vi tid" ikke "meg tid" gjør mamma lykkeligste.

Beau

Beau har en avslappet personlighet som sin pappa

Doting pappa Adam med Beau

Adam tar over i helgene

Scarlett og Beau

Scarlett elsker sin babybror

Adam med Scarlett

Adam og Scarlett liker å bygge campfires sammen

Tina, stolt av bumpen hennes

Tina visste at hun ville få en rask fødsel da Scarlett kom raskt

Tina som Sarah Louise i Corrie

Tina forlot Coronation Street i 2007 - hun kommer tilbake denne våren [Foto: ITV]

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar